مسعود خان یه سری اطلاعات در مورد این مین اگه کاملش رو داری در اختیار بزار منظورم ep45 هستش البته اگه می تونی
سرچ کردم همش یه سری چیز هایی میگن که خیلی مختصر هست
مسعود خان یه سری اطلاعات در مورد این مین اگه کاملش رو داری در اختیار بزار منظورم ep45 هستش البته اگه می تونی
سرچ کردم همش یه سری چیز هایی میگن که خیلی مختصر هست
پیدا کردم.لینک زیر رو بخون دوست من.
ان شاء الله اگه زنده بودیم فردا در خدمتیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Professor Massoud; 21-08-2008 at 23:39.
[quote=mohsentanha;2846654]سلام. البته ممکنه که مادربرد بتونه 16 گیگ رم رو ساپورت کنه ، ولی با توجه به این که حدأکثر ظرفیت ماژول های رم ddr2 ، 2گیگ هست. شما فقط می تونید از 8 گیگ رم استفاده کنید.![]()
سلام
میشه ادرس یا شماره ی مغازه یی رو بدین که مادربرد asus maximus II formula رو میفروشه
ممنون
سلام دوست من.
فعلأ مادربرد های p5q,p5q-e تو بازار به سختی پیدا می شن.
فکر نمی کنم بتونی اون مادربرد رو پیدا کنی.
البته اصلأ خریدش هم نمی صرفه ، چون p45 یک چیپ متوسط هست و نباید خیلی زیاد برای خرید مادربرد هاش هزینه کرد.
اين مادربوردي كه دوستمون گفتن فكر نمي كنم چيپش P45 باشه
درسته P45 يه چيپ در رده متوسط هست ولي دليل نميشه مادربورد كه توليد ميشه حتما ارزون قيمت باشه
مثلا اين چيپ مادربورد گيگا زير 200 قيمتش نيست
قيمت مادربورد بر ميگرده به خيلي از قطعات و امكاناتي كه يه مادربورد داره
مزاياي ASUS P5Q DELUXE نسبت به ASUS P5Q
1.داشتن كراس فاير
2.پورت E-SATA در پشت كيس
3.داشتن 2 پورت شبكه 10/100/1000
4.داشتن كارت صداي قويتر
5.داشتن پاور 16 فاز
6.امكانات اوركلاك بالاتر
7.داشتن 16 مگابايت حافظه براي بايوس
اين تفاوت هايي هست كه در ظاهر دارن در طراحي كاملا با هم فرق ميكنن سيستم خنك كننده حرفه اي تر و ...
سلام به همگی !!
از اونجایی که قصد دارم برای خواهرم سیستم جدید ببندم میخواستم بهترین مادربرد با چیپست p35 چی میتونه باشه البته تو رنج زیر 200 تومن.
خودم نظرم روی Abit ip35 pro هست . گاها هم به giga p35-DQ6 فکر میکنم !! به نظر شما کدومش بهتره و چرا ؟
ممنونم![]()
به نظر من بري سراغ چيپ P45 بري ASUS P5Q حدود 150 و ASUS P5Q-E حدود 190 البته اگه گيرت بياد
بايو استار هم مادربورد هاي خوبي زده با اين چيپ
ِّDFI Blood Iron T2RL
حدود 110 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)