تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 225 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام

من یک 2160 رو دستگاهم دارم البته ازش راضیم . کارم فتو شاپ و روتوش و کلا مواردی مرتبط با رندر کردن هست .

میخواستم بدونم ارزش داره و کلا تاثیر زیادی رو کار من داره تا یک سی پی یو با قدرت بالاتر بگیرم یا نه؟

ممنونم
    اگه ازش راضی هستی برای چی دوباره سی پی یو میخوای؟ اگه راضی نیستی E7200 بگیر که حدود 120 تومنه. تاثیر که داره ولی با همین هم میتونی راحت کار انجام بدی. فتوشاپ زیاد با سی پی یو مرتبط نیست و بیشتر باید گرافیکت خوب باشه. البته این به این معنی هم نیست که سی پی یو ضعیف باشه. ولی به نظر من سی پی یوی خوبی داری.
    Last edited by Professor Massoud; 20-08-2008 at 17:41.

2. 2 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[quote=MicroSystem;2839769]خب البته قابليت اوركلاك يك پردازنده با مولتر كمتر بيشتر تو همين لينكي كه دادي
    E8200 :2666 > 3880.6 : 45.6%
    E8600 :3166 > 4370.5 : 38.0%
    پس بهتره بگيم قابليت اوركلاك يك پردازنده با مولتي كمتر بيشتره(اقتصادي تره) ولي فركانس اوركلاك شده اوني كه مولتيش بيشتره از اوني كه كمتره به حد بالاتري ميرسه.

سلام. میزان اورکلاک 8200 کاملأ به مادربرد بستگی داره. اگر مادربرد بتونه در فرکانس 525 مگاهرتز به صورت پایدار کار کنه، میشه 8200 رو تا 4200 مگاهرتز اورکلاک کرد. (من خودم تونستم تا 3.8 اورکلاک کنم و ولتاژ 1.32 بود و باز جا داشت ، ولی هنوز نتونستم در فرکانس بالاتر مادربرد رو پایدار نگه دارم )
    Last edited by alborz_k; 20-08-2008 at 18:01.

4. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اطلاعات جالبی بود. اما در مورد فن کیس که گفتی یکی جلو باشه یکی عقب. یکی به سمت داخل بکشه و دیگری بیرون. باید بگم که کاکلاً اشتباه و غیر علمی بود حرفت. اگر ترمودینامیک خونده بودی می دونستی که بهترین تهویه وقتی انجام میشه که هر دو فن کنار هم باشن و هر دو هوا رو به بیرون برمند. جریان هوا خیلی سریع تر میشه
    حالا کی گفته که من ترمودینامیک نخوندم؟
    هم ترمو 1 پاس کردم هم ترمو 2.
    توی دانشگاه امیرکبیر، دانشکده هوافضا، در کلاس دکتر مانی

البته در هر حال، من در متنی که نوشتم از علم ترمودینامیک/انتقال حرارت استفاده نکردم! یه مقاله توی یه سایت انگلیسی دیده بودم که این روش رو پیشنهاد داده بود، و به نظرم منطقی اومد، چون وقتی فقط توی خروجی از فن استفاده کنی، هوا می تونه از مسیرهای مختلف وارد بشه که شاید همه این راه ها دقیقا مورد نظر ما نباشن. ولی وقتی مسیر ورودی رو خودمون تنظیم کنیم کنترل بهتری روی مسیر حرکت هوا خواهیم داشت: (مثلا جلوی کیس >>> هوا اول از روی هارد عبور می کنه، بعد از طی کردن سطح مادربورد و برخورد با کارت گرافیکی از روی سی پی یو عبور می کنه و به خروجی می رسه)

کارت های گرافیکی جدید فن دارند >>> یعنی حرارت زیادی تولید می کنند و این هوای گرم رو در محوطه داخل کیس رها می کنند. پس وجود فن در جلوی کیس (در ارتفاع پایین) که هوا رو به داخل هدایت کنه می تونه جریان هوای داخلی رو طوری تنظیم کنه این گرمای کارت گرافیکی مستقیم به بیرون هدایت بشه.

خلاصه: ما مننظر نمی شیم که قوانین ترمو بیان هوای گرم شده ی اطراف کارت گرافیکی رو به سمت بالا حرکت بدن و اون رو روبروی فن خروجی قرار بدن... خودمون با تنظیم جریان، این هواهای گرم شده رو به بیرون هل می دیم!

البته همه این حرف ها به محل های قرارگیری فن ها و سوراخ های کیس هم بستگی داره. بعضی از کیس ها زیر پاور فقط 1 جای فن دارند. بعضی روی درشون (پایین-یعنی پایین تر از محل کارت گرافیکی) سوراخ هایی برای ورود هوا دارند ولی بعضی هم روی در کیس هیچ سوراخی ندارند و تازه بعضی ها روی درشون سوارخ هایی در ارتفاع بالا (تقریبا روبروی سی پی یو) برای قرار دادن فن در نظر گرفتن که معمولا اونجا کسی فن نمی ذاره. وقتی اونجا فن نباشه نتیجه این می شه که هوا از اینجا با سرعت کم وارد می شه و از عقب خارج می شه. (سرعت ورود هوا اونقدر نیست که به مادربورد برخورد کنه و ضمنا این سوراخ ها بالاتر از محل کارت گرافیکی هستند. یعنی این هوا از روی کارت گرافیکی عبور نخواهد کرد.) نمونه:
    http://www.pcper.com/images/reviews/214/1-P-730.jpg

پس بدون دیدن شکل ظاهری کیس نمی شه دقیقا در موردش نظر داد.

البته در مورد دبی هم حق با شماست، تاثیر مثبتی داره، ولی نمی تونم به طور قطع بگم جریان نامنظم با دبی بالا تاثیرش بیشتره یا جریان کنترل شده با دبی کمتر که دقیقا از محل هایی که ما می خواهیم عبور می کنه. اینجا بحث علمی صرف کمک نمی کنه، باید واقع نگر بود و دید مهندسی داشت. کیس 100 تا سوراخ داره... مسیر ورود/عبور هوا یه مسیر ایده آل و بدون نشتی نیست. (ضمنا پاور هم خودش فن داره و اگر یک فن هم شما در عقب بذاری می شه دو تا خروجی.)

نگید اینجا تاپیک مشاوره برای خرید پردازنده هست!
    ما داریم راهنمایی می کنیم: چی کار کنید که پردازنده تون نسوزه تا برای خرید پردازنده جدید نیاز به مشاوره نداشته باشید!
    Last edited by 3jokes_x; 20-08-2008 at 17:49.

6. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه ازش راضی هستی برای چی دوباره سی پی یو میخوای؟ اگه راضی نیستی E7200 بگیر که حدود 120 تومنه. تاثیر که داره ولی با همین هم میتونی راحت کار انجام بدی. فتوشاپ زیاد با سی پی یو مرتبط نیست و بیشتر باید گرافیکت خوب باشه. البته این به این معنی هم نیست که سی پی یو ضعیف باشه. ولی به نظر من سی پی یوی خوبی داری.

ممنون دوست عزیز

البته اینکه فتوشاب با گرافیک بیشتر درگیره را تاحالا نشنیده بودم و فکر میکنم که برای کارهای روتوش و فتوشاپ مخصوصا تو حجمهای بالا (در رندرفیلترهای مختلف) بیشتر cpu و ram درگیر میشن .

اگر اشتباه میکنم لطف کنید تصحیح کنید ممنون میشم .

با تشکر

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینها تصور شماست....درسته با multiplier پاین تر کمتر اور میشه...بزار بدون توضیح...این لینک پایین رو نگاه کن...الان اوورکلاکر هایی که خیلی به بالا بردن فرکانس فکر میکنن e8600 رو امتحان میکنن چرا؟ چون قابلیت اورکلاکش بالا تره...جای دیگه هم نگو :
    "برای همین تصور می شه که 8500 قابلیت اورکلاک بالاتری داره..."
    این لینک رو نگاه کن که نیاز به بحث کردن نباشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست من این تست میگه که توانایی اورکلاک 8200 هم اندازه با 6750 و کمتر از 7200 هست که کاملأ خنده داره.ایت تست اصلأ منطقی نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب البته قابليت اوركلاك يك پردازنده با مولتر كمتر بيشتر تو همين لينكي كه دادي
    E8200 :2666 > 3880.6 : 45.6%
    E8600 :3166 > 4370.5 : 38.0%
    پس بهتره بگيم قابليت اوركلاك يك پردازنده با مولتي كمتر بيشتره(اقتصادي تره) ولي فركانس اوركلاك شده اوني كه مولتيش بيشتره از اوني كه كمتره به حد بالاتري ميرسه.

ميتوني Q9450 بخري ولي اصلا به صرفه نيست و Q6600 با قيمت حدود 180 از نظر عملكرد به قيمت خيلي بهتره
    8800GTX چنده مطمئني انتخاب خوبي كردي؟ اين الان از رده خارج شده ها.

ممنون از جوابتون.
    ولي من هنوز كارت گرافيك رو نگرفتم.حالا كه ميگين از رده خارجه باشه ميرم سراغ يكي ديگه.هدفم اين بود كه بگم يه پردازنده قوي ميخوام حالا 8800 هم نشد مشكلي نيست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض Photoshop CPU

ممنون دوست عزیز

البته اینکه فتوشاب با گرافیک بیشتر درگیره را تاحالا نشنیده بودم و فکر میکنم که برای کارهای روتوش و فتوشاپ مخصوصا تو حجمهای بالا (در رندرفیلترهای مختلف) بیشتر cpu و ram درگیر میشن .

اگر اشتباه میکنم لطف کنید تصحیح کنید ممنون میشم .

با تشکر
    نه، اشتباه نمی کنی. درست می کنی.
    فتوشاپ با سی پی یو خیلی کار داره و اگر سایز فایل هایی که هر بار لود می کنی بالا باشه (مثلا 100مگابایت) نقش رم هم پررنگ می شه.
    پیشنهاد می کنم این کار رو انجام بده: Task Manager رو باز کن، توی Performance Tab میزان CPU USAGE رو نوشته. Task manager رو باز بذار و برو کار گرافیکیتو انجام بده. بعد برگرد ببین با این کار هایی که انجام دادی نمودار CPU USAGE توی چند دقیقه اخیر چه طور بوده؟ (می تونی از منوی View گزینه Update Speed رو هم برای نمودار تنظیم کنی.) اگر می بینی همیشه روی 90-100% هست، یعنی یه پردازنده سریعتر می تونه توی کارت موثر باشه، ولی اگر کمتر از این مقدار باشه یعنی شما از تمام توان پردازنده خودت هم کامل استفاده نکردی... بیخود دنبال پردازنده قوی تر نباش. ضمنا قبل از خرید پردازنده جدید پردازنده قدیمی رو اورکلاک کن ببین چه طور می شه؟ شاید مشکلت رو کامل برطرف کنه.

موارد دیگری هم توی سرعت تاثیر دارند: از جمله دیفراگ کردن هارد، قطع کردن اسکن خودکار فایل ها توسط آنتی ویروس هنگام انجام کارهای سنگین، پاک کردن فایل های TMP از روی سیستم و اعمال تنظیمات Performance Options در ویندوز XP به طوری که ویندوز مقدار کمتری از RAM و CPU رو اشغال کنه. استفاده از SP3 برای ویندوز XP که تا 10% سرعت ویندوز رو بالا می بره و...

در مورد کارت گرافیکی: تاثیر زیادی نداره... الان مدل کارت گرافیکت چیه؟
    Last edited by 3jokes_x; 20-08-2008 at 18:10.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو این رنج Q9450 رو میتونی بخری که البته نسبت به قدرتش گرونه و Q6600 بخر. ولی گرافیکی رو که میخوای بگیری واقعا ازش صرف نظر کن و یک 4870X2 بگیر. گرافیک 8800GTX از رده خارجه و هیچ کس دیگه اون رو نمیخره. برای اطلاعات بیشتر به تایپک گرافیک مراجعه کن.
    ممنون بخاطر توضيحتون در مورد كارت گرافيك.در مورد پردازشگر هم زياد محدوديت مالي ندارم (يعني تا حداكثر 400)
    واسه همين يكي ميخم كه حداقل بتونه با يه كارت گرافيك و مادر بورد و رم قوي خوب كار كنه.
    مرسي
    Last edited by kavehmech; 20-08-2008 at 18:28.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان
    intel Dual Core 64bit- 2.66 GHz - E6700
    چطوره؟ 390 تومن. با همون شرايطي كه گفتم.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان
    intel Dual Core 64bit- 2.66 GHz - E6700
    چطوره؟ 390 تومن. با همون شرايطي كه گفتم.
    اولا كه از رده خارجه
    دوما 390 چه خبره خيلي ارزونتره

14. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •