تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 356 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باید بگم که اولأ رم 1066 وجود خارجی ندارند و اورکلاک شده ی مدل های 800 هستن.(طبق استاندارد های jdec بیشترین فرکانس رم ddr2 800 هست.)من که تا حالا نشنیدم که یک رم ddr2 در فرکانس 1225 کار کنه ، چه برسه به 1400.
    ولتاژ هم تا یک جا جواب می ده(مثل این که در اور کلاک وارد نیستی) و بیشتر از اون بی فایده هست و باعث استهلاک رم می شه. من رم بالیستیکس دارم و در ولتاژ 2.5 تا 1150 اور کلاک شد .و بیشتر از اون دیگه نکشید .شما اگه یک رم که در فرکانس 1400 کار کنه می شناسید به من معرفی کنید تا از اون استفاده کنم وتا یک مدت دیگه مجبور نشم که سراغ رم ddr3 برم.
    باز هم می گم که blood iron مادر برد خوبی هست ولی نمی تونه با p5q رقابت کنه. کلأ به چالش کشیدن p5q در مقابل blood iron خنده داره.
    اتفاقا بنده خيلي تو اوركلاك وارد هستم مادبردم رو هم ولت مد كردم بعيد ميدونم شما اين كار رو كرده باشي.
    رم 1066 هم ميدونم اوركلاك شده 800 هست.

شما رمت رو سينگل چنل كن ببين چقدر بيشتر اور ميشه.
    راستي ركود اون مادبرد 725 هست يعني رم باس 1450 كار ميكنه با رم كروشال.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

دوستان گرامي اينجا محل مشاوره هست و جنگ و دعواهاتونو اينجا نيارين وفروم رو بهم نريزيد
    اطلاعاتتون رو هم به رخ همديگه نكشيد كامپيوتر جاي ادعا نيست هر كي ادعا كنه اشتباه مي كنه چون اين رشته همه روزه پيشرفت ميكنه

3. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بله X38 بهتر از P45 هست ولي P45 جديدتره.
    من این حرف رو تا حدودی قبول ندارم .البته نقضش نمی کنم اما بع نظر من کامل هم درست نیست .
    شما اگه به تستهای مادربوردهای P45 مثلا Asus P5Q Deluxe و مادربوردهای x38 یه نگاهی بندازید می بینید که تقریبا دارای کارایی یکسانی هستند . البته باز هم می گم نه در تمام موارد .
    یکی از این تستها رو هم فته نامه عصر ارتباط انجام داده بود .

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من این حرف رو تا حدودی قبول ندارم .البته نقضش نمی کنم اما بع نظر من کامل هم درست نیست .
    شما اگه به تستهای مادربوردهای P45 مثلا Asus P5Q Deluxe و مادربوردهای x38 یه نگاهی بندازید می بینید که تقریبا دارای کارایی یکسانی هستند . البته باز هم می گم نه در تمام موارد .
    تمام چيپستهاي كارائي تقريبا يكساني دارند

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست من. 45p و 38 x کارایی تقریبأ یکسانی دارند. و نوع و مارک مادربرد باعث ایجاد تفاوت می شه.البته باید بگم که x38 امکانات بیشتر و قابلیت اورکلاک بالا تر و دارای پایداری بیشتر در زمان اورکلاک هست. و اگر شما به موارد نیاز دارید x38 بگیر . و اگر نیاز نداری p45 بگیر.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اتفاقا بنده خيلي تو اوركلاك وارد هستم مادبردم رو هم ولت مد كردم بعيد ميدونم شما اين كار رو كرده باشي.
    رم 1066 هم ميدونم اوركلاك شده 800 هست.

شما رمت رو سينگل چنل كن ببين چقدر بيشتر اور ميشه.
    راستي ركود اون مادبرد 725 هست يعني رم باس 1450 كار ميكنه با رم كروشال.
    کد:
    کد:
    سلام دوست من.اولأ من باید بگم که با کسی دعوا ندارم و اطلاعاتی هم ندارم که بخوام به رخ کسی بکشم.دومأ : اگر شما به اون ادرس بیشتر توجه می کردین ، می دیدین که از حافظه ی ddr3 استفاده شده.و البته اون هم یک کار ازمایشگاهی بود و صرفأ دلیل برتری مادربرد های بایواستار به سایر مادربرد ها نمی شه چون از هیچ مادر برد دیگه ای استفاده نشده بود که بشه یک مقایسه ی عادلانه ترتیب داد.و در اخر هم از شما و سایر دوستان به خاطر این بحث عذر می خوام.

8. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام دوست من.اولأ من باید بگم که با کسی دعوا ندارم و اطلاعاتی هم ندارم که بخوام به رخ کسی بکشم.دومأ : اگر شما به اون ادرس بیشتر توجه می کردین ، می دیدین که از حافظه ی ddr3 استفاده شده.و البته اون هم یک کار ازمایشگاهی بود و صرفأ دلیل برتری مادربرد های بایواستار به سایر مادربرد ها نمی شه چون از هیچ مادر برد دیگه ای استفاده نشده بود که بشه یک مقایسه ی عادلانه ترتیب داد.و در اخر هم از شما و سایر دوستان به خاطر این بحث عذر می خوام.
    همه حرفات درسته
    من هم به شخصه تا فركانس 1200 برا ddr2 ديدم البته به صورت اوركلاك شده
    نكته جالب اين تست پردازنده e8500 هست كه تعداد هسته هاشو 1 زده اين قضيش چيه؟
    Last edited by shahab_blaster; 19-08-2008 at 18:11.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم با كسي دعوا ندارم
    به اون DDR3 هم توجه كردم مادبرد كه DDR3 ساپورت نميكنه اشتباه از Cpu-Z هست چون ديده فركانس رم 1450 اون رو DDR3 تشخيص داده.
    کد:
    بنده شخصا اذعان ميكنم كه اين مادبرد تو اين باس استيبل نيست ولي اين ركود 725 نشون ميده كه به ياسهاي بالا روي اين مادبرد ميشه اميدوار شد
    Last edited by MicroSystem; 19-08-2008 at 18:46.

11. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همه حرفات درسته
    من هم به شخصه تا فركانس 1200 برا ddr2 ديدم البته به صورت اوركلاك شده
    نكته جالب اين تست پردازنده e8500 هست كه تعداد هسته هاشو 1 زده اين قضيش چيه؟
    اين مشكلات وقتي باس رو خيلي از حد توان مادبرد بالا ميبري ممكنه پيش بياد مثلا من E4500 رو روي يه مادبرد نا مناسب زياد اور كرده بودم سيستم فقط يك هسته رو ميشناخت.
    تو اين حالت سيستم ناپايدار هست
    Last edited by MicroSystem; 19-08-2008 at 18:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اين مشكلات وقتي باس رو خيلي از حد توان مادبرد بالا ميبري ممكنه پيش بياد مثلا من E4500 رو روي يه مادبرد نا مناسب زياد اور كرده بودم سيستم فقط يك هسته رو ميشناخت.
    تو اين حالت سيستم ناپايدار هست
    پس عملا اين تست مورد قبول نيست و نبايد براي برتري به اين تست اشاره كرد
    در ضمن ممنون ميشم بحث رو ادامه ندين اينجا تاپيك مشاوره هستش نه جنگ و دعوا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •