یعنی سیو درآوردن از 360 اینقدر سخته که هیچ کی جواب نمیده!!سلام.می خواستم ببینم چطوری سیو گیمی از بازیم رو بیارم رو کامپیوتر و بعد اپلودش کنم و بزارم.ممنون.
یعنی سیو درآوردن از 360 اینقدر سخته که هیچ کی جواب نمیده!!سلام.می خواستم ببینم چطوری سیو گیمی از بازیم رو بیارم رو کامپیوتر و بعد اپلودش کنم و بزارم.ممنون.
می دونم پدرام جان که نمی شه باهاش اهنگ گوش داد یا صدای بازی رو بیاری تو هدست
dark fear عزیز یه چیزی گفته که خودش تا حالا انجام نداده خواستم یکم باهاش شوخی کنم![]()
کنسول من آرکیده اصلا هدست نداره من این مطالبو از دوستم که الیت داره فهمیدم
من فکر کردم میشه آخه تو تنظیمات پخش کردن آهنگ تا اونجایی که یادمه هدست هم دیدم
حالا اگه اشتباه کردم به بزرگی خودتون ببخشید
ولی من که گفتم هدفم از اون پست چیز دیگه ای بود نه آهنگ گوش دادن !!![]()
خوب پست ایشون رو ندیدم .. پوزش.
برای این کار باید X360 Transfer Kit رو داشته باشید. با این وسیله میشه سیو گیم ها رو بصورت یک فایل ایمیج به کامپیوتر انتقال داد. همچنین میشه دانلود ها، دیتا ها و ... رو به کامپیوتر منتقل کرد.
![]()
با درایو hitach میشه بازی های xbox رو بازی کرد
سلام دوستان عزيزم مخصوصا پيام جان که بسيار برای این قسمت فروم زحمت کشيده اند.!
عزيزان من ميخوام يک اليت يا هيلو بگيرم. اما چيزايی شنيدم که بدجوری منو ترسونده. و اونم چيزی نيست جز درايو های لايتون اليت. که ميگن هنوز کپی خور نشده. با توجه به اینکه بنده مشکل مالی ندارم ميخوام بهترين مدل موجود رو بگيرم. حداکثر هم يک هفته ميتونم صبر کنم. حالا ميشه در این مورد منو راهنمايی کنيد و پيشنهادات خودتون رو بگيد که هيلو بخرم يا اليت؟!
در ضمن این آپديت پاييزی چيه؟ دقيق و کامل توضيح بديد ممنون ميشم خيلی.
ببین xbox 360 elite یهترین مدل با هارد 120 گیگ هست در مورد این شایعات چیزی نشنیدم.و در مورد آپدیت پاییزی
مایکروسافت تصمیم داره با این آپدیت ها و ریختن بازی تو هارد از زمان لود بازی کم کنه.که برای نصب آپدیت ها نیاز به هارد داری
اگه الیت نگرفتی:
هارد 20 گیگ:90تومن
هارد 120(الیت):150یا 160 تومن
سلام
یه چند صفحه قبل و پست اخری هم که در مورد این اپدیت حرف زده شد
(قبل از هرچیز باید بگم از پستهای قبلیم هرکی از حرفای من ناراحت شد باید بهش بگم. ببخشید)
خدمت دوستانی که ارکید دارن بگم که اگه این اپدیت جوری باشه که حتما به هارد نیاز داشته باشه یه کار خیلی غیر منطقی هست
پس یعنی انهمه کسایی که ارکید گرفتن باید بگن اشتباه کردیم پس یعنی دیگه نباید بازی کنند!
اما اینطور نیست
این اپدیته دلبخواه هست
یعنی اگه دلت خواست اگه هارد داشتی یا نداشتی
یا اصلا داشتی ولی دلت نمیخواد رو هارد بریزی!
کلا به اختیار شماست ریختن بازی روی هارد
کارت درسته dark fear عزیز
تو اهواز xbox زیاد جا نیفتاده بیشتر تمایل دارن ps3 بگیرن منم دیگه زیاد نه وقت بازی دارم نه حوصلشو
1 سال پیش یکیشو با هزار ترس و دلهره از مبتلا شدن به 3 چراق قرمز گرفتم چون اون زمان وضعیت خیلی حاد بود اونم برا داداشم گرفتم حالا هم pc رو زده داغون کرده با بازیای استراتژیک هم از پا xbox360 بلند نمیشه
سلامخواستم بگم اگه امکان داره کمی در باره روش x-clamp و 12 ولت یه توضیح مختصر بدین که متوجه بشمیه سوال دیگه این درست که میگن اگر کنسول بخوابونی باید زیرش یه کتاب بزاری این کار چه فایده ای داره اگه کسی میدونه لطفا جواب بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)