سلام
خوب پس این یه مشکلی هست که این برنامه کلا داره.
حالا کسی برنامه دیگه ای سراغ نداره؟
سلام
خوب پس این یه مشکلی هست که این برنامه کلا داره.
حالا کسی برنامه دیگه ای سراغ نداره؟
اگه مموری کارت شما از بیرون قابل دسترسیه (مثل IMATE JAM,O2 ATOM).یعنی بدون اینکه در باتری رو باز کنید بشه مموری رو در آورد.بهترین راه خریدن یه فلش مموری که کارت میخوره هست(در اصل یه رم ریدر ۱ اسلاته).
چون من تو این ۳ سالی که ppc داشتم با این راه همیشه کارم راه افتاده.کابل هم لازم نداره.
در ضمن نسخه ی پرتابل active sync رو هم میتونی استفاده کنی.ولی راه اولی خیلی بهتره.
ببین دوست من دستگاه من اچ تی سی 3400 هست که از بالا رم بهش میخوره اما مشکل اینه که من رم ریدر دارم اما نمیشه همه جا حملش کرد.
خود شما که همیشه یه چیز اضافه با خودت حمل نمیکنی؟
منم گفتم یه فلش مموری که sd میخوره نه یه رم ریدر! عکسهای زیرو نگاه کن:
من از اون سمت چپیه(که یه کم پهنه) دارم ، از تهش کارت میخوره .مدل زیری هم هست
همونطوری که میبینی هم کوچیکن هم کابل نمیخوان.قیمتشونم ۲-۳ تومن هست !
سلام عزیزم میگم اسمش دقیقا چی هست که اگه تو مغازه رفتم چی بگم من تهران نیستم شهرستان هستم نمیدونم دارن یا نه اسمشو بگو لطفا!
Last edited by roohi_rsh; 19-08-2008 at 09:51.
سلام
اینا SDHC میخورن؟
آخه رم من SDHC هست.
قوربونه شکل ماهت این رم شما میخوره فقط من نمیدنم اسمش چی هست یعنی در مغازه باید چی بگم
SDHC میخوره چون اندازه و پین هاش همونه فقط ظرفیتش بیشتره و اینم فقط یه واسطه هست.برای همین باید دستگاه مورد نظر ، یعنی کامپیوتر یا موبایل ، ساپورت کنن (بدیهی است که کامپیوتر ساپورت میکنه!!)
من خودم اشانتیون گرفتم! ولی اسم انگلیسیش card reader هست(همون رم ریدر) .
باید یه جوری منظورتو برسونی ،مثلا فلش مموری که کارت میخوره یا کارت ریدر ۱ اسلاته !
در ضمن اینجا مثلا تاپیک نرم افزار هست پس بیشتر ادامه ندیم!
میخوامت به اندازه طلا های المپیکمون
Last edited by roohi_rsh; 19-08-2008 at 15:33.
دوست عزیز شما داری اشتباه میکنی
درسته که تعداد پین هاش یکی هست ولی رم های SDHC کلا یه استاندارد دیگه هستن و باید رم ریدری که میخرید رم های با استاندارد HIGH CAPACITY رو ساپورت کنه
خوده من برای رم 4 گیگ خودم 7 تا 8 تا رم ریدر تست کردم هیچ کدوم کار نکرد
ولی یه مدلی هست به نام TONB که تنها مدل موجودی هست که این رم ها رو باز میکنه
اگه خواتسی میگردم برات مدل دقیقش رو هم میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)