تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 356 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان من چند وقت هستش که یک سوال تو ذهنم هستش.
    راستش یکم دور از ذهن به نظر میاد برا همین تا بحال مطرح نکرده بودم.
    میخواستم بدونم ایا مادربوردی هستش که دو تا cpu بخوره؟
    یا اینکه ایا میشه دو تا مادربورد رو با هم مرتبط کرد؟
    فقط قصدم این هستش که سرعت سیستم بالا بره؟
    ایا واقعا اینکار عملی هستش؟
    نه دوتا سی پی یو نمیشه. مادربردت رو بگو سی پی یوی پر سرعت پیشنهاد بدیم. البته اگه ساپورت کنه وگرنه باید باید مادربرد رو هم ارتقاء بدی.

2. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز ایا راهی هستش بدونه اینکه کیس رو باز کنم مدل مادبرد رو متوجه بشم؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این برنامه رو دانلود کن و مشخصات سیستم رو ببین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله بعضي نرم افزارها مثل pcwizard و cpu-z و . . .

7. این کاربر از hamid2006gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. به وسیله ی نرم افزار cpu-z یا pcwizard و ....
    می تونی مدل مادربرد و سایر قطعات رو بفهمی.

9. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم حالا که این p5q-e رو نتونستم پیدا کنم ایا خرید p5e خوبه یا نه (از لحاظ چیپ میگم که این x38 از p45 بالا تر هستش یا نه ؟)
    سلام. اگر می خوای برای مادربردت زیاد هزینه کنی ، بهتره asus maximusformulla رو بگیری که جزء بهترین مادربرد ها با چیپست x38 هست و کاراییش از اکثر p45 ها بالا تره و می تونی اون رو تا 535 مگاهرتز اورکلاک کنی.فکر کنم قیمتش حدود 260 باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مدل مادربرد msi ms-7043 هستش

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. اولأ بايد بگم كه من blood iron رو نمي شناسم و حتي نمي دونم كه چيپستش چيه، براي همين در موردش چيزي نمي گم.و بايد بگم كه در اين مادربرد ايسوس از بهترين قطعات با بهترين مهندسي استفاده شده.و سيستم توان اين مادربرد مثل مادربرد maximus formula هست و نمي شه بهش ايراد گرفت. و بايد بگم كه وقتي 6600 تا اين حد اور مي شه ، فركانس مسير رو 400 قرار مي گيره و مادر برد در اين فركانس كاملأ پايداره و يك جورايي ككش نمي گزه.
    و كلأ 8 فاز يعني اين كه 2 برابر به پردازنده توان مي رسه و اين يعني كارايي بالا تر و دماي كمتر و در اون شكي نيست. در ضمن بايد بگم كه بحث شدن يك موضوع در يك فروم خارجي مبني بر درست بودن اون موضوع نيست و اصلأ منبع قابل اعتمادي نيست.
    دومأ . تا اون جايي كه من مي دونم كمترين ضريب رم هاي ddr2 2 هستش(2برابر فركانس مسير) و وقتي اين مادر برد بتونه در فركانس 700 كار كنه يعني رم هاي ddr2 وجود دارن كه مي تونن در فركانس 1400 كار كنند كه غير ممكنه.
    بيشترين فركانس مسيري كه مين هاي خونگي مي تونن تحمل كنند 543 مگاهرتزه كه به وسيله ي يك مادر برد msi با چيپ x48 بدست اومده.
    خب وقتي منبعي نيست بهترين منبع همين فرومهاي خارجي هستند ديگه وقتي يك نفر ميياد توي يكي از پر بيننده ترين فرومهاي دنيا ميگه كه من نتونستم Q6600 رو با 1.45 ولت بيشتر از فركانس 3300 روي P5Q اور كنم اگه چرند بگه هزار نفر ميتوپند بهش.
    در ضمن رم DDR2-1066 رو خيلي راحت ميشه تا 1400 و حتي بيشتر اور كرد نيازي به رمهاي خيلي حرفه اي هم نيست. من واست رم DDR2-800 رو هم تا 1400 اور ميكنم كاري نداره ولت بده تايمينگ رو دستكاري كن اور ميشه.
    جناب Professor Masoud

با توجه به صحبت های دوستان و همچنین صحبت های خود شما تکنولوژی P35 قویتر و جدیدتر هستش پس بنابراین مدل Biostar
    TP35D2-A7 همونطور که از مدلش پیداش دارای این چیپست و قیمت حدود 90 تومن هستش ..

آیا من اشتباه میکنم یا اینکه قیمت این مین بالاتر از این حرفاس .
    یعنی کلا میخوام بدونم کیفیت کاری مین بورد های بیواستار در قیاس با اون دو تا غول در چه حدی هست ؟ آیا اصلا قابل قیاس هستن ؟؟
    نه P45 قويتر و جديدتر از P35 هست. اما هر مادبرد P45 از هم مادبرد P35 بهتر نيست.
    سلام دوستان یه سوال داشتم حالا که این p5q-e رو نتونستم پیدا کنم ایا خرید p5e خوبه یا نه (از لحاظ چیپ میگم که این x38 از p45 بالا تر هستش یا نه ؟
    بله X38 بهتر از P45 هست ولي P45 جديدتره.
    وستان من چند وقت هستش که یک سوال تو ذهنم هستش.
    راستش یکم دور از ذهن به نظر میاد برا همین تا بحال مطرح نکرده بودم.
    میخواستم بدونم ایا مادربوردی هستش که دو تا cpu بخوره؟
    یا اینکه ایا میشه دو تا مادربورد رو با هم مرتبط کرد؟
    فقط قصدم این هستش که سرعت سیستم بالا بره؟
    ایا واقعا اینکار عملی هستش؟
    خيلي به ندرت پيدا ميشه مثلا يه مادبرد از اينتل هست كه فقط هم QX9750 ميخوره الان ديگه تعداد هسته هاي پردازنده زياد شده بنابراين مادبرد چند پردازنده اي نميزنند
    اگر بخواي پردازش موازي انجام بدي ميتوني دوتا كيس رو از طريق كابل شبكه به هم وصل كني تا سرعتت بيشتر بشه.
    Last edited by MicroSystem; 18-08-2008 at 22:08.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مدل مادربرد msi ms-7043 هستش
    مادربردت مال عهد تيركمون هست
    AGP
    سوكت 487
    رم DDR
    همه از رده خارج شدند نه Cpu واسه اين مادبرد هست نه گرافيك خوب و نه رم مناسب

14. 2 کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب وقتي منبعي نيست بهترين منبع همين فرومهاي خارجي هستند ديگه وقتي يك نفر ميياد توي يكي از پر بيننده ترين فرومهاي دنيا ميگه كه من نتونستم Q6600 رو با 1.45 ولت بيشتر از فركانس 3300 روي P5Q اور كنم اگه چرند بگه هزار نفر ميتوپند بهش.
    در ضمن رم DDR2-1066 رو خيلي راحت ميشه تا 1400 و حتي بيشتر اور كرد نيازي به رمهاي خيلي حرفه اي هم نيست. من واست رم DDR2-800 رو هم تا 1400 اور ميكنم كاري نداره ولت بده تايمينگ رو دستكاري كن اور ميشه.

نه P45 قويتر و جديدتر از P35 هست. اما هر مادبرد P45 از هم مادبرد P35 بهتر نيست.

بله X38 بهتر از P45 هست ولي P45 جديدتره.

خيلي به ندرت پيدا ميشه مثلا يه مادبرد از اينتل هست كه فقط هم QX9750 ميخوره الان ديگه تعداد هسته هاي پردازنده زياد شده بنابراين مادبرد چند پردازنده اي نميزنند
    اگر بخواي پردازش موازي انجام بدي ميتوني دوتا كيس رو از طريق كابل شبكه به هم وصل كني تا سرعتت بيشتر بشه.
    باید بگم که اولأ رم 1066 وجود خارجی ندارند و اورکلاک شده ی مدل های 800 هستن.(طبق استاندارد های jdec بیشترین فرکانس رم ddr2 800 هست.)من که تا حالا نشنیدم که یک رم ddr2 در فرکانس 1225 کار کنه ، چه برسه به 1400.
    ولتاژ هم تا یک جا جواب می ده(مثل این که در اور کلاک وارد نیستی) و بیشتر از اون بی فایده هست و باعث استهلاک رم می شه. من رم بالیستیکس دارم و در ولتاژ 2.5 تا 1150 اور کلاک شد .و بیشتر از اون دیگه نکشید .شما اگه یک رم که در فرکانس 1400 کار کنه می شناسید به من معرفی کنید تا از اون استفاده کنم وتا یک مدت دیگه مجبور نشم که سراغ رم ddr3 برم.
    باز هم می گم که blood iron مادر برد خوبی هست ولی نمی تونه با p5q رقابت کنه. کلأ به چالش کشیدن p5q در مقابل blood iron خنده داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •