دوتاي ديگه :
===============================================
![]()
دوتاي ديگه :
===============================================
![]()
خیلی عالی شدن دستت درد نکنه ! دم شما گرم . . .
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی ! نه به اون که اینا همه وقت هیچکی هیچی نذاشت اینجا (به جز یکی از دوستان با صفا مثل خودت) نه به شما که یه دفعه این همه لوگو درست کردی و توی زحمت افتادی
واقع ممنون . . .![]()
من از همون اول كه دوستمون اون لوگوي دستنويس رو كشيده بودن داشتم با فتوشاپ طراحي مي كردم بعد ديدم يكي يك لوگوي ديگه گذاشت شما قبول كرديد ، گفتيم ما هم يكي بسازيم !!!!!
كاري داشتي بگو
قربانت ...
سلام دوست عزیز
بفرما ببین خوب شده یا نهدوستان و استادان فتوشاپ کار ، کسی میتونه این لوگویی رو که با دست طراحی شده رو یه چیز خوشکل ازش توی فتوشاپ در بیاره ؟؟ زحمت طراحی با دستش رو دوست خوبم "roohi_rsh" کشیده . . .:
همین الان تمامش کردم
:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای . . . .از بس ذوق کردم قلبم داره وای میسته
چندتا لوگو برام درست کردید !! واقعا دست شما درد نکنه ! حقا که باحال تر از بچه های این تاپیک هیچ جا ندیدم . . .
حالا کدومشون رو بهش بدم ، اون بیچاره کدومشون رو استفاده کنه. . . باید از همشون استفاده کنه ، چون همشون عالی و حرفه ای هستند
. . . واقعا نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم
راستی این دوست من هم وبلاگش رو تقریبا راه انداخته ، البته هنوز به جر اون لوگوی اولی هیچ کدوم رو استفاده نکرده ، از پست های بعد بهش میگم حتما استفاده کنه ! باید استفاده کنه و افتخار کنه این لوگوها رو بچه های پی سی ورد براش ساختن! یه سری هم به وبلاگش بزنید بد نیست . . .
اگه به نظرتون توی وبلاگش جایی مشکل داره لطفا حتما بهش بگیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به نظر من اگه آدرس وبلاگ باشه بهتره+ساده باشه قشنگ میشه!
من این به ذهنم رسید:
فرمت PNG:
فرمت JPG(با بکگراند رنگی):
![]()
چهارتا عكس ديگر :
============================
![]()
Last edited by SIMON137; 17-08-2008 at 19:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)