آناليزور تيم فوتبال استقلال تهران : استقلال در مقايسه با سپاهان ، شانس بيشتري دارد
آناليزور تيم استقلال تهران گفت : تيم استقلال در مقايسه با تيم سپاهان اصفهان ، شانس بيشتري براي پيروز شدن دارد و پيش بيني ميكنم كه با اختلاف يك گل بر اين تيم پيروز شويم.
رضا رجبي روز شنبه ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايرنا افزود : پس از اينكه بازي هفته دوم را به تيم پگاه گيلان واگذار كرديم ، بر روي نقاط ضعف تيم تمركز كرده و در پي رفع آنها برآمديم.
وي افزود : به طور حتم كادر فني تيم استقلال تهران در اين ديدار بر روي ساختار تيمي و نفرات اصلي كه قرار است در زمين ، فوتبال بازي كنند ، كار كرده و به موفقيت تيم در اين بازي بسيار اميدواريم.
وي در خصوص تيم سپاهان اصفهان نيز گفت : سپاهان تيم بسيار خوبي است كه به صورت حرفهاي از ردههاي پايين تر به ردههاي بالاتر ، روند رو به رشدي را تا به امروز طي كرده است.
افزون بر اين ، سپاهان تيم با برنامهاي است كه از مديريت خوب ورزشي نيز سود ميبرد.
رجبي تصريح كرد : هر چند شرايط فني امروز تيم سپاهان نسبت به زمان لوكا بوناچيچ و ويرا تغيير كرده اما معتقدم كه بازيكنان تيم سپاهان ، فوتبال را با فكر بازي ميكنند و تيم دست و پا بستهاي نيستند.
به گفته وي ، تيم استقلال تنها در صورت سرعت دادن به بازي ميتواند پيروز اين ميدان باشد و براي رسيدن به اين هم بايد فاصله خطوط سه گانه در اين تيم كاهش يابد.
آناليزور تيم استقلال در خصوص شايعه سرمربيگرياش در اين تيم نيز گفت : در استقلال تنها يك آناليزور هستم و نه سرمربي و در اين زمينه با سرمربي تيم ارتباط دارم.
رجبي با اظهار تاسف در انتشار اين شايعات اضافه كرد : متاسفانه بعضي ها رابطه مناسب فني و تكنيكي كه با امير قلعه نويي دارم را نميتوانند ببينند و از اينرو قصد دارند رابطه كاري مناسبم را با سرمربي تيم استفلال تيره كنند.

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول 
			 نوشته شده توسط Hazy
 نوشته شده توسط Hazy

.gif) باید توترکیب مقابل پیروزی ازشون استفاده بشه
باید توترکیب مقابل پیروزی ازشون استفاده بشه .gif) چ
چ

.gif)
.gif)

.gif)
.gif) 

.gif)

.gif) هرچندبااین ترکیب احتمالی که محمودگذاشت امیر قلعه نوعی به بازی فیزیکی فکر میکنه
هرچندبااین ترکیب احتمالی که محمودگذاشت امیر قلعه نوعی به بازی فیزیکی فکر میکنه