تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 356 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

داره خودمونی میشه faal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان. لطفا چند مدل مختلف مادربرد با قیمتهای مختلف, مناسب برای +amd 6400 معرفی کنید. ضمنا صرفنظر از قیمت بهترین کدام است؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عریز
    لطفا یک مادربورد معرفی کنید که ddr2 ,dd3 ,crossfire, pcie 2.0 رو ساپورت کنه و همچنین سی پی یوی q6600
    45 نانومتری رو هم ساپورت کنه
    قبلا ار کمکتون ممنونم

ببخشید اینم یادم رفت بگم قیمتش هم حدود 170000 تومان باشه

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام دوستان. لطفا چند مدل مختلف مادربرد با قیمتهای مختلف, مناسب برای +amd 6400 معرفی کنید. ضمنا صرفنظر از قیمت بهترین کدام است؟
    ASUS M3A-1 حدود 105
    ASUS - M3N-HT Deluxe/HDMI-2 حدود 260
    ASUS - M3N78-EH-3 حدود 115
    GIGABYTE - MA770-DS3-4 حدود 125
    ASUS - M3A32-MVP Deluxe-5 حدود 245
    ASUS - M3A78-EH-6 حدود 125
    2و5 از چيپست قويتري نسبت به بقيه استفاده مي كنن كه قابليت هاي بالايي هم دارن
    در بين بقيه هم 1و4 از بقيشون بهترن و از چيپ AMD770 استفاده مي كنن
    3و6 هم هر 2 گرافيك غير آنبور دارن كه غير فعال شده و از امكانات پائينتري نسبت به بقيه برخوردارن
    يه مدل از GIGA با چيپ 790FX هم هست كه قيمت بالاي 300 داره كه به صرفه نيست
    و اينكه اون پردازنده به نظر من انتخاب درستي نيست و شما ميتوني يه فنوم 3 هسته اي يا 4 هسته اي بگيري

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عریز
    لطفا یک مادربورد معرفی کنید که ddr2 ,dd3 ,crossfire, pcie 2.0 رو ساپورت کنه و همچنین سی پی یوی q6600
    قبلا ار کمکتون ممنونم

مادربوردي كه شما مي خواي ASUS P5QC هست قيمتشو نميدونم ولي در كل مادربورد هايي كه هم DDR2 ,DDR3 دارن توصيه نميشن
    غيراز اين مادربورد ASUS P5KC حدود 150 هست كه چيپ P35 داره يعني PCI-X 2 رو نداره و 45 نانومتري ارو هم با آپديت بايوس جواب ميده
    شما ميتوني ASUS P5Q حدود 150 يا ASUS P5Q-E حدود 195 يا يه مدل از بايو استار با چيپ P45 ورو حدود 170 بگيري كه قابليت هاي خوبي هم داره

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

[QUOTE=Professor Massoud;2818481]
    دوست عزیز تا اونجایی من میدونم 4850X2 نداریم. 4870x2 داریم که اونم هنوز ایران نیست.
    شما اگه واقعا دنبال Performance هستی به جای اینکه دنبال 4850x2 باشی سعی کن 4870 بخری (البته ممکنه یک درصدی از دوتا 4850 ضعیف تر بشه)
    میتونی بنچ مارک های موجود رو چک کنی.[/QUOTE

دوست عزیز یه سری به تایپک زیر بزن و پست آقای استریم شماره ی 309 رو بخون. البته میدونم اینجا جاش نیست ولی خواستم آگاهت کنم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من می دونم که داره میاد و گرنه نمی گفتم. AMD اونو معرفی کرده با قیمت پایه ی 399 دلار و 2 گیگ حافظه!! خیلی بهتر از 4870 هست.
    ممنون دوست عزیز. چند وقتی بود اون تاپیک سر نزده بودم.
    به هر حال خرید یک تک کارت بجای دو کارت برای کراس فایر خیلی بهتره.

آقا ممنون که جواب دادی ظاهرا فعلا یارو رفته سفر (نیمه شعبان) . بعد خودش نمایننده آواژنگه .
    مجبورم از مغازه های اطرافش دنبال p45 باشم چون ظاهراً فقط گیگا داره. (امیدوارم بهم ندازن)
    رم رو بعداً پول اومد دستم ارتقا میدم. (بودجه پایینه دیگه)
    اگه لطف کنید یه پاور متناسب با پول من که رو 4870 کار کنه معرفی کنید . (حتی ممکنه مجبور شم کیس رو هم عوض کنم، معلوم نیست جا بشه تو کیس Green midi 2002 )
    در مورد q6600 سوال نکردم ولی میپرسم خبر میدم.
    دوست عزیز. برای پاور به تاپیک مربوط خودش در همین انجمن برو.

سلام
    یک سوال من دارم میام تهران برای ایشالله خرید مادربرد میخواستم بپرسم چون تا حالا خرید نکردم از تهران کجا برم که راحت بتونم مادربرد رو بخرم برند هم اگر Asus باشه بهتر چون تو شهر ما گارانتی قبول میکنند
    فقط میخواستم بدونم جایی رو بهم معرفی کنید که مرکز فروش مادربردهای Asus باشه آیا جای مشخصی داره یا باید کل پاساژ ها رو بگردم؟
    متشکرم و پوزش اگر جای درستی عنوان نکردم
    نه ، اسوس یک نمایندگی فروش درست و حسابی نداره،دست همه ی پاساژ ها هست.
    جاهایی که باید بگردی یکی پاساژ ایرانه یکی بازار رضا.
    شما فکر میکنم دنبال اورکلاک هستی بنابراین شخصا TPI 45 رو بهت پیشنهاد می کنم.
    Asus برد های اورکلاکر خوبی داره، P5K-E گزینه ی مناسبیه از P35 و همین طور Pq5-E که این P45 ولی تو.ی بازار موجود نبود (حالا شاید باشه)

با سلام خدمت دوستان عریز
    قبلا ار کمکتون ممنونم

شما مادبرد Combo می خواهید که خود Intel توصیه نکرده استفاده کنین ، نظر خودتونه ولی الان DDR 3 ها بسیار گران هستند و از یک فرکانسی به بالاتر صرفه خرید دارند . اگر هم می خواهید آینده نگری کنید ، وقتی که DDR3 ها باب شدند پلت فرم جدید اینتل (Nehalem ) توی بازاره و باید کل سیستم رو عوض کنید.
    خلاصه کلام: الان DDR3 خریدن صرف نداره.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مادربوردي كه شما مي خواي ASUS P5QC هست قيمتشو نميدونم ولي در كل مادربورد هايي كه هم DDR2 ,DDR3 دارن توصيه نميشن
    غيراز اين مادربورد ASUS P5KC حدود 150 هست كه چيپ P35 داره يعني PCI-X 2 رو نداره و 45 نانومتري ارو هم با آپديت بايوس جواب ميده
    شما ميتوني ASUS P5Q حدود 150 يا ASUS P5Q-E حدود 195 يا يه مدل از بايو استار با چيپ P45 ورو حدود 170 بگيري كه قابليت هاي خوبي هم داره
    دوست عزیز دیگه خودت میدونی که این دوتا مدل رو مردم باید با قیمت ها نجومی بخرن. تازه اگه پیدا بشه!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

دوست عزیز دیگه خودت میدونی که این دوتا مدل رو مردم باید با قیمت ها نجومی بخرن. تازه اگه پیدا بشه!!!
    من پيشنهاد خريد اينارو ندادم به قول دوستان هم اين مادربورد ها توصيه نميشه

داره خودمونی میشه faal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از پاسخی که دادی ممنونم اما +AMD 6400 انتخاب جدید من نیست . این cpu را بر روی M57 SLI DS4 گیگا دارم و متاسفانه حرارت (مخصوصا حرارت بیش از اندازه ی خازنهای کناری سوکت سی پی یو ) یک مساله ی جدی است . مجبورم مادربرد را عوض کنم . راستی این روزها برای جمع کردن یک سیستم بر پایه ی اینتل که قیمت (سی پی یو + مادربرد + کارت گرافیک) آن از پانصد تومان بالاتر نرود , بهترین انتخاب برای گرافیک و گیم چیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان از دوستان تهرانی کسی خبر داره که این بردهای asus P5Q & P5Q-E به بازار اومده یا بازم کم یاب هستش؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از پاسخی که دادی ممنونم اما +AMD 6400 انتخاب جدید من نیست . این cpu را بر روی M57 SLI DS4 گیگا دارم و متاسفانه حرارت (مخصوصا حرارت بیش از اندازه ی خازنهای کناری سوکت سی پی یو ) یک مساله ی جدی است . مجبورم مادربرد را عوض کنم . راستی این روزها برای جمع کردن یک سیستم بر پایه ی اینتل که قیمت (سی پی یو + مادربرد + کارت گرافیک) آن از پانصد تومان بالاتر نرود , بهترین انتخاب برای گرافیک و گیم چیست ؟
    دوست عزیز برای سی پی یو و گرافیک به تایپک خودشون مراجعه کن ولی مادربرد TP45 HP بایواستار بخر که 130 تومن هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •