آخه از یکی از بچه ها پرسیدم گفت با cpu درمیاد 140 با کارت گرافیک 256 روی خود مادربورد حالا نمیدونم درسته یا نه درباره قیمت هم تا همین 140 تا 150 میتونم راحت بدم مدل خیلی بالا نمیخوام فقط میخوام جدید باشه و راحت جواب بده درمورد بازی هم نه اهل بازی کردن نیستم.
باید رم رو هم عوض کنم؟نمی تونم همین رم 1 گیگ رو داشته باشم؟پاور رو تازگی عوض کردم 600w هستش باید عوضش کنم؟
ممنون میشم که راهنماییم کنی
شما ميتوني مادبرد بايو استار بخري با گرافيك آنبورد ATI HD 3200 و يا Geforce 8200. هر دو تقريبا تو يه سطح اند و هر دو 512 مگ اولي نمره 3150 رو توي 3Dmark05 دارده درحاليكه گرافيك فعلي شما(فكر كنم رادئون 7000 باشه) اصلا قادر نيست 3dmark05 رو بالا بياره. هر چند كه درحال حاضر بازيهاي خيلي خفني امدند كه اين گرافيكهاي جوابگوي اونها نيستند ولي فكر كنم سطح توقع شما در همين حد باشه.
اين مادبرده فقط AMD ساپورت هستند قيمتشون هم حدود 70 بايد باشه( البته سري T اينها هم هست كه واسه اوركلاك طراحي شده و يه ذره گرونترند حدود 90 فكر كنم باشه) شما ميتوني يه پردازنده ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+ هم بخري حدود 55 تومن.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگه بخواي اينتل بخري باز قويترين مادبرد با گرافيك آنبورد Geforce 7100 هست كه خب از بالائي خيلي ضعيفتر مادبرد بايو استار با اين گرافيك 60 تومنه و شما يه پردازنده E2180 هم ميتوني بخري حدود 70 تومن. مادبرد هاي ديگه اي هم هستند واسه اينتل كه گرافيك Intel GMA X3100 و intel GMA 950 دارند ولي اين گرافيكها ديگه خيلي ضعيف اند.
مادبرد ECS با گرافيك آنبورد Intel GMA X3100 رو ميتوني 46 تومن بخري اگه بازي واست مهم نيست اين بهترين انتخابه چون از چيپ جديد اينتل استفاده ميكنه
رمت رو هم بايد عوض كني مادبردهاي جديد رم DDR2 ميخورند و مال شما بايد DDR1 باشه خوشبختانه رم DDR1 به علت قديمي شدن گرون شده شما ميتوني اون رو با نو DDR2 عوض كني يه چيزي هم سر بگيري.
پاورت خوبه