منم اولا از تورنت استفاده میکردم
ولی سرعت ماکسیمم 30 بود و بیشتر نمیشد ولی الان دارم از یه برنامه دیگه استفاده میکنم که از ماکسیسمم سرعت یعنی 50 - 60 دانلود میکنم![]()
منم اولا از تورنت استفاده میکردم
ولی سرعت ماکسیمم 30 بود و بیشتر نمیشد ولی الان دارم از یه برنامه دیگه استفاده میکنم که از ماکسیسمم سرعت یعنی 50 - 60 دانلود میکنم![]()
ان شدنش را هم بگی ممنون میشم
کسی میدونه از این دانلود منیجر ها کدوم می تونه به طور اتوماتیک کامپیوتر رو روشن کنه که تا ساعت سه الکی کامپیوتر روشن نباشه . البته اگه نرم افزار دیگه ای هم باشه به غیر دانلود منیجر اشکالی نداره
Auto Power-on & Shut-down
با ترکیبی از نرم افزار reconnect & auto power on میشه کامپیوتر رو روشن کرد و به اینترنت وصل شد که سعی می کنم اگه شد امروز آموزشش رو بزارم
شیطون نمیشه راه حلش رو به ما هم بگی![]()
از flashget 1.9 برای تورنت استفاده کنید حال کنید .. کاری نداره یه بار تست کن ببین من چی میگم .. رایگان هم هست فکر کنم
Torrent Search Engines ::
h33t.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
btarena.org
Zoozle.org
isohunt.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Torsky.org
NewTorrents.info
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني ميشه هم سر ساعت كامپيوتر روشن بشه و به طور خودكار به اينترنت وصل بشه و فايلي رو كه ميخوايم خودش دانلود كنه و بعد از اتمام دانلود سيستم رو خاموش كنه؟!!
دوستان خواهشا بحث های تورنت را در تاپیکش انجام بدهید نه اینجا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)