تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 887 از 925 اولاول ... 387787837877883884885886887888889890891897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,861 به 8,870 از 9244

نام تاپيک: آخرين اخبار موبايل : Mobile News

  1. #8861
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض کاربران آیفون می توانند قرارداد خود را لغو کنند

    کاربران آیفون می توانند پس از 30 روز با پرداخت هزینه لغو زودهنگام ، قرارداد خود را با AT&T لغو کنند.
    به گزارش گروه اخبار خارجی "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی "اینتوموبایل"، قراردادهای AT&T برای فروش آیفون در حال حاضر بسته های 20 دلاری و 30 دلاری است که کاربران در صورت عدم رضایت از این قراردادها می توانند آن را لغو کنند.



    کاربران پس از لغو قرارداد خود با AT&T می توانند با هر اپراتور GSM دیگری در سراسر جهان قرارداد ببندند.
    در حال حاضر نرم افزار قفل شکن آیفون به بازار نیامده است اما به گزارش شرکت اپل این نرم افزار بزودی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت تا کاربران دیگر نیازی به بستن قراردادهای اجباری نداشته باشند.

  2. #8862
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض اتومبیل ها در آیفون کورس می گذارند

    23/05/87
    Handmark، شرکت معروف آمریکایی که دفتر مرکزی آن در ایالت کانزاس آمریکا قرار دارد با همکاری شرکت انگلیسی straware و Pazzazz Games از ارایه مسابقه اتومبیل رانی GTS World Racing برای گوشی آیفون و آیپاد خبر دادند.
    به گزارش گروه اخبار خارجی "موبنا" به نقل از سایت فون گیم، بر اساس این گزارش، این بازی که پیش از این نیز منتشر شده بود با گوشی های مجهز به ویندوز موبایل و پالم سازگار بود اما نسخه جدید این بازی برای استفاده در گوشی آیفون و دستگاه های آیپاد ساخته شده است.
    از ویژگی های این بازی می توان به حالت بازی مسابقه سرعت تک نفره، مسابقه برای دریافت مدال ، سفر و سیاحت و مسابقه قهرمانی اشاره کرد.
    این بازی دارای چهار مرحله با سه نوع اتومبیل در 16 مکان و 64 جاده اجرا می شود و به نظر می رسد که یک بازی کاملی باشد.
    این بازی از طریق فروشگاه App Store اپل با قیمت 99/7 دلار در دسترس کاربران iPhone و iPod قرار دارد.

  3. #8863
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض کمپانی موتورولا از گوشی Atila پرده برداری کرد

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، گوشی Atila موتورولا گوشی جدیدی از این کمپانی است که در واقع می توان آن را همتای غیر QWERTY مدل Alexander در نظر گرفت که به تازگی معرفی شده است .



    Atila موتورولا از چهار باند GSM / GPRS / EDGE و سه باند UMTS / HSDPA / HSUPA و همچنین Wi-Fi 802.11b/g پشتیبانی می کند . از سایر ویژگی های این گوشی می توان به صفحه نمایش 2.8 اینچ QVGA با وضوح ۳۲۰ x ۲۴۰ پیکسل ، ویندوز موبایل 6.1 ، تراشه Qualcomm 7201A و باتری 1130 mAh اشاره کرد. کمپانی موتورولا در حال حاضر اطلاعاتی در رابطه با قیمت و زمان دقیق عرضه گوشی ارائه نداده است .


  4. #8864
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض نرم‌افزار مخرب روی گوشی‌های Lg

    گروه خبری GSM : به نقل از تالیانیوز ، شرکت LG از وجود رمز خاصی روی گوشی‌های خود با نام LG Rumors که از سوی شرکت Sprint وارد بازار شده است خبر داد.
    این کد امکان ویرایش منوی اصلی گوشی را برای کاربران فراهم می‌کند. کاربران با استفاده از این کد قادرند امکانات مورد نظر خود را در منوی گوشی حذف و یا اضافه کنند. همچنین این کد خاص کاربران را قادر می‌سازد تا تمام اطلاعات و نرم‌افزارهای درونی گوشی را پاک کنند.


    مسؤولان و مهندسان شرکت
    LG اعلام کرده‌اند که در نظر دارند تا نسخه به‌روز شده‌ای از نرم‌افزار گوشی‌های خود را به مشترکان عرضه کنند تا کاربران بتوانند از این طریق، امکان دسترسی به بخش تغییرات منو را از گوشی خود حذف کنند.
    شرکت LG قصد دارد با همکاری شرکت مخابراتی Sprint، نسخه به‌روز شده نرم‌افزار خود را به مشترکان عرضه کند. این نسخه قرار است به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار بگیرد.
    به گفته کارشناسان، یکی از مشکلات اصلی کاربران گوشی‌های Rumors که از نرم‌افزار مشکل‌دار LG استفاده می‌کنند این است که این کاربران با اتصال به اینترنتی ممکن است از سوی سایر مشترکان مورد حمله قرار بگیرند و هکرها با نفوذ به این گوشی، می‌توانند تمام اطلاعات کاربران را حذف کنند.



  5. #8865
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض هندزفری جدید با سیستم فرمان‌بر صوتی

    گروه خبری GSM : به نقل از تالیانیوز ، شرکت تولید کننده هندزفری Blueant، مدل جدید از هندزفری بلوتوث خود را با نام V1 روانه بازار می‌کند.
    هندزفری جدید Blueant با نام V1 به کلید حسی مجهز شده است و به کاربران این امکان را می‌دهد تا بتوانند فرمان‌های صوتی خود را به این هندزفری وارد کنند.


    این هندزفری با پشتیبانی از سوی شرکت
    BlueGenie ساخته شده است و همانند بسیاری از گوشی‌های تلفن‌همراه، به سیستم فرمان‌بر صوتی مجهز شده است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا فعالیت‌های عملیاتی خود را به صورت صوتی به اجرا درآورند.
    مسؤولان شرکت Blueant هنوز اطلاعات دقیقی در رابطه با جزییات کارکرد این هندزفری اعلام نکرده‌اند. همچنین تاکنون قیمت‌ و زمان عرضه رسمی این هندزفری با امکانات خاص در بازار اعلام نشده است.
    گفته می‌شود هندزفری V1 تولید شده توسط شرکت Blueant، به سیستم شناسایی گفتار مجهز شده است و در حال حاضر، از زبان انگلیسی پشتیبانی می‌کند و کاربران می‌توانند با اعلام عملکردهای خود نظیر پاسخ به تماس و یا قطع تماس،‌ فعالیت‌های این هندزفری را کنترل کنند.

  6. #8866
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض نوکیا از تولید گوشی تاشوی ارزان قیمت خود خبر داد

    گروه خبری GSM : نوکیا از تولید گوشی ارزان قیمت خود که 3610 Fold نام دارد خبر داد .



    این گوشی که 4 باند GSM را پشتیبانی می کند مجهز به یک صفحه کلید راحت برای تایپ پیامک می باشد ، همچنین این گوشی دارای دوربین 1.3 مگاپیکسلی و صفحه نمایش 2 اینچ با قابلیت نمایش 262 هزار رنگ و کارت حافظه ی Micro SD می باشد . نوکیا اعلام کرده است این گوشی در سه ماهه ی آخر سال 2008 و با قیمت 125 یورو وارد بازار خواهد شد.



  7. #8867
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض شرکت Htc گوشی جدید خود را در انگلستان عرضه کرد

    گروه خبری GSM : شرکت HTC گوشی تاچ پرو (رافائل) را با قیمت 833 دلار ( 440 پوند) عرضه کرد.



    این گوشی که شباهت زیادی به گوشی قبلی این شرکت (تاچ دیاموند) دارد، دارای صفحه کلید کامل، فلاش دوربین و رم 288 مگابایتی می باشد.



  8. #8868
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض گوشی BlackBerry Javelin برای کاربران چند رسانه ای

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، گوشی جدید BlackBerry Javelin که تاکنون بطور رسمی معرفی نشده است پیشرفته ترین تلفن هوشمند چند رسانه ای در تاریخچه تولیدات کمپانی RIM است .


    این گوشی دارای یک دوربین 3.2 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک ، فلش و فیلمبرداری است و نخستین تلفن هوشمند BlackBerry است که چنین دوربین پیشرفته ای دارد .

    فلش آن زیر یک پوشش شیشه ای قرار دارند که به طراحی شیک یک گوشی می افزاید .



    سایر ویژگی های این مدل شامل کلید حرکتی ، صفحه کلید GPS ، QWERTY داخلی ، Wi-Fi ، Media Player ، بلوتوث ، پردازشگر 256MB ، 512 MHZ حافظه mini USB ، Flash و محل کارت حافظه microSD است .

    هنوز مشخص نیست که Javelin یک گوشی نسل سوم است یا فقط از GSM و EDGE پشتیبانی می کند .

    BlackBerry جدید طی چند ماه آینده عرضه می شود و این احتمال وجود دارد که RIM آن را 9300 ، 8301 یا 8900 بنامد .


  9. #8869
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض کارت حافظه ای با ظرفیت 32 گیگ !

    اخیرا Kingston کارت حافظه ظرفیت بالای ۳۲GB را به خانواده Elite Pro Memory Card اضافه کرده است. این کارت، ایده‌آل برای ضبط تصاویر ویدئویی کیفیت بالا با دوربین‌های فیلم‌برداری دیجیتال HD است. کارت جدید ۳۲GB Elite Pro SDHC قادر به ضبط ۶,۰۰۰ عکس (با دوربین عکاسی ۱۰ مگاپیکسل) و بیش از هشت ساعت ویدئو (با کیفیت ضبط ۶Mbps HD) می‌باشد. کلیه کارت‌ها بطور ۱۰۰ درصد تست و بازبینی شده‌اند و دارای گارانتی مادام‌العمر هستند. قیمت پیشنهادی این کارت حدود ۳۰۸ دلار می‌باشد.

  10. #8870
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض گزارش انعکاس اخبار حوزه تلفن همراه در رسانه های گروهی پنجشنبه 24 / 05 / 87

    اهم عناوین
    • گردهمايي مديران عامل مخابرات استان‌‏ها در خصوص بررسی پروانه شرکت مخابرات ايران
    • پنج درصد سهام مخابرات هفته‌ آينده واگذار مي‌شود
    • اعلام نظر يا آمار حدودي مي‌تواند در سهام مخابرات و Eps تأثير منفي داشته باشد
    • صف خريد سهام مخابرات از مرز500 ميليون تقاضا عبور كرد
    • پژوهشگران ايراني موفق به توليد سيم كارت‌هاي نسل جديد تلفن همراه شدند
    • ساختار شرکت های مخابراتی دولتی باید تجاری شود
    • ورود غیر قانونی گوشی های گرانقیمت ادامه دارد
    • پیش بینی حضور شرکت های خارجی در مزایده اپراتور سوم ناممکن است
    • گوشی های هیوندایی توان رقابت با برندهای معروف را ندارد
    • ثبات قیمت سیم کارت در بازار تهران
    • ضوابط پروانه اشتغال در مراکز کار با پرتوهای رادیویی اعلام شد
    • حل مشکل شهرداري و اپراتورها براي نصب Bts ها
    • ارائه سرویس ارسال عکس به مشترکان
    • نخستین دوره قرعه کشی جشنواره تابستان 87 ایرانسل برگزار شد
    • اپراتور های خصوصی،نقش دولت را در انحصار بازار و خدمات مخابرات کمرنگ کرده اند
    • قبوض تلفن همراه در سايت شركت ارتباطات سيار ايران منتشر شد
    • " مزاحمت های بی هویت "
    • " اطلاعات افشا نشده فرآیند بورسی شدن مخابرات "
    • " بازگشت رجیستر برای گوشی تلفن همراه "
    • " شفافیت عرضه های اولیه ؛ از حرف تا عمل "
    • " کشف 203 دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق "
    • میانگین قیمت سیم کارت در بازارتهران



    چکیده مطالب

    • روابط عمومي شركت مخابرات ايران اعلام کرد : گردهمايي مديران عامل مخابرات استان‌ها در مورد پروانه‌ شركت مخابرات ايران با حضور وزير ارتباطات، رييس هيات مديره و مدير عامل شركت مخابرات ايران برگزار شد. این خبر مهمترین خبر رسانه های گروهی در حوزه تلفن همراه بود که در شماره امروز روزنامه های همشهری ، اسرار ، هدف و اقتصاد ، دنیای اقتصاد ، پول ، سیاست روز ، صبح اقتصاد و حیات نو به چاپ رسیده است . این خبر در خبرگزاری های ایرنا ، ایسنا ، ایلنا ، فارس و ایسکا نیوز نیز منعکس شده است .

    • ایسنا : مدير عامل شركت مخابرات ايران اعلام کرد : تا آخر هفته بايد تمامي اطلاعات كاركنان را به بورس بدهيم و پنج درصد سهام مخابرات هم هفته ديگر واگذار مي‌شود. اقتصاد پویا ، ابرار اقتصادی ، دنیای اقتصاد ، فناوران و خبر روزنامه هایی بودند که به انتشار این خبر در شماره های امروز خود پرداخته اند .

    • ایسنا : معاون وزير ارتباطات اعلام کرد : با ورود مخابرات به بورس اكنون علاوه بر توجه به معيارهاي قبلي، نظير دايري، منصوبه و ضريب نفوذ، بايد به ميزان سود سالانه و Eps هم دقت كرد و ما اكنون پاسخگوي كساني خواهيم بود كه در بازار سرمايه عمل مي‌كنند پس بايد با افزايش سودآوري و قدرت نفوذ، جذابيت مخابرات را براي سرمايه‌گذاران بيش‌تر كنيم. این خبر در شماره امروز روزنامه های ایران ، کارگزاران ، اقتصاد پویا ، دنیای اقتصاد و سرمایه درج شده است .

    • فارس : صف سفارش خريد سهام شركت مخابرات امروز طولاني تر شد و از مرز 500 ميليون تقاضا عبور كرد.روزنامه های پول ، اندیشه نو ، دنیای اقتصاد ، جهان صنعت و کائنات این خبر را در شماره های امروز خود به چاپ رسانده اند.

    • ایسنا : رييس پژوهشكده ميكروالكترونيك دانشگاه صنعتي شريف اعلام کرد : محققان پژوهشكده ميكروالكترونيك ايران موفق به توليد سيم كارت‌هاي نسل جديد تلفن‌هاي همراه در قالب يك كارت هوشمند با قابليت‌هاي متنوع شدند كه به زودي براي استفاده كاربران ايراني عرضه خواهند شد. خراسان ، سیاست روز و قدس روزنامه هایی بودند که به انتشار این خبر در شماره های امروز خود پرداخته اند .

    • موبنا : یک کارشناس اقتصادی اعلام کرد : برای گسترش مخابرات کشور ، ساختار شرکت های مخابرات دولتی باید تجاری شود . ابرار اقتصادی و فناوران روزنامه هایی بودند که به انتشار این خبر در شماره های امروز خود پرداخته اند .

    • موبنا : کارشناسان بازار معتقدند: عرضه گوشی های گران قیمت توسط واردکنندگان غیرقانونی همچنان در بازار تلفن همراه تهران ادامه دارد. روزنامه های فناوران و پول این خبررا در شماره امروز خود منتشر کرده اند .

    • موبنا : مدیر کل امور بین الملل وزارت ارتباطات فناوری اطلاعات اعلام کرد : تا زمان انتشار رسمی اسناد مزایده اپراتور سوم پیش بینی حضور شرکت های خارجی در این مزایده ناممکن است. این خبر در شماره امروز روزنامه دنیای اقتصاد درج شده است .

    • مدیر عامل شرکت "نیمه هادی عماد" عرضه کننده گوشی های هیوندایی در بازار تلفن همراه کشور گفت: گوشی های هیوندایی توان رقابت با برندهای معروف موجود در بازار را ندارد. روزنامه دنیای اقتصاد این خبررا در شماره امروز خود به چاپ رسانده است .

    • موبنا : سیم کارت های همراه اول، تالیا و ایرانسل بدون نوسان قیمت در بازار پنج منطقه تهران عرضه می شود. این خبر درشماره امروز روزنامه دنیای اقتصاد چاپ شده است .

    • موبنا : امور حفاظت در برابر اشعه مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور، ضوابط دریافت پروانه اشتغال در مراکز کار با پرتوهای مایکروویو و رادیویی را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، شرکت ارتباطات سیار ، شرکت مخابرات ایران و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد. این خبر در شماره امروز روزنامه ابرار اقتصادی منتشر شده است .

    • ‏ ایلنا : ‌‏در حدود يک سال است که شهرداري‌‏هاي کشور مانع نصب آنتن‌‏هاي جديد Bts شده و اين امر سبب کيفيت نامطلوب خطوط تلفن‌‏هاي همراه (همراه اول، ايرانسل و تاليا ) شده است. روزنامه کائنات این خبررا در شماره امروز خود منعکس کرده است .

    • روابط عمومی ایرانسل اعلام کرد : در نخستين دوره قرعه کشي جشنواره تابستان 87 ايرانسل ويژه تير ماه ، برندگان 10 خودروي Mvm ايرانسل مشخص شدند. این خبر در شماره امروز روزنامه مردم سالاری درج شده است . این خبر روز گذشته نیز در 9 رسانه مکتوب منعکس شده بود .

    • موبنا : یک کارشناس مسائل اقتصادی اعلام کرد : ورود اپراتور های خصوصی نقش دولت را در انحصاری شدن بازار خدمات مخابراتی کمرنگ کرده است .

    • فارس: قبوض دوره جديد تلفن همراه شركت ار تباطات سيار براي مشتركان در سايت اين شركت قابل دريافت شد.

    • روزنامه جام جم در شماره امروز خود گزارشی با عنوان " مزاحمت های بی هویت " را به قلم مستوره برادران نصیری منتشر کرده که دراین مطلب به بحث مزاحمت های سیم کارت های اعتباری و عدم وجود قانونی برای جلوگیری از اینگونه مزاحمتها اشاره شده و به بررسی اظهارات مدیر کل روابط عمومی مخابرات در این خصوص پرداخته شده است .

    • روزنامه اطلاعات درشماره امروز خود گزارشی با عنوان " اطلاعات افشا نشده فرآیند بورسی شدن مخابرات " را منتشر کرده که دراین مطلب به اعلام و بررسی اطلاعات افشا نشده بورسی شدن مخابرات پرداخته شده است .

    • روزنامه اقتصاد پویا در شماره امروز خود گزارشی با عنوان " بازگشت رجیستر برای گوشی تلفن همراه " را به قلم مرجان محمدی منتشر کرده که دراین مطلب به بحث زمزمه های اجرای طرح رجیستری گوشی تلفن همراه و مشکلات آن برای فروشندگان و مشترکان اشاره شده است .

    • روزنامه کارگزاران در شماره امروز خود خبری با عنوان " کشف 203 دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق " را منتشر کرده که دراین مطلب به نقل از یکی از مسوولان معاونت مبارزه با قاچاق آمده است در پی اطلاعات به دست آمده 203 گوشی قاچاق از داخل یک خودرو در پاساژ علاالدین کشف شد .

    • روزنامه دنیای اقتصاد در شماره امروز خود یادداشتی با عنوان " شفافیت عرضه های اولیه ؛ از حرف تا عمل " را به قلم علیرضا کدیور منتشر کرده که دراین مطلب به بررسی موضوع عرضه سهام مخابراتی در بورس پرداخته شده است .



Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •