تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: کلوپNokia 6555

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

14 کلوپNokia 6555

nokia 6555
    نظرتون درباره این گوشی چیه بجزء دوربینش که ضعیف چیه.من اصلا دوربین استفاده ندارم
    حتما راه نمای کنید

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G Network UMTS 850 / 2100
    UMTS 850 / 1900 - US version
    Announced 2007, August
    Status Available
    Size Dimensions 99.6 x 44.3 x 19.6 mm, 67.6 cc
    Weight 97 g
    Display Type TFT, 16M colors
    Size 240 x 320 pixels, 2.0 inches
    - Second external display 256K colors (128 x 160 pixels)
    Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
    Amount 24
    Customization Download
    Vibration Yes
    Memory Phonebook 1000 entries
    Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
    Card slot microSD (TransFlash), up to 8GB, buy memory
    - 30 MB internal memory
    Data GPRS Class 32, 52.6 kbps
    HSCSD Yes, 43.2 kbps
    EDGE Class 11, 236.8 kbps
    3G Yes, 384 kbps
    WLAN No
    Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, v2.0 microUSB
    Features Messaging SMS, MMS, Email
    Browser WAP 2.0/xHTML
    Games Yes + downloadable, order now
    Colors Black, Red, Silver, Beige
    Camera 1.23 MP, 1280x1024 pixels, video(QCIF 15fps)
    - Java MIDP 2.1
    - MP3/AAC/eAAC+/WMA player
    - 2.5 mm audio jack
    - Video player
    - T9
    - Calendar
    - Calculator
    - Built-in handsfree
    - Voice memo
    - Flight mode
    Battery Standard battery, Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)
    Stand-by Up to 300 h
    Talk time Up to 6 h 30 min

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گوشی تاشو تقریبا جدید از نوکیا با صفحه نمایش با کیفیت . با اینکه باتری قوی داره اما من تو چند تا بررسی از مالکان دیدم که ازش شکایت داشتن که زودباتری تموم میکنه ! در کل نصبت به قیمت 170 تومن بسیار عالی هست .

ممکن هیت یکی از گزینهای من بعد از Motorola V6 همین باشه .

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

جدا 170 تومنه ؟ گوشیه شیک و فشنیه این واسش قیمت مناسبیه !
    باطریشم طبق گفته های موبایل رویو با یه استفاده ی زیاد ( 3 ساعت مکالمه و 5 ساعت گوش کردن به موزیک ) 2 روز دووم میاره و این مقدار طبیعتا با استفاده ی متوسط و کم تا 3 یا حتی 5 روز میتونه افزایش پیدا کنه...
    ضمن اینکه در مورد باطری Bl-5c ( با ظرفیت 1020 میلی آمپر ) به شخصه 2 تا تجربه داشتم یکی گوشی خودم ( 3110 کلاسیک ) که با استفاده ی متوسط 3 و زیاد حدود 2 روز دووم میاره ! و با استفاده ی کم میتونم رو 4-5 روزم ازش استفاده کنم ( در مورد من معمولا کار به اینجاها نمیکشه و 2-3 روزه تموم میشه )... و اما در مورد اسمارن فونهایی مثل N72 که 2 هفته یی که گوشی نداشتم دستم بود ( و از همین نوع باطری استفاده میکرد ) میتونم بگم توان نگه داری باطریش 30-40% کمتر از 3110 بود ... و کلا طبیعیم هست که یه اسمارت فون ( اونم با اون نسخه ی قدیمی سیمبین ) مصرفش بالا باشه...
    در کل فکر میکنم اگه قصد خریدشو دارید خیالتون راجع به این مدل باطری راحت باشه... فقط میمونه اصل بودن باطری که دیدن هلوگرام معروف نوکیا روی باطری کافیه تا خیالتون راحت شه...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

نظرتون درباره کیفیت موزیکش چطوره .من مموری 1 گیگ رو پرسیدم 9 تمون بود ولی هدفون 2.5 رو نمیدونم باکیفیت خوب چنده .نمیدونم چرا مموری و هدفون برای این مدل نذاشتن!؟!

ممنون از جواب هاتون

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

نظرتون درباره کیفیت موزیکش چطوره .من مموری 1 گیگ رو پرسیدم 9 تمون بود ولی هدفون 2.5 رو نمیدونم باکیفیت خوب چنده .نمیدونم چرا مموری و هدفون برای این مدل نذاشتن!؟!

ممنون از جواب هاتون
    به هر حال گوشی مخصوص موزیک نیست ولی خوب اصولا باید کیفیت قابل قبولی داشته باشه... مموری 1 گیگ مارک معتبری بود که 9 تومن بود ؟ مدلایه معمولی حدود 6 تومن هستن ... در مورد هدفون خوب هدفون 5700 به جک 2.5 میخوره و قیمتش رو نمیدونم احتمالا باید 15 تومن به بالا باشه ! و خودم برای 3110 کلاسیکم که 2.5 میخوره ازین هدفونایه 5300 گرفتم ( مدلش فک کنم Hs-47 بود... پارسال رفته بودم شیراز هدفونرو ازونجا گرفتم 4 تومن ) ...شما یه رابط 2.5 به 3.5 بگیری انتخابات خیلی گسترده میشه و میتونی هدفونایه فوق العاده یی تو رنج 10-20 تومن بخری ( که سرآمدشون هدفونایه کریتیو هستن ! )
    در کل اگه موزیک خیلی برات مهمه میتونی تو این رنج انتخابایه بهتریم داشته باشی...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

به هر حال گوشی مخصوص موزیک نیست ولی خوب اصولا باید کیفیت قابل قبولی داشته باشه... مموری 1 گیگ مارک معتبری بود که 9 تومن بود ؟ مدلایه معمولی حدود 6 تومن هستن ... در مورد هدفون خوب هدفون 5700 به جک 2.5 میخوره و قیمتش رو نمیدونم احتمالا باید 15 تومن به بالا باشه ! و خودم برای 3110 کلاسیکم که 2.5 میخوره ازین هدفونایه 5300 گرفتم ( مدلش فک کنم Hs-47 بود... پارسال رفته بودم شیراز هدفونرو ازونجا گرفتم 4 تومن ) ...شما یه رابط 2.5 به 3.5 بگیری انتخابات خیلی گسترده میشه و میتونی هدفونایه فوق العاده یی تو رنج 10-20 تومن بخری ( که سرآمدشون هدفونایه کریتیو هستن ! )
    در کل اگه موزیک خیلی برات مهمه میتونی تو این رنج انتخابایه بهتریم داشته باشی...
    مثلا چی
    من 5310 و5610 رو دیدم (مشخصاتش رو) 5310 هم زیباست طراحیش هم مورد پسند منه ولی میگن کیفیت موزیکش خوب نیست نمیدونم و 5610 هم گرونه

این 6555 از لحاظ ظاهر فوق العادست و از لحاظ کارای هم مناسبه .من صدای n70 و n72 رو شنیدم(موزیک با هدفون) قابل قبول بوده در مقایسه با اونا این6555 و 5310 چطوره راستی بازم کسی قیمت داره بذاره من وقت نمیکنم برم علالدین قیمت بگیرم با اینکه 3-4 چهاراه با محل کارم فاصله داره

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

6555 از نظر موزیک درحد خوبی هست تو هدفون .. همون پلیر 5300 روش هست . مشکلی نخواهی داشت

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

یعنی شما کیفیت موزیکش رو تائید میکنید من چون موزیک گوش کردن رو خیلی دوتست دارم و لذت میبرم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

یعنی شما کیفیت موزیکش رو تائید میکنید من چون موزیک گوش کردن رو خیلی دوتست دارم و لذت میبرم
    من فکر میکنم این مورد یه مساله ی شخصیه... مثلا من به شخصه فقط از گوش کردن به موزیک با سری W سونی لذت میبرم ( با اون مگا باس فوق العادشون ) ولی ممکنه کار شما با یه کیفیت خوب مثل 6555 راه بیفته بستگی داره چه حد و میزانی از کیفیت براتون کافی باشه ( کلا بستگی به میزان سختگیریتون داره راجع به کیفیت موزیک )... ولی در کل گوشی های جاوای نوکیا ( حتی اونایی که سری موزیک نیستن ) و از بعد ویرایش چهارم سری 40 که پلیر مناسبی رو گوشی های جاوای نوکیا گذاشته شد تقریبا خیال یوزرا از داشتن یه کیفیت متوسط به بالا راحت شده...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •