تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 535 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه irankingworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علاوه بر Update برنامه Stardock: DeskScapes هم هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست گرامی از راهنمایی شما سپاسگزارم نرم افزار مربوطه را نصب کردم اما هر چه گشتم
    لینک اپدیت را پیدا نکردم ... چندین لینک هم به نام اپدیت دانلود کردم که بعد از اتمام مشخص
    شد فایلهای dreams است ...

اگر مقدور می باشد لینک اپدیت را درج نمایید ...
    سپاسگزارم

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست گرامی از راهنمایی شما سپاسگزارم نرم افزار مربوطه را نصب کردم اما هر چه گشتم
    لینک اپدیت را پیدا نکردم ... چندین لینک هم به نام اپدیت دانلود کردم که بعد از اتمام مشخص
    شد فایلهای dreams است ...

اگر مقدور می باشد لینک اپدیت را درج نمایید ...
    سپاسگزارم
    لینک نمیخواد که...به قسمت update ویندوز که میری میتونی یه update به نام Windows DreamScene رو تیک بزنی خودش برات update رو نصب میکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این Scrollbar اش اعصاب منو خورد کرده.
    توی هر برنامه ای خصوصا Internet Explorer یا Firefox یا هر برنامه دیگه ای وقتی برای حدود 3 ثانیه یا بیشتر دستم رو روی دکمه Scroll Bar عمودی یا افقی نگه می دارم خودش به طور اتوماتیک دکمه Scroll Bar رو به حالت انتخاب شده نگه میداره. (متوجه شدین؟)
    یعنی اینکه برای بالا پایین کردن صفحه دستم رو روی دکمه Scroll Bar (در هر نوع پنجره ای) نگه میدارم و در همون حین که دستم رو روی موس نگه داشتم صفحه رو بالا پایین می کنم و به نقطه دلخواه میبرم.

اما در ویستا طوری اعمال میشه که بعد از گذشت فرضا 3 ثانیه دیگه نیازی نیست حین بالا پایین کردن صفحه دست رو روی موس نگه داشت چون خودش دکمه اسکرول رو اتوماتیک به حالت انتخاب شده نگه میدارتش.

این موضوع اعصاب منو خورد کرده چون حین مرور صفحات عادت به نگه داشتن موس دارم و وقتی دستم رو از روی موس بر میدارم کلی از صفحه ناخواسته جا به جا میشه.

از داخل تنظیمات مربوط به موس چیزی برای غیر فعال کردن این ویژگی به چشمم نخورد.
    ممکنه راهنماییم کنید چطوری باید این ویژگی انتخاب اتوماتیک Scroll Bar پنجره ها رو غیر فعال کنم؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستان من قبلا يك ويستا خريده بودم ، نصبيدم ولي جديدا همه ي ويستا ها نوشته سرويس پك 1 ، اين همونه كه به دلايل... اسمش رو گذاشتن سرويس پك 1 يا فرقي داره ؟ چه آنتي ويروسي خوبه بريزم روي ويستا ؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    اقا مشکلات sp1 رو اینجا مطرح کنیم یا یه تاپیک جدید بزنیم؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همینجا بگو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من قبلا يك ويستا خريده بودم ، نصبيدم ولي جديدا همه ي ويستا ها نوشته سرويس پك 1 ، اين همونه كه به دلايل... اسمش رو گذاشتن سرويس پك 1 يا فرقي داره ؟ چه آنتي ويروسي خوبه بريزم روي ويستا ؟

در مورد انتی ویروس یه سری به این تاپیک بزن:
    کد:
    سرویس پک 1 نسخه به روزه که تغییرات امنیتی و...بیشتری داره من منظورتون رو دقیق نفهمیدم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

حقه نیست. سرویس پک 1 برای ویندوز ویستا خیلی وقته منتشر شده که شامل تغییرات و بهبود هایی تا اوایل 2008 هست.

کد:
    من Norton Internet Security 15.5 رو برای ویستا استفاده می کنم. اما نمی تونم بهتون بگم کدوم بهترینه.

سلام
    اقا مشکلات sp1 رو اینجا مطرح کنیم یا یه تاپیک جدید بزنیم؟
    ممنون
    فکر کنم باید همینجا مطرح کنید. البته بستگی به نظر تیم مدیریت نرمافزار داره. منتظر پاسخ اونها باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

..............
    Last edited by Reza_Sadeghi; 27-03-2009 at 22:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    کمک ... کمک...
    من ... چند وقت پیش تو دیسک کلیناپ ویستا قسمت هایبرنت رو چک زدم و پاک کردم! الآنم هابرنتم غیر فعال شده!(میدونم گند زدم) چه جوری میتونم دوباره فعالش کنم؟
    الآن هم خیلی خیلی خیلی به هایبرنت احتیاج دارم درایو c لپتاپم هم 45 گیگش پره! آره کلی برنامه مورد احتیاجم رو نصب کردم و این بدان معنیست که امکان نصب دو باره ی ویستا ندارم!
    راستی من یه افتضاح دیگه هم به بار آوردم ، چند وقت پیش رو بایوسم پسورد گذاشتم اما وقتی الان اون پسوردم رو میدم قبول نمیکنه. خیلی راهها رو هم امتحان کردم (از برنامه های پاک کردن بایوس استفاده کردم،پسورد رمایند استفاده کردم،ازفرمان دیباگ استفاده کردم) اما نشد که نشد!
    بدجوری تو دردسر افتام خواهشاً هرچی سریعتر یکی جواب بده
    راستی لپتاپم asus f3sc هست
    خدایاااااااااااااا دارم دیونه میشم!
    Last edited by ms52; 08-08-2008 at 20:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •