سلام ناصر جون.دوباره خوش اومدی.
بردیا هم هست.اتفاقا تو این مدت که نبودی تو چند تا تاپیک به یادت بود و راجع به بن شدنت یه چیزایی میگفت.
راستی اون یکی ل.ن.گ.ی هم برگشته و تو متفرقه واسه خودش یک تاپیک زده که من برگشتم.gif)

سلام ناصر جون.دوباره خوش اومدی.
بردیا هم هست.اتفاقا تو این مدت که نبودی تو چند تا تاپیک به یادت بود و راجع به بن شدنت یه چیزایی میگفت.
راستی اون یکی ل.ن.گ.ی هم برگشته و تو متفرقه واسه خودش یک تاپیک زده که من برگشتم.gif)

توقع دارند از این به بعد ورزشکارها با ریش موهای فرق بغل و قیافه عجق وجق برن تو زمین.دو روز دیگه هم میگن نباید با شورت برین و به جاش باید شلوار بپوشین.
چه قانونهایی از خودشون در میکنند.
همش زیر سر علی آبادیه.دو سال یش میگفت ورزشکارانی که از مدلهای غربی پیروی میکنند(مدل مو و ریش و ابرو) حق بازی ندارند ولی وقتی با اعتراض عده ای مواجه شد یک مقدار کوتاه اومد و فت سعی میکنیم باهاشون برخورد کنیم.حالا که یک مدت گذشت و جای خودشو محکم کرده رفته سراغ حرفهای اولش.
یا ریش رو بزنند یا از هفته سوم حق بازی ندارند.gif)
Last edited by iman_s; 08-08-2008 at 02:29.

به باشگاه استقلال نامه دادند که امیرآبای و اکبرپور باید ریشهاشونو بزنند وگرنه از هفته سوم محروم میشند.
تو برنامه نود فردوسی پرو ازش پرسید این قضیه واقعیه و اتمیرآبادی هم تایید کرد و گفت من چند ساله که ریشهام اینجوریه و مدل خاصی نداره.نمیدونم چرا گیر دادند.

متأسفانه من دیشب نتونستم برنامه نود رو ببینم.. بجز قضیه ی ریش امیرآبادی، خبر خاصه دیگه ای نبود ؟

نه زیادخبری نبود قطبی و مهدی شیری و امیرآبادی مهمان برنامه بودند چیزخاصی هم جزاون مطلب گفته نشدبازیهاشون هم که بهترین بازی همون استقلال بودکه اونو هم دیدی
.gif)

سلام
یکی تو این تاپیک نیست بمن بگه این دفعه چرا منو بن کردن .والا با یوزر قبلی من کاری نکردم که اینها بازم بمن لطف کردن و منو بن کردن ...یکی منو راهنمایی کنه که این بن شدن پیاپی منو باید با کدوم از مدیران سایت صحبت کنم .

ویرایش شد.......
Last edited by emad64; 08-08-2008 at 12:40.

سلام اف ث بایرن داشتن دویوزرغیرمجازه توسایت احتمالا کسی اینو میدونه وراپورتتو میدهمیشه حدس زدکارکدوماست اما دفعه بعد آیدیتو انقدرتابلو انتخاب نکن که طرف بفهمه
.gif)

ضمنابرنامه دیروز با شهرام شفیع زاده هم صحبت کردکه بدجورزدتوپوز عادل لنگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)