این بازی یک بازی مرحله ای است و هیچ ربطی به بازی های استراتژیک ندارد
من هم نگفتم سیتر منظور این بود که اگر اعتماد دارند پسوردشان را به من یا هر شخص دیگری بدهند و اگر خواستند بعدا عوضش کنند
این بازی یک بازی مرحله ای است و هیچ ربطی به بازی های استراتژیک ندارد
من هم نگفتم سیتر منظور این بود که اگر اعتماد دارند پسوردشان را به من یا هر شخص دیگری بدهند و اگر خواستند بعدا عوضش کنند
منم همون چند روز اولی که این تاپیک راه افتاد عضو این بازی شدم... اسمم توی بازی No1st هستش...
الانم تا این لحظه امتیازم دقیقا 5900 هستش... کلم و هویج و خیار و گوجه و ترب و پیاز و اسفناج و توت فرنگی رو تا الان بدست آوردم و دارم میکارم... و توی مرحله Onion Peeler هستم... (البته تا این لحظه)...
تا الان تمام علفای هرز مزرعه ام و همچنین یکی دو تا سنگ رو از بین بردم... ببینم راه دیگه ای به جای این همه پول نفله کردن برای از بین بردن این درختا و سنگا و موش کورا نیست... مزرعه من دو تا موش کور به چه گندگی داره... که از بین بردن این همه مزاحم خیلی خرج داره...
در ضمن به نظر من بعضی از این کوتوله هایی که میان پایین صفح برای خرید شدیدا قصد خر حمالی کشیدن از آدم رو دارن... مثلا طرف 250 تا کلم میخواد و فقط 2 و خورده ای gb میده... من اونایی که اینجورین رو No میزنم... تا وقتی خریدارای 30-40-50-... gb هستن برای چی آدم انقدر زحمت بکشه تا فقط 2 gb بگیره...
Last edited by Cleeev; 07-08-2008 at 04:19.
جدی
بعدش در مرحله بالاتر غیر از کاشتن چی هست ؟
منظورم از اون مرحله ها نیست. مثلا ایشون باید مقدار زیاد پیاز بکارند تا به مرحله هاروست هلپر برسند.
هریک از این ها یک مرحله است که در مجموع 18 مرحله می شود
بیا بالا...
بازم بیا بالا...!
من تا این لحظه توی این بازی 35367 امتیاز دارم و توی مرحله Harvest Helper هستم...
No1st's Display Garden
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تازه شروع کردم.یه سوال: اگه مزرعه رو آبیاری نکنیم مشکلی به وجود میاد؟ اگه آبیاری کنیم چه سودی داره؟
اگه حتما" باید آبیاری کنیم ، چند دقیقه یکبار باید آبیاری کنیم؟
یوزر من : magas-vizz
Last edited by SADEGH 7; 14-08-2008 at 04:22.
عجیبه که تاپیک یه بازی به این قشنگی انقدر سوت و کوره.دوستانی که اهل بازی های آنلاینن حتما امتحان کنن.
نه . فکر نکنم فرقی داشته باشه. بهتره بکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)