منظورم اینه که در بهترین شرایط اونم اگه بعد از نیم ساعت وصل شه 5 کیلو است .البته چند روزه این جوری شده
منظورم اینه که در بهترین شرایط اونم اگه بعد از نیم ساعت وصل شه 5 کیلو است .البته چند روزه این جوری شده
من روشی که قبلا گفتی را امتحان کردم اصلا قطع نمیشه برای 6.45
گزینه های قطع دان لود در فلان ساعت و discunnect بعد از اتمام دان را هم زدم چرا؟؟؟؟
اینا تنظیمات اصلی بودن
برای هر شب هم 850 مگ داونلود در لیست بزارین 650 برای Main list و 200 برای دومی
تاييد ميشه.
اگه سرعت دانلود 5 كيلو بايت باشه كه پس چه فرقي با ديال اپ ميكنه؟!!!
من 64 دارم. سر عت دانلود اول 50 بعد کم کم .کم میشه میرسه به حداقل 10 ولی 5 رو نشنیده بودم!!!
نمیدونم سرعت دانلود چرا بعد مدتی کم میشه مثله دیال اپ میشه
ولی سرعت باز کردن سایت خوبه میشه گفت واقعیه
مثله اینکه سرعت اسمی که به ما میدن فقط واسه چند لحظه ی
مال منم اول بالاست بعد میاد رو 5 بعضی وقت ها هم 0
قبلا که 128 داشتم از 50پایین تر نمی امد ولی حالا افتضاح
دست شما درد نکنه . . .![]()
ولی من که هنوز همون مشکل کانکشن و کانکت اتوماتیک رو دارم . . .![]()
ولي يك سوال:
IDM در ساعت 6:45 دوباره به اينترنت كانكت مي شود؟ اگر مي شود چگونه؟
چون شما بهش دستور داديد كه 6:44 مودم را ديسكانكت كند. بعد چجوري بايد دوباره كانكت شود؟
اصلا مگر IDM مي تواند سيستم را كانكت هم بكند؟ چون من فكر مي كردم فقط مي تواند مودم را Hang up يا همان ديسي كند.
Last edited by Nevissande; 08-08-2008 at 11:24.
این IDM با این همه باگ و مشکل حداقل یک چیزی داره که حداقل من تو داونلود منیجرهای دیگه ندیدم اونم اینه که می تونین بینهایتIDM در ساعت 6:45 دوباره به اينترنت كانكت مي شود؟ اگر مي شود چگونه؟
چون شما بهش دستور داديد كه 6:44 مودم را ديسكانكت كند. بعد چجوري بايد دوباره كانكت شود؟
اصلا مگر IDM مي تواند سيستم را كانكت هم بكند؟ چون من فكر مي كردم فقط مي تواند مودم را Hang up يا همان ديسي كند.
دستور کانکت شدن و دیسکانکت شدن رو براش تعریف کنین .
اگه به عکسا خوب توجه می کردین متوجه میشدین . عکس اول تنظیمات Main Download رو نشون میده که می تونین به راحتی زمان کانکت و دیسکانکت رو بهش بدین
حالا شما میگین چجوری بعد از اینکه در 6:44 دیس میشه دو باره آن میشه چون ساعت آنلاین شدن 3:00 است
جواب شما خیلی راحت است اگر عکس دوم یعنی قسمت تنظیمات Synchronization queue رو ببینین متوجه میشین در این قسمت زمان آن 6:44 و آف 7:44 است و یک زمان و دستور کاملا جدا از قبلی است و می تونیین به این وسیله به راحتی در 6:44 آن بشین.
همچنین شما می توانین با کلیک بر روی NEW QUEUE میتونین دستور جدید به لیست اضافه کنین
این مشکل فکر کنم از باگ های من است!!!دست شما درد نکنه . . .
ولی من که هنوز همون مشکل کانکشن و کانکت اتوماتیک رو دارم . . .
بهتر زمان آف اول رو از 6:44 به 6:43 تغییر بدین چون که نمیشه در 6:44 طبق دستور اول آف و طبق دستور دوم آن بشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)