احتمالش نزدیک به صفره! چون یکی از مهمترین درآمد های بخش بازی مایکرو سافت از همین اکانت هاست. PC قضیه ش فرق داره......
راستی آرکید که هارد نداره بعدا براش مشکلی پیش نمیاد?؟
احتمالش نزدیک به صفره! چون یکی از مهمترین درآمد های بخش بازی مایکرو سافت از همین اکانت هاست. PC قضیه ش فرق داره......
راستی آرکید که هارد نداره بعدا براش مشکلی پیش نمیاد?؟
ARCADE همراهش هارد ديسك نيست
اما ميتوني جدا براش بخري
20 گيگ 85 تومان
120 گيگ 150 تومان
سلام چند تا سوال دارم:
1-xbox360 ویروس هم می گیره؟اگه بگیره چه مشکلاتی پیش میاد؟
2-از کجا بفهمم روی دستگاهم ixtream نصب شده؟فکر کنم غلط نوشتم.
ببخشيد جاش اينجا نيست ولي اين برايه اون دوستي كه ميگفت FFXIII برايه reegen J نمياد ميدونم حق داشت چون قرار بود فقط اروپا و امريكا عرضه بشه ولي ديه الان حرفهايه ما اصباط شد كه اسيا هم پشتيباني ميكنه و فقط نميره سمته اونا!
طبق گفته های سایت Kotaku رئیس Microsoft Taiwan یعنی اقای Grace Chou اعلام کرده که Final Fantasy XIII 360 در Taiwan عرضه میشود.این اطلاعات از اخرین لیست عرضه بازی ها در Taipei به دست امده است.
...................
با این توضیحات دارندگان 360 در ژاپن نیر می توانند از این بازی لذت ببرند.در گفته های قبلی Square Enix قرار بود این بازی برای 360 فقط در اروپا و امریکا عرضه شود ولی اکنون در اسیا نیز عرضه میشود
منبع بازيسنتر
و اين هم منبع خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره میدونم که هارد بهش وصل میشه ولی کسی که آرکید می خره برای اینه که به هاردش نیازی نداره ولی با این اوضاع مشکل به وجود میاد مثل اینکه
1. خیر
2. آسون ترین روش اینه که یه بازی بدون پچ stealth بذارید داخل دستگاه ... اون وقت میبینید بازی اجرا نمیشه. چون این فرم ور فقط بازیهای پچ دار رو اجرا میکنه.
سلام.ممنون.
درمورد سوال دوم از کجا بفهمم که دیسکم پچ stealth نداره؟
خوب دوست من
منم منظورم همين بود
درسته ARCADE براي كسايي هست كه به هارد احتياج نداشته باشن
ولي قابليت نصب هارد رو روش گذاشتن كه در اينده در صورت احتياج اونو اضافه كنن
ممكنه موقع خريد طرف بودجش به اندازه ARCADE باشه
و نخوادكه پول هارد رو بده اما در اينده پولش جور بشه و هارد رو هم بخره
اينم يك احتماله
بچه ها من میخوام p3 یا xbox360 بگرم میخواستم ببینم قیمت هر کدوم از این کنسول ها چند هست و چعه کار ی های دارند و باز ی هاشون گیر میاد.
دوسته عزيز اگه شما 1 صفحه قبل رو ببيني تو يكي از پستهايه من قيمته دقيق xbox360 مدل هايه مختلف رو گفتم
ps3 هم به اين تاپيك مربوط نيس ولي تا اونجا كه ميدونم 40 gig اون 440.000 , 60 gig حدوده 480 تا 500.....
بله بازيايه هر 2 گير مياد و اينگه بازيايه 360 از 4500 هست تا 6000 الا 7000 هزار ولي ps3 از 40000 هزار تا 130.000
بهترين انتخاب به نظرم 360 هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)