اين سوال رو بايد تو قسمت سوالات و اشكالات انجمن مطرح ميكردي .
ميتوني به قسمت جستجو در انجمنها بري و user name خودت رو وارد كني بعد جستجو رو كليك كني اونوقت همه تاپيك هايي كه شركت داشتي رو برات پيدا ميكنه .
اين سوال رو بايد تو قسمت سوالات و اشكالات انجمن مطرح ميكردي .
ميتوني به قسمت جستجو در انجمنها بري و user name خودت رو وارد كني بعد جستجو رو كليك كني اونوقت همه تاپيك هايي كه شركت داشتي رو برات پيدا ميكنه .
Intel Core2 Due E8400 3.00 GHz 45nm
OCZ 4GB DDR2/800 Gold Dual Channel
Asus P5Q
Gigabyte Ati Radeon HD 4870 - 512MB
(GV-R487-512H-B)
Western Digital -Sata2- 320GB
Green – Prince 6
Asus AM602 (ADSL)
LITEON - DH-20A4H
GREEN - GP330A
کسی جواب ما رو نمیده این مین این قطعات رو میکشه اگه نه یه مین معرفی کنید و اگه میشه قیمت این سیستم چقدر میشه؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط shahab_blaster
GIGABYTE - MA790FX-DQ6 با قيمت محدوده 320 و ASUS - M3A32-MVP Deluxe محدوده 245 هر 2 با چيپ 790ّFX
2-زنگ بزني به نماينده اصليش تو ايران و يا تو بازار دنبالش بگردي
3- نهايتا ميتونه پردازنده اي رو ساپورت كنه كه 95 وات مصرف داشته باشه
4- تو سايت تا فنوم 9750 رو نوشته ساپورت ميكنه
---------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات من در رابطه با جواب های بالا:
1-میشه لینک سایتش رو بفرستید(تو سايت تا فنوم 9750 رو نوشته ساپورت ميكنه)
2-در تهران محل های معتبر تهیه مادر بوردهای ausu کجاها هستند.(زنگ بزني به نماينده اصليش تو ايران )لطفا همه را اعلام نمایید
3-ازاینکه سرتان را دردآوردم شرمنده و نهایت تشکر از حسن نیت و پاسخگویی شما دوستان عزیز...
---------------------------------------------------------------------------------------------
درخواست من :
جواب سوال دوم امری قابل توجه می باشد... (درود بر شما)
Last edited by farhad_davary; 06-08-2008 at 13:31.
خوب نداشته باشه...قسمتی از پول مادر برد برای همین گرافیک مجتمع شدس.قابلیت اوورکلاک پایینی هم داره.کارت انویدیا هم داره پس نمیتونه کارت رو با گرافیک مجتمع شده hybrid کنه.با همین قیمت میتونه سراغ 770 یا 790 بره.
Last edited by becareful; 06-08-2008 at 13:37.
دوستان و اساتید و برادران دینی!
سیستمی رو میخواهیم به فروش برسانیم
مشخصاته کاملش رو چون با هم میخوام بفروشم میزارم اینجا
اونایی که مربوط به این تاپیک میشه رو ممنون میشم قیمت بدید
کلش رو بتونید که چه بهتر
دسته راستی! (این عکس صرفا به منظوره جلب توجه گزاشته شده و ارزشه دیگیری ندارد!×!)
خوب حالا مشخصاته سیستم و قطعات:
1. case و power مدلش GREEN هست!
2. مادربرد Asus هست
3. کارته صدا onboard هست و خروجیه 5.1 داره
4. کارته تصویر nvidia gforce 256 - 6600
5. هارد هم یه 80 ide میزازم روش maxtor
6. سه تا رمه kingstone 512 داره در کل میشه 1.5 گیگ
7. احتملا بگردم ببینم یه سیدی رام هم میزارم روش دی وی دی رام و رایتر رو ور میدارم
8. مودم هم motorola هست
9. مونیتورم رو هم میخوام عوض کنم این LG smartflat T710 BH هست میدم روش بره
10. CPU هم AMD 3.2 هست!
اگه قیمته جز حدودی یا قیمته کل حدودی رو تونستید بدید ممنون میشم
سلام دوستان
آقا کسی که جواب ما رد در مورد ASUS P5Q نداد ما هم بیخیال شدیم
من امروز تو بازار پرسیدم برای این که می خوام intel Core2 Q6600 بگیرم گفتن یا باید یه مادر برد ایسوس حرفه ای بگیرم بالای 250 یا سری 45 گیگابایت بالای 200 حال این که من 130 برای مادربرد کنار گذاشتم
تو قسمت سی پی یو گفتم من بیخیال این سی پی یو شدم و یه مدل پایین ترشو معرفی کنین یکی از دوستان گفتن همین سی پی یو با یه مادربرد 100 تومنی مثل DFI Blood Iron راحت کار می کنه.
می خوام ببینم این مادربرد خوبه؟ آیا در حد گیگا و ایسوس هست؟ با این مادربرد از حد اکثر توانایی این سی پی یو میشه استفاده کرد؟؟ چرا این قدر ارزونه؟؟؟
ممنون
اون بازار گرمي بوده شما ميتوني اين مين دوستمون معرفي كردن رو بگيري كه چيپش فكر كنم P35 هست ولي برو سراغ همون P5Q كه چيپش P45 هست
قطعات هم بعد از چند وقت يه افت قيمت دارن و تو ايران چون قيمت ها يك بالاتر هست اين افت قيمت بيشتر به چشم مياد
مسئله ديگه اي كه هست اينه كه يه بخش قيمت بخاطر امكانات مادربورد هست
1-برو تو سايت ود ASUS نوشته تا 140 وات كه فنوم 9850 هم شاملش ميشه (براي 790FX گفتم)
براي اون مدل پائينتر هم تو قسمتمدل مادربورد رو انتخاب كن نهايت پردازنده رو برات مينويسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 - وارد كننده هاي ASUS
الماس خاورميانه كه جديدا با نام ويستا پخش كار ميكنه
آسمان رايانه كه تا جايي كه من ميدونم مادربورد هاي AMD ساپورت رو وارد مي كنن
تلفنشم 88968886کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آلبالو كامپيوتر كه فقط AMD وارد مي كنن
سلام
من ميخواستم يه سيستم جديد بخرم
راستيتش من اينگونه برنامه ريختم واسه خريدم(فقط ,case البته پيش فرض با راهنمايي هاي دوستان تغيير ميدم)
cpu:170
case:60
hard:60
ram:70
power:60
vga:80
main:150
همش برحسب تومان نوشته شده واسه هر كدام اينقدر ميتونم هزينه كنم(حالا شما ميتونين تغيير هم بدين)
ممنون
آقا روی P5q کدوم بهتر جواب میده ؟ Q9300 یا E8500 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)