کلا من برای سونی گفتم چی کار کنید ... برید سایت سونی آسیا و یکی از درایورهای سری مشابه XP رو دانلود کنید و یا از درایورهای دانگرید همین سایت استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا من برای سونی گفتم چی کار کنید ... برید سایت سونی آسیا و یکی از درایورهای سری مشابه XP رو دانلود کنید و یا از درایورهای دانگرید همین سایت استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
registred user عزیز من وقتی میخوام از درایورهای مشابه استفاده کنم اول ستاپ لپ تاپ منو شناسایی میکنه و میفهمه که مدل لپ تاپ با مدلی که این درایوره واسش بوده یکی نیست!!!! حالا چه کنم؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم![]()
فایل EXE رو باید extract (بازگشایی درون یک فولدر) کنید با یک نرم افزار winrar و از محتویات درونش مثل فایلهای inf استفاده کنید ... البته چنین مشکلی نبوده تا بحال اگر سری مشابه رو انتخاب کرده باشید و درایور دانگرید بوده
منم میدونم باید extract کنم اما با برنامه installer wise ساختن ستاپاشو winrar یا برنامه های دیگه نمیتونن بازش کنن!!!!
یکی جواب بده.....................
معذرت می خوام ولی شما لطف کن بجا غلط گرفتن از یک کلمه ی من به کل جملات نگاه کنید.
من در اینجا از ریجستر عزیز معذرت می خوام . اگر لطف کنید به سوالات من پاسخ بدید
سلام ....
اقا ما یه لپ تاب گرفتیم Fz180 e/b بگو خوب !
حالا زدم ترکوندمش !حالا من اون برنامه های سونی ای که توش بود رو می خوام ! همچنین درایور کارت گرافیکش !
اگه زحمتی نیست کمک کنید 8400m gt مرسی !
++
راستی شارژ این چند ساعت باید باشه ؟؟؟ یعنی چند ساعت بدون این که شارژ بشه باطریش دووم باید بیاره ! من احساس می کنم خیلی کمه !
اگه ازش بکاب گرفته باشی میتونئ همه ی اون نرم افزار ها رو دوباره برگردونئ.
برای کارت گرافیک هم برو esupport.
واسه شارژش هم نگران نباش.
حالا یکی به ما کمک کنه...............![]()
Last edited by mo.mo; 06-08-2008 at 16:41.
نه بک اپ نگرفتم !
esouport کجا هست ؟؟؟؟
1 ساعت خوبه شارژش ؟؟؟ من فک نمی کنم 1! تازه اون هم وقتی روی Balanced می زارم 1 ساعت می شه 1
esupport یعنی پشیبانی الکتریکی ینی همون سایتش بابا!!!!
شارژش بستگی داره به میزان مصرفت!! ینی اهنگ گوش دادنت لازی کردنت و اینجور چیزا!!
مال من که در حالت عادی 1.5 بیشتر شارژش دوام نداره
Last edited by Asirap; 07-08-2008 at 02:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)