سلام در مورد دانشگاه خواجه نصير امسال از شلنس ما خوابگاه نميده همين طور شهيد بهشتي.
راستش در مورد نفت من از شيمي زياد خوشم نمياد به اين خاطره كه سراغ نفت نرفتم ؟؟؟!!!!
سلام در مورد دانشگاه خواجه نصير امسال از شلنس ما خوابگاه نميده همين طور شهيد بهشتي.
راستش در مورد نفت من از شيمي زياد خوشم نمياد به اين خاطره كه سراغ نفت نرفتم ؟؟؟!!!!
راستي يكي مي گفت كه تو وقتي مدرك گرفتي ازت نمي پرسن ار كدوم دانشگاه گرفتي !!
اين درسته؟؟؟
ميشه در مورد امكانات دانشكده نفت توضيح بدي ؟؟ اين راست كه كه ميگن توي تحصيل حقوق ميدند وتوي ماه دوبار بليط هواپيما براي رفتو برگشت؟؟
دانشکده نفت خیلی خبه من اگه اجازه داشتم حتما میزدم اونجا...:(
بچه ها بدبخت شدم........
خواجه نصیر رو زدم..........
الان فهمیدم خوابگاه نمیده.........
دعا کنین کار به اونجا نکشه.........
اینکه ازت بپرسن که مدرک رو از کدوم دانشگاه گرفتی بستگی به اون شرکتی داره که میخوای بری استخدامش بشی. اگه اون شرکت به اصطلاح درپیتی باشه واسش فرقی نداره که تو مدرکت رو توی هاروارد گرفتی یا زابل! اما اگه شرکت معتبری بخوای بری واسش بیشتر دانشگاه مهمه تا رشته، وایه همین میگم اگه مثلاً متالوژی شریف قبول شی (متالوژی از نظر بازار کاری زیاد قوی نیست) باز خیالت راحته که واست کار هست. پس حواست به دانشگاهت هم باشه...
اما در مورد دانشگاه نفت تا اونجا که یادمه رشته هایی داشت با نام "بازرسی نفت" و " اکتشاف نفت" و "استخراج نفت" که رتبه زیر 1000 میخوانتا بتونی قبول شی و این رشته ها هم خیلی بهتر از بقیه رشته هاش هستن. (چند تا رشته دیگه هم داشت که دقیق یادم نیست اما اونها از در درجه پایینتری قرار دارن و تا 2000 میتونی قبول شی)
الان شرکت نفت بعد از ایران خودرو و سایپا بزرگترین شرکت داخل ایرانه و از نظر خدمات و حقوق و مزایا و ... بهترین شرکت دولتیه ایرانه. شرکت نفت خودش اومد و دانشگاهی زد به نام دانشگاه نفت" که قبلاً آزمون ورودی جداگانه ای داشت اما الان با کنکور هم میشه واردش شد. دانشکده های اون در اهواز و آبادان قرار دارن و فکر نکنم در تهران دانشکده داشته باشه. (به غیر از حسابداریش و چند تای دیگه) برای تحصیل باید بری اهواز، اونجا بهت خوابگاه با تموو امکانات میدن (با غذا و رفاه کامل) و اگه شاگرد زرنگی باشی صاحب لپتاب و وامهای دانشجویی و بنهای خرید مجانی و خیلی امکانات میشی.
در حین درس خوندن (و یا بعد از اتمام درس) میتونی توی شرکت نفت کار کنی (که بعداً استخدام رسمی میشی) و اگه مثلاً بالای چاه نفت بری حقوق خیلی بالایی میگیری (تا هفت یا هشت میلیون)
....
خلاصه نونت توی روغنه، اما باید بدونی که سختیش زیاده، هم درساش سختن و هم شرایط اون جایی که میخوای بری درس بخونی و همینطور شغلتت هم خیلی سخته... و اینکه رشته اش هم نفته که تو زیاد خوشت نمیاد!
و یه چیز دیگه هم بگم، شرکت نفت از جمله شرکتهاییه که دانشگاه خیلی واسش مهمه یعنی مثلاً اگه رشته عمران شریف یا پلی تکنیک که هیچ ربطی به نفت نداره رو داشته باشی راحت استخدامت میکنه...
اگه بازم مشکلی بود خوشحال میشم بتونم کمکت کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)