چه گوشی میشناسین که این مموری بهش بخوره
مموریم فرمت نمیشه
دراصل مموری دوربین هستش ولی گفتن که شاید با موبایل بشه فرمتش کرد (چون رو کامپیوتر هنگ میکنه و کاریش نمیشه کرد)
چه گوشی میشناسین که این مموری بهش بخوره
مموریم فرمت نمیشه
دراصل مموری دوربین هستش ولی گفتن که شاید با موبایل بشه فرمتش کرد (چون رو کامپیوتر هنگ میکنه و کاریش نمیشه کرد)
احتمالا روش پسورد گذاشتن...
یه گوشی Palm One هستش.که مموریش همینه.مدلش یادم نیست.دوستم داره
همه همینو میگن .ولی نه، روش پسورد نذاشتم وقتی از دوربین درش آوردم گذاشتمش تو کارت ریدر اینجوری شد
کلی هم عکس ضروری توش دارم نمیدونم درست میشه یا نه
به نظر شما با این گوشی ها میشه فرمتش کرد؟ بعد ریکاوری.
ببخشید یکی درست حسابی برای من توضیح بده وقتی پسورد روش میزارن دقیقا چه اتفاقی براش میفته ؟
چون این مموری من نه تو دوریبنم کار میکنه (memory card error ) و نه تو کامپیوتر(هنگ میکنه)
دو سال پیش منم تقریبا همین مشکل رو داشتم.مموریم سالم بود.رو گوشی کار میکرد.وقتی میزاشتمش رو Card Reader مموری رو شناسایی میکرد.چون چراغ card reader چشمک میزد.ولی میگفت مموری وجود نداره!!!
خیلی هم دردسر کشیدم.مجبور یودم هرچی میخواستم بریزم رو گوشیم اول بریزم رو یه گوشی دیگه بعد واسه خودم سندش کنم
روز آخر که میخواستم گوشی رو بفروشم فهمیدم مشکلش از چیه.پسورد رو که پاک کردم مشکل حل شد
اگه عادی فرمتش کنی فکر کنم بشه Recover ش کرد.ولی پیشنهادم اینه که بزاریش رو یه گوشی که مموریش مثل اینه.بعد فایل ها رو Send کنی رو یه گوشی دیگه...
شاید ریدرت خرابه !!
من همین امروز با 10 تا ریم ریدر (از یه مارک) خواستم مموری میکرو اس دی رو باز کنم کامپیوتر هنگ میکرد !!!
با یه ریدر دیگه تست کن !!
خیلی ممنون دوست عزیز ولی همون طور که گفتم پسورد روش نزاشتم این مموری از کار افتاده و هیچ دستگاهی قادر به خوندنش نیست فقط می خواستم که یه گوشی که اینو ساپورت کنه پیدا کنم شاید بتونه فرمتش کنه
نه با رم ریدر خود لپ تاپ هم امتحانش کردم . اصلا نمیشناختش انگار نه انگار که رم داخلشه
Motorola E6 اس دی ساپورت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)