نه دوست عزیز درمیاره بعدش کپی خور میکنه حدود نیم ساعت هم وقت می خواهد.
نه دوست عزیز درمیاره بعدش کپی خور میکنه حدود نیم ساعت هم وقت می خواهد.
آقا من يهArcade دارم پول لازم شدم ميخوام بفروشم كسي اگه طالب بود پيغام خصوصي بده مدل 2008 (مادربرد فالكون) در حد نو نو نو!، كلا 4-5 ساعت بيشتر بازي نكردم كابل اتصال به مانيتور+ بازي يورو 2008قيمتم كنار ميايم نوش ظاهرا 480 تومنه(البته بدون كابل)
Last edited by zizo10; 04-08-2008 at 09:41.
من با باطری هایی که رو دستگاهم بود حدود سه هفته است و هر روز 4 ساعت با ویبره بازی می کنم و هنوز حتی یه خط هم از شارژ باطری کم نشده روی باطری هام هم نوشته محصول آمریکاست .
می خواستم بپرسم که این باطری ها قابل شارژند یا نه ؟
يه خورده استراحت بده به بنده خدا
چند صفحه برو عقب توضيح داده شده از كجا فهميد كه درايو چيه
شما اگه ميخواي حالا خيالت راحت شه كه براي بازيه زياد نيس يه 2 / 3 روز روشش نكن اگه بعد ديدي باز همون جوريه كه مشكل جدي تره ..
ولي من شكم رويه درايو هست كه شايد مشكل پيدا كرده باشه....
اره عزيز اين باطريهايي كه تو جعبه كنسول هست قابل شارژ هستنمن با باطری هایی که رو دستگاهم بود حدود سه هفته است و هر روز 4 ساعت با ویبره بازی می کنم و هنوز حتی یه خط هم از شارژ باطری کم نشده روی باطری هام هم نوشته محصول آمریکاست .
می خواستم بپرسم که این باطری ها قابل شارژند یا نه ؟
عزيز بهتره بري انجمن بازي سنتر قسمت بازارچه براي فروش بزاري اونجا خيلي بيشتر طالب دارهآقا من يهArcade دارم پول لازم شدم ميخوام بفروشم كسي اگه طالب بود پيغام خصوصي بده مدل 2008 (مادربرد فالكون) در حد نو نو نو!، كلا 4-5 ساعت بيشتر بازي نكردم كابل اتصال به مانيتور+ بازي يورو 2008قيمتم كنار ميايم نوش ظاهرا 480 تومنه(البته بدون كابل)
موفق باشيد.....
عزيز بهتره بري انجمن بازي سنتر قسمت بازارچه براي فروش بزاري اونجا خيلي بيشتر طالب داره
موفق باشيد.....[/quote]
عزيزممنون از راهنماييت
خواهش ....
البته ببري پاساژ لباف هم ازت ميخرن ولي يه كمي بايد زرنگ باشي...
من دستگام elite j هست ولی 5 بار 3 چراغ قرمز شده روشن خاموش کردم درست شده قضیه چیه؟
دوست عزیز شما یه کم با دستگاهت نرم تر رفتار کن.پس فردا 3چراغه میشه درستم نمیشه میفته رو دستت.
سلام به همه.
میخواستم ببینم میشه بازی xbox 360 رو از طریق کامپیوتر روی xbox ریخت ؟
اگه میشه لطفا توضیح بدید...
نه دوست عزیز نمیشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)