مال من رو رکورد زد 2 روزه وصل شد![]()
مال من رو رکورد زد 2 روزه وصل شد![]()
یکی منت بر سره ما بذاره جوابه سواله مارو بده...نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با سلامنوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز با نمایندگی کرج تماس بگیرید:
فاوا شبکه البرز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من هم دو روزه وصل شد عمو!!!مال من رو رکورد زد 2 روزه وصل شد
اااااااا...
چه خبره بابا... دو روزه وصل کردن...
البته برای من یارو گفتش که تا چند روز دیگه توی منطقه تون پورت خالی ایجاد میشه... به همین خاطر توی این فکر بودم که احتمالا تا 2 هفته دیگه وصله... ولی با این اوصافی که شما میگید به یه هفته تقلیل پیدا میکنه...
به هر حال هر چی باشه برای من بد نیست.. چون اصلا با تعرفه های جدید آسیاتک حال نمیکنم... در ضمن، من شدیدا به سرعت نیاز دارم...
از دوستانی که توی منطقه من صبانت گرفتن هم که پرسیدم راضی بودن و میگفتن مشکلی ندارن و سرعتشونم خوبه... البته این طبیعیه... چون ما از مناطق تجاری و شلوغ شهر دوریم و مشترکا غالبا خانگی هستن... و همچنین سیستم ها و سیم کشی های مخابراتی مناطق ما جدیدتر و با کیفیت ترن... البته اینجاها منطقه های جدیدی نیستن و جزو مناطق تقریبا متوسط قدیمی شهر هستن... ولی به هر حال چون مخابراتامون از شر شرکتای تجاری راحتن، به مشترکینشون بیشتر میرسن... (مناطق مخابراتی شهران و شهرزیبا و آیت الله کاشانی و بلوار فردوس و شهید زارعی و...)
++++++++++++++++++++++
عزیزان، کسی خبری در مورد "قیمت های باورنکردنی" صبانت داره... این قیمتا از چه لحاظ باور نکردنین...؟؟؟ از اون لحاظ یا از اون یکی لحاظ...؟؟؟ من که به هر دری زدم نتونستم قیمتای جدید رو از زیر زبونشون بکشم بیرون... نه از فروش و نه از خدمات و نه بقیه...
Last edited by Cleeev; 04-08-2008 at 02:45.
برای من که دیروز تا 3 ساعت قطع شد بعدش رو دیگه خسته شدم نمیدونم ..بعضی وقتها وصل میشه و هیچ صفحه ای باز نمیشه
من امروز event viewer سیستم را بررسی کردم متوجه شدم در آکونت شبانه حدودا نیم ساعت به نیم ساعت دیسکانت صورت می گیرد در حالیکه قبلا 1 ساعت به یکساعت بود
ایا از دوستان کسی هم با این مورد برخورده ؟
نمایندگی های صبا در کرج:نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال آی تی
0261
2800900
-----------------
فاوا شبکه البرز
0261
2708384
----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اشتراک اولم را بدون مراجعه ی حضوری و فقط بوسیله ی تماس تلفنی(بعد از واریز وجه به حساب) انجام دادم
اصولا وصل نباید بیش از 3 یا حداکثر 4 روز باشه ولی خوب مخابرات خیلی کنده
بیشتر باید نگران از رانژه خارج شدن باشی!
هنوز که چراغ لینکت روشنه؟ آره؟
خوب چند وقت پيش ؟
چون من 9 ماه پيش كه از صبانت گرفتم يك هفته طول كشيد تا وصل كردن.
من امروز event viewer سیستم را بررسی کردم متوجه شدم در آکونت شبانه حدودا نیم ساعت به نیم ساعت دیسکانت صورت می گیرد در حالیکه قبلا 1 ساعت به یکساعت بود
ایا از دوستان کسی هم با این مورد برخورده ؟
دوست عزیز همون 1ساعت به 1 ساعت هستش
برای من که دیروز تا 3 ساعت قطع شد بعدش رو دیگه خسته شدم نمیدونم ..بعضی وقتها وصل میشه و هیچ صفحه ای باز نمیشه
برای من هم هفته ی پیش اینطوری میشد ولی چند روزی میشه همه چی خوب شده
اگر با این مشکل بر خورد کردی برنامه Free-Gate رو اجرا کن ، مشکل باز شده سایت ها برطرف میشه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)