دوست عزیز وقتی که شما از یک عضو مجموعه تشکر می کنی به این معنیه که اون پست رو تایید کردی حالا نمی دونم منظورتون از این پست چی بود ؟
دوست عزیز وقتی که شما از یک عضو مجموعه تشکر می کنی به این معنیه که اون پست رو تایید کردی حالا نمی دونم منظورتون از این پست چی بود ؟
دليل نميبينم كه شما بخواي از من ايراد بگيري دوسته عزيز
و اينقدر سره هرچيزه الكي پست بدين كه تاپيك شلوغ شه....![]()
آره آقا محمد راست میگن تو تهران اینطوریه قیمت پلی 3 هم با هارد 40 شده 420 تومن
سلام دوستان من تو ninja gaiden2 گیر کردم تو قسمت دوم باس اخری چطوری نابودش کنم خیلی سریغه و سخته
دوسته عزيز اين تاپيك براي پاسخ دادن به سوالات بچه ها در مورده كنسول 360 هست نه بازيهايه اون....![]()
با اين اين تاپيك جاي اين بحث و ادامه دادن به اون نيست اما اين پست رو ميدم و به اين بحث خاتمه ميدم
ديروز يعني شنبه
من با NEXTGEN تماس گرفتم قيمت هاش اينا بود :
ARCADE 480
PREMIUM 580
ELITE 625
با WEST تماس گرفتم اينا بود :
ARCADE 470
PREMIUM 585
ELITE 610
با PARTO هم تماس گرفتم اينا بود :
ARCADE 460
PREMIUM 570
ELITE 600
موفق باشيد
Last edited by pedram_sad; 03-08-2008 at 16:41.
بيا من ببرمت پاساژ لباف مغازه دوستم بهت 510 ميده جيگر حتما شما قيمت هايه region j رو گرفتي ؟؟؟
perimume j 530.000 و elite j 615.000 و perimume pal برايه اگاهي بيشتر 510.000 هست
اگه اينطور باشه كه شما ميگي فقط 40 تومان فرق بينه perimume وelite هست ؟؟؟ 100% در اشتباهي چون هارد elite تنها 150 پولشه و هارده perimume 55 !!!!براي همين هم كه شده حداقل بايد بينشون 80 تا 90 هزار فرق باشه ....
در هر صورت اميدوارم حالشو ببريراستي تو gta كه مشكل نداري براي load تكسچر ها ؟؟
![]()
Last edited by mohammad_twe; 03-08-2008 at 17:26.
اقا يعني چي چرا قيمت ها اينطوري شده !!!!! 5 شنبه من قيمت گرفتم همون هايي بود كه تو پسته بالا گفتم !!!
ولي الان زنگ زدم next gen ميگفت perimume region j 585.000 !!!!!! چرا اينطوري شده قيمتها perimume اصلا نبايد به اين گروني باشه كه !!!!!!
پدرام جان درست ميگفتي شما ولي من موندم تو اين 4 / 5 روز قيمت ها چرا اينقدر كشيده بالا اونم فقط primume!!!!!
عزیزان تو دسته ی بازی شما هم اون چهار جهت اصلی پایین آنالوگ سمت چپی روان نیستند و هنگام زدن پایین بعضی وقتها با راست قاطی میشوند ؟ ( همان دکمه ای که تو Gta Iv نقش عوض کردن آهنگ و موبایل و ... رو دارند )
چون اينا گردشش يه خورده خودش يه كمي تند و لغزنده مانند هست شايد اينطوري بشه ولي شما دقت كن ببين دقيق پايين رو ميزني اخه بعضي موقع ها انگشته دست كمي اينور اونمور شه خوب شايد راست زده شه يا چپ !!!
اگه دقت كردي ديدي نه مشكلت اينجوري نبوده دسته شما مشكل داره ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)