تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 585 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فكر ميكنم يه جائي داري اشتباه ميكني
    اون لينكي كه دو صفحه پيش گذاشتي مدل اوركلاك شده 9800GT گيگابايت به اسم Zalman Edition هست. والا 9800GT در مقابل 9800GTX و 4850 حرفي واسه گفتن نداره.
    نه اون کولینگش فقط zalman هست کلاک ها همه پایه هست .

2. 2 کاربر از Bracket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مشخصه خیلی مطلب خوندی چند تا Review هم دیدی نه بعد 9800GT ضعیفتر از 9800GTX هست تازه 9800GT اورکلاک شده 8800GT هست ؟ نکته جالب در مورد 9800GT اینه که کلاکش (چه هسته چه مموری) با 8800GT برابره پس اورکلاک شده اون نیست 9800GT در بعضی از تست ها از 4850 هم قویتر ظاهر شده و 4850 هم که خودش از 9800GTX قویتره این یک رابطه مشخص هست اگر A--->B و B--->C در نتیجه A--->C . اون چند Review هم که دیدی 9800GT از 9800GTX ضعیف تره اینجا بزار تا همه ببنیم .

چرا دعوا داری ؟؟! من گفتم یه سرچی زدم کجا گفتم خیلی مطلب خوندم .برای مسخره کردن بقیه حرف تو دهنشون ننداز پروفسور.درسته در مورد اور اشتباه کردم دقیقا همون 8800GT است که Rrmark شده و تغییر نام داده و احتمالا ترفندهای خاص برای فروش بیشتر است ولی در مورد قدرتش چه اشتباهی کردم ؟؟ اگه اصرار داری باشه اصلا از 4870 هم قویتره ؟
    امیدوارم راضی شده باشی.
    Last edited by mhv_kntu; 31-07-2008 at 00:56.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

چرا دعوا داری ؟؟! درسته در مورد اور اشتباه کردم . دقیقا همون 8800GT است که Rrmark شده و تغییر نام داده و احتمالا ترفندهای خاص برای فروش بیشتر است ولی در مورد قدرتش چه اشتباهی کردم ؟؟ اگه اصرار داری باشه اصلا از 4870 هم قویتره ؟
    امیدوارم راضی شده باشی.
    چرا دعوا میکنید در تاپیک کارت گرافیک همه چیز مشخص هست.

تا 9800GT بیاد ایران کارتهای جدیدتر تولید میشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این 4870 His رو فقط لیون کامپیوتر داره ؟چون من مشهد هستم زنگ زدم بهش می گه پول بریزین به حسابم برات پست می کنم ،حالا میشه به این لیون کامپیوتر اعتماد کرد ؟
    lمی تونی بگی 4870 تو مشهد الان با چه برند(هایی) پیدا می شه؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این 4870 His رو فقط لیون کامپیوتر داره ؟چون من مشهد هستم زنگ زدم بهش می گه پول بریزین به حسابم برات پست می کنم ،حالا میشه به این لیون کامپیوتر اعتماد کرد ؟
    می تونی بگی 4870 تو مشهد الان با چه برند(هایی) پیدا می شه؟

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چرا دعوا داری ؟؟! من گفتم یه سرچی زدم کجا گفتم خیلی مطلب خوندم .برای مسخره کردن بقیه حرف تو دهنشون ننداز پروفسور.درسته در مورد اور اشتباه کردم دقیقا همون 8800GT است که Rrmark شده و تغییر نام داده و احتمالا ترفندهای خاص برای فروش بیشتر است ولی در مورد قدرتش چه اشتباهی کردم ؟؟ اگه اصرار داری باشه اصلا از 4870 هم قویتره ؟
    امیدوارم راضی شده باشی.
    من تو کی دو تا تاپیک دیگه هم این مطلب رو گفتم اگر به چیزی اطمینان ندارید یا شک دارید یا فکر میکنید اطلاعاتتون قدیمی هست لطفا اول یه سرچ کوچیک بزنید یا اینکه کلا بیخیالش بشید بزارید دوستانی که اطلاعات کامل دارن جواب بدن باید اینو در نظر بگیرید که نظر غیر صحیح شما میتونه خیلی ها رو به اشتباه بندازه نه برای من , برای من اهمیتی نداره اصلا . مشخصا وقتی بخواید کارت گرافیک بخرید دوست عزیز مطمئن باشید این مطالب که فکر میکنید خیلی بی اهمیت هستن خیلی هم اهمیت پیدا میکنن پس ببخشید منو اگر کسی اطلاعات اشتباه بده مخصوصا برای خرید من اگر چیزی درموردش بدونم حتما میگم در هر موردی که باشه . از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید . اگر روزی من هم اطلاعات اشتباه دادم بیا همین حرف رو به خودم بزن .
    Last edited by Bracket; 31-07-2008 at 01:19.

8. این کاربر از Bracket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من تو کی دو تا تاپیک دیگه هم این مطلب رو گفتم اگر به چیزی اطمینان ندارید یا شک دارید یا فکر میکنید اطلاعاتتون قدیمی هست لطفا اول یه سرچ کوچیک بزنید یا اینکه کلا بیخیالش بشید بزارید دوستانی که اطلاعات کامل دارن جواب بدن باید اینو در نظر بگیرید که نظر غیر صحیح شما میتونه خیلی ها رو به اشتباه بندازه نه برای من , برای من اهمیتی نداره اصلا . مشخصا وقتی بخواید کارت گرافیک بخرید دوست عزیز مطمئن باشید این مطالب که فکر میکنید خیلی بی اهمیت هستن خیلی هم اهمیت پیدا میکنن پس ببخشید منو اگر کسی اطلاعات اشتباه بده مخصوصا برای خرید من اگر چیزی درموردش بدونم حتما میگم در هر موردی که باشه . از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید . اگر روزی من هم اطلاعات اشتباه دادم بیا همین حرف رو به خودم بزن .
    آهان این مطالبو خوب اومدی . دست پیش میزنی پس نخوری تو داری میگی 9800gt از 4850 قویتره و برای من A,B,C می نویسی اونوقت من دارم بقیه رو به اشتباه میندازم.خوب شد دوستمون میکروسیستم بنچمارک ها رو گذاشت اشتباه شما رو گفت و درستی حرف من اثبات شد وگرنه مارو تیربارون میکردی.!!!!!!
    در ضمن منم یه مطلبی برای گفتن دارم:
    اگر به چیزی اطمینان ندارید یا شک دارید یا فکر میکنید اطلاعاتتون قدیمی هست لطفا اول یه سرچ کوچیک بزنید یا اینکه کلا بیخیالش بشید بزارید دوستانی که اطلاعات کامل دارن جواب بدن باید اینو در نظر بگیرید که نظر غیر صحیح شما میتونه خیلی ها رو به اشتباه بندازه نه برای من , برای من اهمیتی نداره اصلا . مشخصا وقتی بخواید کارت گرافیک بخرید دوست عزیز مطمئن باشید این مطالب که فکر میکنید خیلی بی اهمیت هستن خیلی هم اهمیت پیدا میکنن پس ببخشید منو اگر کسی اطلاعات اشتباه بده مخصوصا برای خرید من اگر چیزی درموردش بدونم حتما میگم در هر موردی که باشه . از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

توضیح نمیخواد دمایه کارت 9800GT رو نشون میده در مقایسه با 4850 و استفاده بهینه از تکنولوژِی 55nm از Nvidia البته این دوتا کارت جفتشون از خنک کنندهای غیر استوک استفاده کردن ولی اون کارت Sonic خنک کنندش با اینکه غیر استوکه ولی خنک کننده معمولیه .
    توضیحت درسته ولی ارتباط اون تصویر با برتریش(قدرت) رو نمی فهمم
    اون تصویر یه جورایی برتری تکنولوژیکی 9800GT به بقیه رو نشون می ده نه قویتر بودن اون رو !

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اغلب پیش میومد که دوستان از سایت guru3d مطلب ، عکس، بنچمارک و ... بذارن.

حالا قضیه برعکس شده:
    بری اولین guru3d اقدام به انتشار عکسی از سطح شهر تهران در یکی از خبرهای خود نمود!
    این عکس رو ببینید:

گوشه سمت راست - بالا یه 206 ، گوشه سمت راست - پایین یه پیکان و سمت چپ هم یه مسافربر شخصی(خطی) !!!

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اغلب پیش میومد که دوستان از سایت guru3d مطلب ، عکس، بنچمارک و ... بذارن.

حالا قضیه برعکس شده:
    بری اولین guru3d اقدام به انتشار عکسی از سطح شهر تهران در یکی از خبرهای خود نمود!
    این عکس رو ببینید:

گوشه سمت راست - بالا یه 206 ، گوشه سمت راست - پایین یه پیکان و سمت چپ هم یه مسافربر شخصی(خطی) !!!

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز ایا این موضوع ربطی هم به این تاپیک داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •