سلام
من یه کدی می خواستم که به وسیله آن بتونم کلیپی که لینکش رو قرار میدم نمایش بدم و امکاناتی مثل تنظیم صدا و آغاز و پایان و... داشته باشه
تشکر//![]()
سلام
من یه کدی می خواستم که به وسیله آن بتونم کلیپی که لینکش رو قرار میدم نمایش بدم و امکاناتی مثل تنظیم صدا و آغاز و پایان و... داشته باشه
تشکر//![]()
تو یه cms میخوای شبیه youTube؟
نه cms نمیخوام - یه کد که بتونه فیلم رو نمایش بده با امکانات همین![]()
جون من؟ شام هم بمون!! حالا از شوخی بگذریم کد که چیز خاصی مد نظرم نیست! ولی اینا رو چک کن شاید یکیش به دردت خورد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمینا فعلا!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دارم میبینم بدرد میخورن یا نه
چشم در خدمتتون هستیم آدرستون اینه دیگه :خیابان مادربورد ، کوچه شهید IRQ 3، پلاک2F8h ؟ فردا شب میام![]()
در کیس کامپیوترت رو باز کن! با کله بیای تو پیدام میکنی :d
کد که بتونه فیلم نمایش بده؟ این فیلمتون چی هست؟ flv که بخواید با فلش نمایشش بدید تا یه کد html می خواید برای گذاشتن یه فایل avi, rm, ... توی صفحه؟
Avi میخوام نمایش بدم
توصيه نميکنم! کار زياد جالبي نيست. بهتره به flv تبديلش کنيد و بعد بذاريدش. به هر حال، راههاي زيادي هست، مثلاً تگ embed. يه سرچ بکنيد چگونگي استفاده از اين تگو پيدا ميکنيد. علاوه بر اين، فکر ميکنم نرمافزار frontPage ميتونه به طور خودکار فيلمو بذاره تو صفحه. من الان روي سيستم نصب نيست که آزمايش کنم، ولي فکر ميکنم فايل flv رو به داخل يه سفحه تو frontPage درگ کنيد، کدو بهتون ميده.
موفق باشيد./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)