تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدامیک از شخصیت های این نسخه بیشتر خوشتون اومد؟

راي دهنده
243. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 1- نرو Nero

55 22.63%
  • 2- دانته Dante

127 52.26%
  • 3- هر دو

61 25.10%
صفحه 100 از 187 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1866

نام تاپيک: Devil May Cry 4

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کشتن اخرین غول که یک مجسمه است چه جوری است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

باید وقتی مشتش خورد زمین با اون دست عجیبت یه دونه بزنی به دستش .
    بعد اون یکی دستشو میاره پایین که باید تا دستش نرسیده زمین دوباره یه مشت نثارش کنی .
    بعد از دو تا دست هم نوبت سره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا کسی کرک این بازی رو نداره؟ من تازه بازی رو گرفتم، بعد از نصب کرک don't send میده. اگه کسی کرک سالمشو داره لطفا آپلود کنه. خیلی ممنون.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نگفتی direx 9 رو می خوای یا 10 رو من 9 را آپ می کنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام دوستان
    من تو مرحله سوم گیر کردم
    اصلا نمیفهمم باید چکار کنم
    از تو راه آهن اومدم تو برفها بعد هم رفتم توی اون قصره اونجا باید چکار کنم؟
    یه صندوق اون وسط هست که آبی رنگه میخوام بهش ضربه بزنم میگه شما پاور ندارید پاور چیه و چطوری باید تهیه کرد؟
    کلا تو این قسمت من باید کجا برم؟
    خیلی پیچیدست
    راستی اون مجسمه ها که تو نقشه با یه علامت زرد مشخص شدند چیند؟ وقتی میریم کنارشون یه سری چیزها رو میتونیم فعال و غیر فعال کنیم من رو همشون Enter کردم و بعد Yes رو زدم رنگشون قرمز میشد بعد از اون کلا بازی قاطی کرد مثلا وقتی Q رو میزنم دیگه این چیزه که میچرخید دیگه اون خطه نمیاد بالا و کلی ضعیف تر شدم
    الان دیگه با ALT F4 از بازی اومدم بیرون یعنی اون تنظیمات به حال اول برگشتند؟
    ممنون

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

پسر عجب بازیه این دویل می کرای 4 . واقعا دارم باهاش حال میکنم. راستی یه سوال : این دمو های بازی تو کدوم دایرکتوری بازیه و ایا با میدیا پلیر قابل پخشند یا نه؟

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو مرحله سوم گیر کردم
    یه صندوق اون وسط هست که آبی رنگه میخوام بهش ضربه بزنم میگه شما پاور ندارید پاور چیه و چطوری باید تهیه کرد؟
    خیلی پیچیدست
    راستی اون مجسمه ها که تو نقشه با یه علامت زرد مشخص شدند چیند؟ وقتی میریم کنارشون یه سری چیزها رو میتونیم فعال و غیر فعال کنیم من رو همشون Enter کردم و بعد Yes رو زدم رنگشون قرمز میشد بعد از اون کلا بازی قاطی کرد مثلا وقتی Q رو میزنم دیگه این چیزه که میچرخید دیگه اون خطه نمیاد بالا و کلی ضعیف تر شدم
    ممنون
    همون طور كه ميبيني اونجا دو تا در هست از يكيش راهتو بگير رو برو و خودتو به طبقه بالاي همون جايي برسون كه صندوق اونجا هست بعدش ميبيني كه يه حصار نوري مانع عبور شما از مرزهايي خواهد شد تو همون طبقه دو تا در ميبيني كه روبه روي هم هستند و بينشون همون مانع از جنس نور وجود دارد و شما بايد از يكي از درهايي كه بهش دسترسي داري راهتو ادامه بدي و اونجا رو دور بزني و از اون يكي در كه به خاطر اون مانع نوري نمي تونستي بهش وارد شي دوباره به طبقه بالاي اون صندوق ابي وارد بشين و اونجا يه كليدي است كه بايذ با ضربات شمشيرت اونو فعال كني و مانع نوري مهو بشه تا شما بتونيد از ذري كه نشون ميده بتونيد عبور كنيد و بقيه اش اسونه
    [COLOR="LemonChiffon"]شما از طريق اون مجسمه ها ميتونيد حركات جديد بگيريد و يا جادوهاتون رو قوي تر كنيد و اگه از اپگريد كردن يكيشون پشيمان شديد ميتونيد دوباره روي اون بريد و كليد اينتر رو بزنيد
    همچنين با اون مجسمه ميتونيد ايتم هايي را هم براي افزايش جان و جادو يا افزايش طول خط جان و جاده و چيز هايي از اين دست خريداري كنيد
    [/COLOR]
    Last edited by ..hamed..; 30-07-2008 at 12:22.

8. این کاربر از ..hamed.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو مرحله سوم گیر کردم
    خیلی پیچیدست
    ممنون
    همون طور كه ميبيني اونجا دو تا در هست از يكيش راهتو بگير رو برو و خودتو به طبقه بالاي همون جايي برسون كه صندوق اونجا هست بعدش ميبيني كه يه حصار نوري مانع عبور شما از مرزهايي خواهد شد تو همون طبقه دو تا در ميبيني كه روبه روي هم هستند و بينشون همون مانع از جنس نور وجود دارد و شما بايد از يكي از درهايي كه بهش دسترسي داري راهتو ادامه بدي و اونجا رو دور بزني و از اون يكي در كه به خاطر اون مانع نوري نمي تونستي بهش وارد شي دوباره به طبقه بالاي اون صندوق ابي وارد بشين و اونجا يه كليدي است كه بايذ با ضربات شمشيرت اونو فعال كني و مانع نوري مهو بشه تا شما بتونيد از دري كه نشون ميده عبور كنيد و بقيه اش اسونه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

پسر عجب بازیه این دویل می کرای 4 . واقعا دارم باهاش حال میکنم. راستی یه سوال : این دمو های بازی تو کدوم دایرکتوری بازیه و ایا با میدیا پلیر قابل پخشند یا نه؟
    D:\Program Files\Team JPN\Devil May Cry 4\nativePC\movie
    بله

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

D:\Program Files\Team JPN\Devil May Cry 4\nativePC\movie
    بله
    ممنون حامد جان ولی اینا چند تایی بیشتر نیستند . فقط یکیشون جالب بود به اسم adv_for تو پوشه rom_for. من دایرکتوری دموهایی مثل این یکی رو میخوام .
    Last edited by soliman; 30-07-2008 at 14:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •