کشتن اخرین غول که یک مجسمه است چه جوری است
باید وقتی مشتش خورد زمین با اون دست عجیبت یه دونه بزنی به دستش .
بعد اون یکی دستشو میاره پایین که باید تا دستش نرسیده زمین دوباره یه مشت نثارش کنی .
بعد از دو تا دست هم نوبت سره .
آقا کسی کرک این بازی رو نداره؟ من تازه بازی رو گرفتم، بعد از نصب کرک don't send میده. اگه کسی کرک سالمشو داره لطفا آپلود کنه. خیلی ممنون.
نگفتی direx 9 رو می خوای یا 10 رو من 9 را آپ می کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من تو مرحله سوم گیر کردم
اصلا نمیفهمم باید چکار کنم
از تو راه آهن اومدم تو برفها بعد هم رفتم توی اون قصره اونجا باید چکار کنم؟
یه صندوق اون وسط هست که آبی رنگه میخوام بهش ضربه بزنم میگه شما پاور ندارید پاور چیه و چطوری باید تهیه کرد؟
کلا تو این قسمت من باید کجا برم؟
خیلی پیچیدست
راستی اون مجسمه ها که تو نقشه با یه علامت زرد مشخص شدند چیند؟ وقتی میریم کنارشون یه سری چیزها رو میتونیم فعال و غیر فعال کنیم من رو همشون Enter کردم و بعد Yes رو زدم رنگشون قرمز میشد بعد از اون کلا بازی قاطی کرد مثلا وقتی Q رو میزنم دیگه این چیزه که میچرخید دیگه اون خطه نمیاد بالا و کلی ضعیف تر شدم
الان دیگه با ALT F4 از بازی اومدم بیرون یعنی اون تنظیمات به حال اول برگشتند؟
ممنون
![]()
پسر عجب بازیه این دویل می کرای 4 . واقعا دارم باهاش حال میکنم. راستی یه سوال : این دمو های بازی تو کدوم دایرکتوری بازیه و ایا با میدیا پلیر قابل پخشند یا نه؟
همون طور كه ميبيني اونجا دو تا در هست از يكيش راهتو بگير رو برو و خودتو به طبقه بالاي همون جايي برسون كه صندوق اونجا هست بعدش ميبيني كه يه حصار نوري مانع عبور شما از مرزهايي خواهد شد تو همون طبقه دو تا در ميبيني كه روبه روي هم هستند و بينشون همون مانع از جنس نور وجود دارد و شما بايد از يكي از درهايي كه بهش دسترسي داري راهتو ادامه بدي و اونجا رو دور بزني و از اون يكي در كه به خاطر اون مانع نوري نمي تونستي بهش وارد شي دوباره به طبقه بالاي اون صندوق ابي وارد بشين و اونجا يه كليدي است كه بايذ با ضربات شمشيرت اونو فعال كني و مانع نوري مهو بشه تا شما بتونيد از ذري كه نشون ميده بتونيد عبور كنيد و بقيه اش اسونه
[COLOR="LemonChiffon"]شما از طريق اون مجسمه ها ميتونيد حركات جديد بگيريد و يا جادوهاتون رو قوي تر كنيد و اگه از اپگريد كردن يكيشون پشيمان شديد ميتونيد دوباره روي اون بريد و كليد اينتر رو بزنيد
همچنين با اون مجسمه ميتونيد ايتم هايي را هم براي افزايش جان و جادو يا افزايش طول خط جان و جاده و چيز هايي از اين دست خريداري كنيد [/COLOR]
Last edited by ..hamed..; 30-07-2008 at 12:22.
همون طور كه ميبيني اونجا دو تا در هست از يكيش راهتو بگير رو برو و خودتو به طبقه بالاي همون جايي برسون كه صندوق اونجا هست بعدش ميبيني كه يه حصار نوري مانع عبور شما از مرزهايي خواهد شد تو همون طبقه دو تا در ميبيني كه روبه روي هم هستند و بينشون همون مانع از جنس نور وجود دارد و شما بايد از يكي از درهايي كه بهش دسترسي داري راهتو ادامه بدي و اونجا رو دور بزني و از اون يكي در كه به خاطر اون مانع نوري نمي تونستي بهش وارد شي دوباره به طبقه بالاي اون صندوق ابي وارد بشين و اونجا يه كليدي است كه بايذ با ضربات شمشيرت اونو فعال كني و مانع نوري مهو بشه تا شما بتونيد از دري كه نشون ميده عبور كنيد و بقيه اش اسونه![]()
D:\Program Files\Team JPN\Devil May Cry 4\nativePC\movie
بله![]()
ممنون حامد جان ولی اینا چند تایی بیشتر نیستند . فقط یکیشون جالب بود به اسم adv_for تو پوشه rom_for. من دایرکتوری دموهایی مثل این یکی رو میخوام .D:\Program Files\Team JPN\Devil May Cry 4\nativePC\movie
بله
Last edited by soliman; 30-07-2008 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)