اگه منظور شما سیستم لینک هست، بله میشه.
theme ها رو فقط میشه از Xbox Live دانلود کرد که بیشترشون هم برای دانلود رایگان نیستند.
اگه منظور شما سیستم لینک هست، بله میشه.
theme ها رو فقط میشه از Xbox Live دانلود کرد که بیشترشون هم برای دانلود رایگان نیستند.
نه پیش نمیاد. هنوز آدم متعصب ندیدی که به من اینطوری میگیدوست عزیز اگه شما تعصبی به موضوع نگاه نکنی مشکلی پیش میاد؟
دیگه نمیدونم چرا این مدلو حذف کردن. شاید به خاطر فروش کمش بوده.در ضمن اگه منظوره من غلطه پس چرا مدل Core از بازار حذف شد ولی هنوز مدل Premium سره جاشه؟
آقا تمومش کنیم بهتره. به هیچ نتیجه ای نمی رسیم. 9کرتم هستم
من مي خوام xbox 360 بخرم اما با گوناگوني مدل ها و مادربورد ها گيج شدم لطفاً يك مدل خوب كه با توجه به قيمتش مي ارزه رو معرفي كنم .
عزيز الان بهترين مدل اليت هست و perimume نصبت به قيمتش خوبه و ميارزه......
شما بيشتر از همه دقت كن كه حتما مادربرد كنسولت FALCONباشه
در مورد مدل ها هم محمد راهنمايي كرد![]()
ببينم كسي ميدونه قيمت wirless adaptor چنده ؟؟ بخوام برم live با وايرلس حتما بايد wirless adaptor بگيرم ؟؟؟
بهترین روش برای اتصال به Xbox-Live با استفاده از همین Wireless Adaptor هست، که تمیز تر از بقیه روشهاست...!
ولی چرا میخوای بری Xbox-Live...؟ با وصل شدن به این شبکه نوع کنسولت رو شناسایی میکنن و از شبکه بن میشی، چون کنسولت کپی خور هست.
قیمتش هم بین 80 تا 90 تومانه... (تازه اگه بتونی گیر بیاری)![]()
اگر میخوای با wireless بری live باید حتما بگیری البته باید اینترنت wireless داشته باشی. من تو اهواز جایی ندیدم که بخوام قیمت بدم ولی فکر کنم تهران باشه و اونطوری که حساب کردم فکر کنم 70 تا 80 هزار تومنی باشه.( قیمت رو با توجه به سایت xbox و گمرکش میگم).ببينم كسي ميدونه قيمت wirless adaptor چنده ؟؟ بخوام برم live با وايرلس حتما بايد wirless adaptor بگيرم ؟؟؟
شما اگه می خواین تو آینده پشیمون نشین باید این مدل کنسول رو بگیرین :
XBOX360 Premium Go Pro با تاریخ ساخت بعد از 2008 و ریجن NTSC-J
در این بین به گفته ی دوستان عزیز الیت هم خوبه ولی تنها مزیتش نسبت به این مدلی که من معرفی کردم هارد 120 گیگی و کابل HDMI هست که اگه بخوای میتونی این کابل رو خودت تهیه کنی و اگه تلویزیونت پورت HDMI نداشته باشه این کابل اصلا به دردت نمی خوره .
در ضمن هارد XBOX 360 خیلی قابلیت کمتری داره و تنها وظیفش نگهداری Save ها و ذخیره ی موزیک هایی هست که فرمت Audio دارند و برای این کار هارد این کنسولی که من معرفی کردم 20 گیگه و خیلی زیاده
در ضمن مادربرد تمامی کنسول هایی که بعد از 2008 ساخته میشن صد در صد فالکونه
موفق باشید .
تا حالا اين طور بوده ولي بعد از آپديت پاييز امسال اوضاع كاملا فرق خواهد داشت.حتما مي دونيد كه در اين آپديت قابليت install گيم ها اضافه خواهد شد كه باعث افزايش لود گيم ها به مقدار 30% خواهد شد، البته اگه بخواين لودهاي سريعتري داشته باشين.. ! چون اجباري نيست! البته ده ها مزيت داره اين install ...
به هر حال از همين الان به فكر هارد باشين كه چندماه بعد فكر فكنم كه قيمتش هم بره بالا!!! خودتون كه بهتر وضعيت بازار ما رو مي دونيد.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)