تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 49 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 489

نام تاپيک: کرک دیکشنری بابیلون Babylon ◄ کرک آخرین ورژن در پست اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من برنامه و پچشو از روی سی دی نصب کردم و همه چیز خوب کار می کنه تا وقتی که به اینترنت کانکت میشم یهو بابیلون قاط می زنه و دیگه نتایج رو نشون نمی ده؛یعنی دیکشنری ها بسته می مونن و هرچی روشون کلیک می کنم فایده نداره.

می خوام ببینم این مشکل کرکه یا یه باگه نرم افزاریه؟
    ورژن بابیلون:7.0.0(r13)

داره خودمونی میشه Sarah_Aster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من برنامه و پچشو از روی سی دی نصب کردم و همه چیز خوب کار می کنه تا وقتی که به اینترنت کانکت میشم یهو بابیلون قاط می زنه و دیگه نتایج رو نشون نمی ده؛یعنی دیکشنری ها بسته می مونن و هرچی روشون کلیک می کنم فایده نداره.

می خوام ببینم این مشکل کرکه یا یه باگه نرم افزاریه؟
    ورژن بابیلون:7.0.0(r13)
    همیشه اینطوریه ... به خاطر کرک ... به اینترنت که وصل بشید معمولا بار اول یا دوم از کار می افته ...

برای حل مشکل آخرین ورژنش رو دانلود کنید (از همین پی سی ) ، و کرک مربوطه رو هم داشته باشید احتمالا برای مدتی مشکل حل میشه ...

باز اگر این اتفاق بی افته مجبورید یک بار دیگه ورزن جدیدتر نصب کنید و کرک جدیدتر .

پ.ن : البته یک راه راحت هم هست که بستگی به آنتی ویروس داره ... اگه یه چیزی مثل نورتون داشته باشید میتونید بابیلون رو به لیستش اضافه کنید که اجازه ی دسترسی موقع وصل بودن به اینترنت رو نداشته باشه .

یه چیز دیگه هم به عنوان راه اخر ، اگه مشکل هست میتونید موقعی که به اینترنت متصل هستید بابیلون رو تو اون مدت disable کنید یا کلا ببندید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

@Sara:
    ممنون بابت راهنماییت.

اما من فهمیدم که مشکل مربوط به اینترنت نمیشه چون یه بار دیگه برنامه رو پاک و نصب کردم که قبل از کانکت شدن این مشکل پیش اومد.حتی فکر نمی کنم ربطی به کرک داشته باشه چون همیشه بابیلون علنا اعلام می کنه که ورژن شما رجیستر نشدست و اخطار رو مستقیم میده نه اینکه بیاد و یک مشکل تو کار برنامه ایجاد کنه.

من فکر می کردم مشکل از کرکه اما از قرار معلوم اینطور نیست چون سرچ کردم و دیدم حتی از کشورهای دیگه هم این مشکل رو دارند(یعنی کسایی که قانونی خریدند.)
    نسخه ی آخر برنامه رو هم امروز دانلود کردم و کرکش رو هم از همینجا دانلود کردم و مشکلی با پچ نصب شده ندارم.

در ضمن به تیم پشتیبانی بابیلون ایمیل زدم و منتظر جوابشونم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اما من فهمیدم که مشکل مربوط به اینترنت نمیشه چون یه بار دیگه برنامه رو پاک و نصب کردم که قبل از کانکت شدن این مشکل پیش اومد.حتی فکر نمی کنم ربطی به کرک داشته باشه چون همیشه بابیلون علنا اعلام می کنه که ورژن شما رجیستر نشدست و اخطار رو مستقیم میده نه اینکه بیاد و یک مشکل تو کار برنامه ایجاد کنه.

من فکر می کردم مشکل از کرکه اما از قرار معلوم اینطور نیست چون سرچ کردم و دیدم حتی از کشورهای دیگه هم این مشکل رو دارند(یعنی کسایی که قانونی خریدند.)
    نسخه ی آخر برنامه رو هم امروز دانلود کردم و کرکش رو هم از همینجا دانلود کردم و مشکلی با پچ نصب شده ندارم.

در ضمن به تیم پشتیبانی بابیلون ایمیل زدم و منتظر جوابشونم.
    خوب معمولا وقتی به اینترنت وصل میشدم و مشکل پیدا میکرد بعدش دیگه کار نمیکرد ، یعنی نصب مجددش فایده نداشت .

بله درسته مشکلی که معمولا در مورد اینترنت پیش میاد همون تبدیل نسخه به آزمایشی هست .

اما نسخه هایی از نرم افزار که اینجا گذاشتن رو وقتی نصب کردم مشکل نداشت . یعنی یادمه که همین مشکل برام پیش اومده بود یکی از همین نسخه ها رو نصب کردم حل شد .

ایمیل پشتیبانی رو چند وقت پیش ، یعنی خیلی وقت پیش دوبار امتحان کردم ، جواب درستی ندادن .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اما نسخه هایی از نرم افزار که اینجا گذاشتن رو وقتی نصب کردم مشکل نداشت . یعنی یادمه که همین مشکل برام پیش اومده بود یکی از همین نسخه ها رو نصب کردم حل شد .
    منظورت اینه که عین مشکل منو داشتی؟یعنی دیکشنری ها باز نمی شدند وقتی رو show result کلیک می کردی؟
    من جدیدترین نسخه ی برنامه رو از همینجا دانلود کردم و روی نسخه ی قبلی که از سی دی ریخته بودم، نصب کردم.اما فقط یه بار برنامه درست کار کرد و بعد از اون این مشکل پیش اومد.

شما قبل از این که ازینجا بابیلون رو دانلود کنید ورژن هفتشو نداشتید؟منظورم اینه که روی ورژن قبلی برنامه نصب نکردید؟(clean install)

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورت اینه که عین مشکل منو داشتی؟یعنی دیکشنری ها باز نمی شدند وقتی رو show result کلیک می کردی؟
    من جدیدترین نسخه ی برنامه رو از همینجا دانلود کردم و روی نسخه ی قبلی که از سی دی ریخته بودم، نصب کردم.اما فقط یه بار برنامه درست کار کرد و بعد از اون این مشکل پیش اومد.

شما قبل از این که ازینجا بابیلون رو دانلود کنید ورژن هفتشو نداشتید؟منظورم اینه که روی ورژن قبلی برنامه نصب نکردید؟(clean install)
    بله همین مشکل رو داشتم .... یکی از همین ها رو نصب کردم و درست شد .

نه دیگه ، فکر میکنم باید قبلی رو پاک میکردید بعد اینو نصب میکردید .

من ورژن قبلیش رو پاک کردم ، بعد اینو نصب کردم .

7. این کاربر از Sarah_Aster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

كسي جواب اين سوال ما رو نداد.
    همونطور كه می دونين،توی بابيلون وقتی يك كلمه انگليسی وارد می كنين،معادل اون كلمه به زبونهای عربی،آلمانی،فرانسوی و ...(البته اگه معادل داشته باشن) رو مياره پس يعنی بطور همزمان ترجمه انگليسی به فارسی و آلمانی رو دارين.حالا اگه تو بابيلون كلمه فارسی بزنين معادل انگليسی شو مياره پس يعنی اگه كلمه آلمانی يا تركی و ... رو وارد كنين معادل مثلاً آلمانی به انگليسی شو مياره
    از طرفی ميتونی بری تو بخش options/configuration و تنظيماتش رو به دلخواهت تغيير بدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

10

بله همین مشکل رو داشتم .... یکی از همین ها رو نصب کردم و درست شد .

نه دیگه ، فکر میکنم باید قبلی رو پاک میکردید بعد اینو نصب میکردید .

من ورژن قبلیش رو پاک کردم ، بعد اینو نصب کردم .
    دقیقا!
    من امروز صبح همین کارو کردم و مشکل حل شد.

ولی عجیبه که با نصب ورژن جدیدتر یک برنامه،مشکلات ورژن قبلی پا برجا باشه.اما ظاهرا در مورد بابیلون عجیب نیست!

به هر حال،ممنون از راهنماییت.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا!
    من امروز صبح همین کارو کردم و مشکل حل شد.

ولی عجیبه که با نصب ورژن جدیدتر یک برنامه،مشکلات ورژن قبلی پا برجا باشه.اما ظاهرا در مورد بابیلون عجیب نیست!

به هر حال،ممنون از راهنماییت.
    اتفاقا باز هم به این مشکل برخوردم (همین دیروز!)

میخواستم بابیلون رو نصب کنم ورژن 7.0.13 رو نصب کردم ، با همین مشکل صفحه سفیدش مواجه شدم ، بعد پاکش کردم و 7.0.3 رو که تو انجمن بود نصب کردم و دیگه مشکلی نیست .

به هر حال تا جایی که یادمه همیشه بابیلون تو نصب و از کار افتادن و رجیستر و کرک و ... مسئله بوده!

اما حیف که واقعا نمیشه بدون بابیلون کار کرد واقعا عالیه .

هر چقدر هم برای نصب مجدد و فعال کردنش زمان بذاری ارزشش رو داره .

خواهش میکنم .

babylon من قاطی کرده،هیچی نمی نویسه
    اگر منظورتون از هیچی نمینویسه اینه که محیط داخلی برنامه کلا سفیده و وقتی لغت رو مینویسید هیچ نتیجه ای نشون نمیده ، آخرین ورژن بابیلون رو از پست اول همین تاپیک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که به همراه کرکش هست نصب کنید به احتمال زیاد درست میشه .

فراموش نکنید که حتما حتما هر بابیلونی رو سیستم نصب هست پاک کنید و بعد این رو نصب کنید .

11. این کاربر از Sarah_Aster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همونطور كه می دونين،توی بابيلون وقتی يك كلمه انگليسی وارد می كنين،معادل اون كلمه به زبونهای عربی،آلمانی،فرانسوی و ...(البته اگه معادل داشته باشن) رو مياره پس يعنی بطور همزمان ترجمه انگليسی به فارسی و آلمانی رو دارين.حالا اگه تو بابيلون كلمه فارسی بزنين معادل انگليسی شو مياره پس يعنی اگه كلمه آلمانی يا تركی و ... رو وارد كنين معادل مثلاً آلمانی به انگليسی شو مياره
    از طرفی ميتونی بری تو بخش options/configuration و تنظيماتش رو به دلخواهت تغيير بدی
    درسته اما اين به صورت آنلاين انجام ميشه من آفلاين منظورم بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •