اینم کرک ایولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کرک ایولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی فرم انتهاب رشته را پر می کنم ارور میده!!!!!
من رشتم هنره ، هركي سوال داره بگه تا اون جا كه بتونم كمك مي كنم![]()
خب ایول یه هنری پیدا شد ( خداروشکر)
آقا این نرم افزار انتخاب رشته چه جوریه ؟ به درده هنری ها هم میخوره ؟ از کجا گیر بیارم .... ؟
راستی شما رتبت چه جور شد ؟
من 660 شدم و میخوام برم گرافیک یا نقاشی .... به نظرت کجاها میتونم برم ...؟
میخوای با هم چت کنیم .... ؟
من نرم افزار همكاران آموزش سال 86 رو دانلود كردم . براي كسي كه نيمه متمركز ( مخصو صا هنر ) مي خواد به درد نمي خوره به خصوص كه يه ارتباط تصويري بيشتر نداره و رشته هاي امسال به كلي با سال قبل فرق كرده مثلا دانشگاه تهران امسال عكاسي مي گيره ولي سال پيش اينطور نبود ،اينم براساس قبولي هاي سال 85 انتخاب رشته مي كنه ، غير انتفايي ها هم به طور كلي امسال با چيزي كه توشه فرق مي كنه هم از نظر رشته ها هم از نظر تعداد ( كلا به درد هنر نمي خوره !!؟) بقيه رو هم خبر ندارم
260 منطقه 1
تو با اين رتبه اگه منطقه 1 باشي به احتمال زياد كه براي آزمون عملي دعوتي .( من فقط منطقه 1 رو خبر دارم ) من خودم از يكي از بچه هاي دانشگاه هنر تهران پرسيدم گفته توي كلاس 16 - 17 نفري اونا از رتبه 17 تا 700 خورده اي هست بستگي به قدرت طراحيت داره . اما با اين رتبه اگه يه خورده كار كني مي توني راحت شبانه ( گرافيك ) قبول شي .
کمک
من شماره داوطلب م رو ندارم
چی کار باید بکنم؟
روزنامه چاپ می شه؟
سلام این برنامه که گذاشتین جالب نیست لطفا بقیه برنامه ها رم بگذارید شما هم که داوطلبی نداری زنگ بزن سنجش می ده بت
کمک
من شماره داوطلب م رو ندارم
چی کار باید بکنم؟
روزنامه چاپ می شه؟
sabz_abi جان من حتما باید با شما صحبت کنم ..... ممنون میشم تقاضامو رد نکنید ....
سلام دوستان
مباحث مرتبط با انتخاب رشته رو در تاپیک خودش پیگیری بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)