خب اینکه دیگه کاری به شما نداره....مگر اینکه فونت مرورگرتو عوض کرده باشی ...
مگر اینکه شما یه نوشته ای رو با یه فونت ببینی و با یه کامپیوتر دیگه یه جور دیگه که بازم اون 90% ماله browser هست
خب اینکه دیگه کاری به شما نداره....مگر اینکه فونت مرورگرتو عوض کرده باشی ...
مگر اینکه شما یه نوشته ای رو با یه فونت ببینی و با یه کامپیوتر دیگه یه جور دیگه که بازم اون 90% ماله browser هست
این کارو که من گفتم کردی....mode ش رو xp گذاشتی؟؟
دوستانی که قبل welcome صفحه هنگ میکنه یا سیاه میشه یه چک بکنن ببینن crt+alt+del و safe mode کار میکنه یا نه؟؟
call_of_duty:شما یه چک هم بکن که تازه update نصب کردی یا نه و اینکه cd/dvd Rom هات هم قبل welcome خالی باشند
سلام به دوستان .........
میخواستم ببینم مشکل از چیه که هر ویندوز ویستایی میریزم کامپیوترم sleep نمیشه ؟؟؟؟؟
بزار Windows Update ها انجام بشه! درست میشه!![]()
توی پوشه ی گیم که به ویندوز ویستا اضافه شده وقتی روی یه بازی کلیک راست میکنیم گزینه ی Customize برای چیه ؟
میتونی به بازی چندتا آدرس مختلف بدی و برای هر کدوم یک آدرس بنویسی که وقتی روی آیکون اون بازی راست کلیک کنی میتونی انتخابش کنی!
علت اینکه ویستای من شات دان نمی شه چیه.ویا زمان زیادی می بره که خاموش بشه. ریست هم کرده ام اما کمکی نکرد.درضمن مشکل فوق گاهی اوقات اتفاق می افتد که از کارت گرافیکیم زیاد کارمی کشم مثل زمانهایی که 4 . 5 ساعت گیم می زنم .
چرا جديدترين ورن درايور كارت صدامو كه مخصوص ويستاست نصب مي كنم باز ارور ميده?: this version is not support on this operating system
آره دیگه
من اینجا نستعلیق میبینم اما کافی نت که XP داره فونت معمولی
مشکلم همینه
چیکار کنم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)