تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: گوشی قلم دار چی بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام مجدد و تشکر از همه دوستانی که تا اینجا نظر دادن و راهنمایی کردن واقعا سر من منت گذاشتین. خواهش میکنم تنهام نذارین و کمک کنین گوشی بخرم که پشیمون نشم راستش 300 تومن واسه من کم پولی نیست واسه همین میخوام بهترین گوشی که میشه تو این حدود خرید رو بگیرم. من نیازهامو یه بار دیگه میگم. راستی من الان W810 دارم. میخوام همه امکانات اینو داشته باشه
    -----------------------------------------
    دوربین + فلاش(کیفیت خوب)(فلاش حتما داشته باشه)
    صدا و موسیقی بد نباشه
    بشه یادداشت دستی با قلم نوشت
    فایلهای آفیس رو ویرایش کنه و PDF رو باز کنه
    بلوتوثش موسیقی رو ساپورت کنه یعنی بشه با هندز فری بلوتوث موسیقی گوش داد (برام خیلی مهمه)
    اگه GPS داشته باشه خوبه ( خیلی هم مهم نیست برام)
    سرعت خوب
    بدون هنگ
    بودجه حدود 300
    ---------------------------------------
    راستی چند تا سئوال
    1. آیا P1 روش GPS داره؟ موسیقی بلوتوث رو ساپورت میکنه؟
    2.یکی از بچه ها میگفت iMate یا Pocket PC هم میتونی بگیری. میخواستن بپرسم درسته یا نه؟ و اون بهتره یا P1 و چرا؟
    3- ویندوز موبایل چه مزایایی داره؟ لطفا نفرمایید که خوبه. خوب چیش خوبه؟
    مثل اینکه سئوالام زیاد شد ببخشید ولی خوب دوستی واسه همین روزاست دیگه منتظرم. و ممنون
    Last edited by p6tr; 16-07-2008 at 01:29.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هرچی فکر کردم گوشی با این مشخصات وبا این قیمت پیدا نکردم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

راستی چند تا سئوال
    2.یکی از بچه ها میگفت iMate یا Pocket PC هم میتونی بگیری. میخواستن بپرسم درسته یا نه؟ و اون بهتره یا P1 و چرا؟
    مثل اینکه سئوالام زیاد شد ببخشید ولی خوب دوستی واسه همین روزاست دیگه منتظرم. و ممنون
    1- خير نداره
    2- با 300 تومن ؟ البته دسته دو شايد پيدا بشه
    3- خوب برنامه هاي زياد و متنوعي براش هست اما اون مشخصاتي كه شما ميخاي رو گوشيهاش ندارن

شما توي سايتهاي فروش اينترنتي يه گشتي بزن هم قيمتا دستت مياد هم مشخصات هم قابليت جستجو داري

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

راستی چند تا سئوال
    اون دوستمون که قبل از من پست دادند هم راست میگند که جی پی اس نداره اما این مربوط به پک گوشی میشه که
    شما گوشی رو با چه پکی بخری.... حالا جواب سوالات.

1. بله داره... اما بستگی به پک داره... هم با جی پی اس هست هم بدون جی پی اس. بلوتوث رو هم ساپورت میکنه اونم در نوع خفنش.
    2. خیر به نظر من پاکت پیسی با این قیمت که شما میخوای نخری بهتره. شما با این پول بهترین اسمارت فون رو
    میتونی بخری اما بدترین پاکت پی سی رو هم با این مبلغ میتونی بخری. حالا بهترین اسمارت فون میخوای یا بدترین
    پاکت پی سی ؟ اون دیگه تصمیم با خودته... اما در کل اگر بهترین پاکت پیسی رو ر ابعاد کوچک با بهترین اسمارت فون
    مقایسه بکنی مسلما پاکت پیسی بهتره و برای حرفه ای ها بیشتر بدرد میخوره. اما پاکت پیسی ها 2 عیب بزرگ
    دارند. یکیش اینکه اصلا نباید انتظار صدای خوب چه در اسپیکر و چه در هندز فری رو ازشون داشته باشی و یکی
    هم اینکه تا حالا پاکت پیسی وجود نداشته که بتونه از لحاظ دوربین با اسمارت فون رقابت بکنه.

3. مزایاش برای کسانی مهمه که دنبال برنامه های مختلف باشند. کسانی که دقیق ترین محاسبات براشون مهمه
    و کسانی که به قیافه گوشی زیاد اهمیت نمیدنو در کل دنبال کاربردی بودن هستند . مثلا اگر حسن به یک
    اسمارت فون و یا گوشی جاوا 10 بار زنگ بزنه همیشه آخرین تماس حسنه که در این گوشی نشون داده میشه اما
    در یک پاکت پیسی مخصوصا با ویندوز مبایل نسخه6.1 هر 10 تا تماسش هم ثبت میشه و میتونی بفهمی که
    حسن اولین تماس و آخرین تماسش کی بوده.

مزایا زیاد داره و اینطوری نمیشه دونه به دونه ش رو گفت ... به نظرم شما اول باید بگی از گوشی چی میخوای تا
    من و کسان دیگه بتونیم بهت بگیم که پاکت پیسی برات مناسب تره و یا اسمارت فون.

مثلا من خودم الان دارم دنبال یک گوشی میگردم که بتونم یک ماشین حسابی که میشه باهاش نمودار کشید رو
    توش نصب کنم و همچنین بتونم دیکشنری های مختلف رو که از لحاظ کارکردی مثل گوشی های جاوا نباشند رو
    توش نصب کنم. خوب برای من پاکت پیسی مناسب تره چون تحقیقاتمو کردم و الانم سونی اریکسون دبلیو910
    دارم ازشم راضیم. اما چون نیاز منو بر آورده نمیکنه میخوام بفروشم و برم سراغ پی پی سی.

اما اگر من به این برنامه ها نیاز نداشتم یا پی1 میگرفتم که اسمارت فون خوبی هست و یا کا850 میگیرفتم که
    هم دوربینش خوبه و هم صدای خیلی خوبی داره.
    Last edited by Power Pro; 16-07-2008 at 20:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوربین + فلاش(کیفیت خوب)(فلاش حتما داشته باشه)
    صدا و موسیقی بد نباشه
    بشه یادداشت دستی با قلم نوشت
    فایلهای آفیس رو ویرایش کنه و PDF رو باز کنه
    بلوتوثش موسیقی رو ساپورت کنه یعنی بشه با هندز فری بلوتوث موسیقی گوش داد (برام خیلی مهمه)
    اگه GPS داشته باشه خوبه ( خیلی هم مهم نیست برام)
    سرعت خوب
    بدون هنگ
    بودجه حدود 300
    اینهایی که در بالا گفتی همه ش توی P1i هست. اصلا هم هنگ نداره و سرعتش هم خوبه.
    اگر یک سری به کلوپ پی1 بزنی و حدقل 20 صفحه آخر این کلوپ رو که زیر شاخه سونی اریکسون هست
    بخونی اطلاعات بهتری گیرت میاد و میدونی که آیا گوشی بدردت میخوره یا نه.

اما به نظر من با این نیاز هایی که شما داره و این مرزی که برای خرید یک گوشی اونم اسمارت فون گذاشتی
    پی1 تمام این خواسته هاتو به نحو خوبی بر آورده میکنه. من با پی1 کار کردم و گوشی خوب و با کلاسیه و یکی
    از بهترین باطری ها رو در بین تمام گوشی ها دنیا داره. شما هیچ اسمارت فون دیگه ای رو با 10 ساعت تاک تایم
    نمیتونی پیدا کنی. یادت باشه گفتم اسمارت فون و نگفتم گوشی جاوا. چون اسمارت فونها باطری بیشتری
    مصرف میکنند تا یک گوشی جاوای معمولی.

پی1 هم با این همه امکاناتی که داره باطریش فووق العاده ست. اما یک تا 2 هفته طول میکشه تا آب بندی بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    یک بار دیگه از همه شما دوستان عزیزم تشکر میکنم
    واقعا راهنماییهای جامع و کاملی کردین. تصمیم گرفتم انشاءا... p1 بگیرم.
    درضمن اگه میتونین یه هندزفری بلوتوث یه گوشی ( استریو نمیخوام میخام یه گوشم آزاد باشه)
    که کیفیت خوبی هم داشته باشه برای p1 معرفی بفرمایین(همراه با قیمت لطفا) ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام آقا باز هم از راهنماییهاتون ممنون P1 خریدم . واقعا فوق العاده با نیازهای من جوره.

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مبارکت باشه گوشیه واقا خوبیه .

داره خودمونی میشه omid N72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکت باشه.منم این تاپیک رو دنبال میکردم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم از همتون و یاری بی ریاتون. حق یارتون

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •