بعد شما نمیدونی next gen چیه!من چند ماهی کارم فقط نقد و بررسی نرم افزارها و بازی ها بود و تو سایت گیم اسپات review می نوشتم
next gen یک موتور گرافیکی جدیده که توبازی 2008 pes اجرا شده
میتونی بری قسمت data نسخه ی 2008 رو با 6 مقایسه کنی
بعد شما نمیدونی next gen چیه!من چند ماهی کارم فقط نقد و بررسی نرم افزارها و بازی ها بود و تو سایت گیم اسپات review می نوشتم
next gen یک موتور گرافیکی جدیده که توبازی 2008 pes اجرا شده
میتونی بری قسمت data نسخه ی 2008 رو با 6 مقایسه کنی
سلام
خوب عبارت Next Generation همون نسل بعد خودمون میشه!!!
عبارت نسل بعد میتونه در کنسولها و تقریبا خیلی از چیزها تعریف بشه!!!
مثلا برای کنسولها که میگن نسل بعد یعنی نسبت به کنسولهای قبلی از نظر سخت افزار قویتر و بهتر هست!!
مثلا شما کنسول Ps2 را در نظر بگیر وقتی که PS3 را ساختن و منتشر کردن کنسول PS3 به علت سخت افزار فوق پیشرفته نسبت به Ps2 دست سازنده های بازیها را بیشتر باز میکنه تا یک بازی به مراتب بهتر نسبت به قبل بسازن!!!
و حالا که کنسول PS3 امده یعنی نسل بعد از Ps2 هست!!و خوب با وجود سخت افزار بهتر نسبت به Ps2 مد نظر خواهد بود و با اومدن ان دیگه کنسول Ps2 باید نسل قبل گفته بشه که به اصطلاح Current Generation میگن!!!این قضیه در مورد XBOX هم صدق میکنه و خوب نسل بعد Xbox هم Xbox360 نام داره!!!و همینطور ادامه پیدا میکنه!!!مثل زمانی که PS4 بیاد دیگه نباید به PS3 نسل بعد بگیم!!
و اما نسل بعد در بازیها!!در واقع این طور میشه گفت که به بازی نسل بعد میگن که هم از نظر گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و هوش مصنوعی .....نسبت به بازیهای قبلی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته باشه!!!البته به لطف سخت افزار قدرتمند که کنسولهای نسل بعد و همینطور نسل بعد سخت افزار PC این امر اتفاق می افته!!!
در ورژن Ps2 به علت سخت افزار ضعیف شما نمیتونه چمن 3بعدی در بازی ببینی یا پیراهن های رها و ازاد و یا هوش مصنوعی پیشرفته یا خیلی از چیزهای دیگه!!!که در ورژن PC ,X360,PS3 به علت سخت افزار پیشرفته و قدرتمند میتونن سازنده ها همه ی این چیزها را در بازی جا بدند!!!
امیدوارم فهمیده باشی!!!
مثلا همین PES 2008 ورژن Ps2 را با ورژن PC مقایسه کنید تا بفهمید که کدام نسل بعد هست کدام نسل قبل
خیلی ممنونم. فکر کنم فهمیدم.سلام
خوب عبارت Next Generation همون نسل بعد خودمون میشه!!!
عبارت نسل بعد میتونه در کنسولها و تقریبا خیلی از چیزها تعریف بشه!!!
مثلا برای کنسولها که میگن نسل بعد یعنی نسبت به کنسولهای قبلی از نظر سخت افزار قویتر و بهتر هست!!
مثلا شما کنسول Ps2 را در نظر بگیر وقتی که PS3 را ساختن و منتشر کردن کنسول PS3 به علت سخت افزار فوق پیشرفته نسبت به Ps2 دست سازنده های بازیها را بیشتر باز میکنه تا یک بازی به مراتب بهتر نسبت به قبل بسازن!!!
و حالا که کنسول PS3 امده یعنی نسل بعد از Ps2 هست!!و خوب با وجود سخت افزار بهتر نسبت به Ps2 مد نظر خواهد بود و با اومدن ان دیگه کنسول Ps2 باید نسل قبل گفته بشه که به اصطلاح Current Generation میگن!!!این قضیه در مورد XBOX هم صدق میکنه و خوب نسل بعد Xbox هم Xbox360 نام داره!!!و همینطور ادامه پیدا میکنه!!!مثل زمانی که PS4 بیاد دیگه نباید به PS3 نسل بعد بگیم!!
و اما نسل بعد در بازیها!!در واقع این طور میشه گفت که به بازی نسل بعد میگن که هم از نظر گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و هوش مصنوعی .....نسبت به بازیهای قبلی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته باشه!!!البته به لطف سخت افزار قدرتمند که کنسولهای نسل بعد و همینطور نسل بعد سخت افزار PC این امر اتفاق می افته!!!
در ورژن Ps2 به علت سخت افزار ضعیف شما نمیتونه چمن 3بعدی در بازی ببینی یا پیراهن های رها و ازاد و یا هوش مصنوعی پیشرفته یا خیلی از چیزهای دیگه!!!که در ورژن PC ,X360,PS3 به علت سخت افزار پیشرفته و قدرتمند میتونن سازنده ها همه ی این چیزها را در بازی جا بدند!!!
امیدوارم فهمیده باشی!!!
مثلا همین PES 2008 ورژن Ps2 را با ورژن PC مقایسه کنید تا بفهمید که کدام نسل بعد هست کدام نسل قبل
بابا این چند صفحه اخر همش شده نکست بودن و نبودن با حرفهای بی مورد میگم کسی خبر جدید نداره این دو هفته اخیر بدجوری این دو بازی خودشون رو در خفا قرار دادند.
من بازی کردم . خیلی باحاله .
اگه می خوای تو کامپیوتر داشته باشیش بهم پیغام خصوصی بده چون من اونو دارم .
سلام
در E3 2008 خبری از Pes 2009 نشده ؟
نه مثل این که اونجا pes 2009 اصلا رونمایی نشده
من هم خیلی گشتم چیزی گیرم نیومد
چه انتظاري از pes 08 داشتي كه برآورده نشد؟
عجب كاري كردي داداش!
بهتره خودتونو با بازي وقف بدين و نه بازي رو با خودتون!
گوشتو ميكشم ميندازمت بيرونا؟
تبليغ فيفا 2009 ميكني؟
آخه pes 09 كجا و fifa 09?
عين مقايسه فيل و مورچه است!
در ضمن يه خواهشي از دوستان دارم اينه كه همديگه رو تحقير نكنين! به اين بگين تو بازي بلد نيستي ، نمي فهمي نكست گين چيه و حرف هاي مشابه!
هدف در اين تايپيك ها تنها استفاده از تفكرات و تجربه هاي همديگه است ولي ميتونيد به امثال كساني كه تبليغ فيفا 08 رو تو اين تايپيك ميكنند نارنجك ببنديد و ضامنشم در بيارين!
خدايي از توهين كردن بپرهيزيد!
Last edited by mummified; 27-07-2008 at 07:09.
سلام بر دوستان!!!
سایت Pesgaming که میشناسیم 8 تا شایعه در مورد بازی نام برده که فرومهای زیادی این شایعه ها را از داخل کونامی گزارش دادند!!اما اینها همش شایعه هستند ولی برخی از موردها ممکن هست به واقعیت تبدیل شوند!!مثلا شماره 1 که خیلی احتمالش زیاد هست!!!!
1_لیسانس تیمهای منچسر و لیورپول گرفته شده.
2_این یکی را من متوجه نشدم(ولی فکر کنم گفته شده بود که لیگ اسپانیا در بازی وجود نخواهد داشت و یا شاید بعضی از لیگهای Pes 2008 و یا شاید بر عکس این موضوع که من بهش اشاره کردم!!)
3_ شما میتوانید در قسمت Online بازی از تیم مستر لیگتون هم استفاده کنید.
4_مد جدیدی به بازی اضافه شده به نام Become a Legend !!که بعدها احتمالا بیشتر از این مد خواهیم شنید.
5_هیچ لیسانس رسمی برای مد Champions League گرفته نشده ولی با وجود این که هنوز شایعه هست ولی کماکان ممکن هست این مد به بازی اضافه بشه(احتمال این هم زیاد میتونه باشه)
6_در بازی 16 تا استادیم وجود داره که شامل استادیم Wembley.ممکن در ورژن PS3 چیزهای متفاوتی وجود داشته باشه.
7_بایرن مونیخی در بازی وجود نخواهد داشت.
8_تیمی که جایگزین بایرن مونیخ خواهد شد تیم زنیت سن پترسبوگ خواهد بود که در این تیم اندره ارشاوین هم خواهد بود.
--------------
اما به نقل از WENB که از سایتهای فن بازی به حساب میاد به یکی از شایعه ها که همون لیسانس شدن منچستر و لیورپول هستش اشاره کرده و متنی را گزارش داده که از طرف سازنده های بازی هست در مورد این قضیه!!!
اشاره شده که دیگر Merseyside Red را فراموش کنید....بعد اشاره شده به این که ای شایعه قوت گرفته و احتمال لیسانس شدن تیمهای نام برده خیلی زیاد خواهد بود بعد گفته شده که ما به سختی داریم روی این مسئله کار میکنیم تا بتوانیم ای شایعه را به واقعیت تیبدیل کنیم(از طرف سازنده ها)!!و باید منتظر اخبار بعدی باشیم!!
البته به نظر خودم لیسانس این دو تیم را هم خواهند گرفت!!چون شما این ویدیو را ببینید احتمال خیلی زیاد هست که از گیم پلی PES 2009 باشه در این ویدیو منچستر یونایتد هم هست و لباس این تیم هم شبیه سازی شده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته احتمال این هم هست که این نمایش نمایش از Pes 2009 نباشه ولی دیدن اون خالی از لطف نیست!!!
Last edited by joey jordison; 27-07-2008 at 11:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)