تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 521 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

xxxicestar عزیز ممنونم از راهنماییت . اما هر وقت گوشیو به حالت pc suite وصل میکنم هیچ اتفاقی برای درایو های کامپیوتر نمیوفته ( یعنی اون عکسی که e.khafan عزیز گذاشته اصلا اونجوری نمیشه برام . هیچ درایوی اضافه نمیشه . )
    e.khafan عزیز وقتی گوشیو وصل میکنم چه با حالت pc suite و چه با حالت data transfer علامت اتصال روی گوشی میاد . ولی مشکلم اینه که غیر از حالت data transfer نمیتونم مثل حالت file manager در pc suite N73 به درایو ها دسترسی داشته باشم .
    از هر دوتون ممنونم که کمکم میکنید . راستی xxxicestar جان اگه میشه نتیجه کار با pc suite N73 رو بگو . اگه با N82 کار کنه خیلی عالی میشه . به نظرم pc suite N73 خیلی عالی و کامل بود .

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

xxxicestar عزیز ممنونم از راهنماییت . اما هر وقت گوشیو به حالت pc suite وصل میکنم هیچ اتفاقی برای درایو های کامپیوتر نمیوفته ( یعنی اون عکسی که e.khafan عزیز گذاشته اصلا اونجوری نمیشه برام . هیچ درایوی اضافه نمیشه . )
    e.khafan عزیز وقتی گوشیو وصل میکنم چه با حالت pc suite و چه با حالت data transfer علامت اتصال روی گوشی میاد . ولی مشکلم اینه که غیر از حالت data transfer نمیتونم مثل حالت file manager در pc suite N73 به درایو ها دسترسی داشته باشم .
    از هر دوتون ممنونم که کمکم میکنید . راستی xxxicestar جان اگه میشه نتیجه کار با pc suite N73 رو بگو . اگه با N82 کار کنه خیلی عالی میشه . به نظرم pc suite N73 خیلی عالی و کامل بود .
    خوب یک کاری کن
    برای من این مراحل جواب میده یعنی هر وقت ویندوزم را عوض کنم مشکل شما را دارم
    اما این کار را می کنم
    1 - pc Suit را نصب کن(که احتمالا این کار را کردی)
    2 - کامپیوترت را Restart کن
    3 - اول کابل usb را به گوشی وصل کن بعد به کامپیوتر بعد رو گوشیت گزینه Pc Suit را انتخاب کن
    4 - بعد باید درست بشه
    اگه گوشیت را شناخت ولی اون درایو ها نیومد همون کاری که قبلا گفتم را بکن
    یعنی رو pc Suit گزینه آچار (اون بالاش) بعد برنامه Nokia Application Inistaller را اجرا کن باور کن درست
    نگاه من به عکس ها
    1 - قبل از اجرای Application Inistalller در حالی که گوشی نصب شده به کامپیوتر ولی درایو ها نیست

2 -بعد از اجرای این برنامه

خلاصه شرمنده برا من این طوری جواب میده

3. این کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

xxxicestar عزیز کارهایی که گفتی همه رو انجام دادم . pc suite رو پاک کردم دوباره نصب کردم . بعدش کامپیوتر رو ریست کردم و بعدش گوشی رو وصل کردم ( روی pc suite گذاشتم ) . بعدش کامپیوتر گوشی رو شناخت ولی وقتی pc suite رو باز کردم و بعدش nokia application installer رو باز کردم بازم هیچ درایوی به my computer اضافه نشد . میشه بگی مشکل کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

xxxicestar عزیز کارهایی که گفتی همه رو انجام دادم . pc suite رو پاک کردم دوباره نصب کردم . بعدش کامپیوتر رو ریست کردم و بعدش گوشی رو وصل کردم ( روی pc suite گذاشتم ) . بعدش کامپیوتر گوشی رو شناخت ولی وقتی pc suite رو باز کردم و بعدش nokia application installer رو باز کردم بازم هیچ درایوی به my computer اضافه نشد . میشه بگی مشکل کجاست ؟
    دوست عزیز همین طور که تو عکس ها می بینی این کار رو گوشی من و رو کامپیوتر من جواب میده دیگه نمی دونم
    البته دوستان واساتید قوی و کاربلد هسنتن که امروز نمی دونم برا چی نیومدن تو تاپیک اگه اونا بیان مطمئن هستم مشکلت را حل می کنن

6. این کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنونم . راستی pc suite N73 برای N82 جواب نمیده؟ امتحان کردی ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنونم . راستی pc suite N73 برای N82 جواب نمیده؟ امتحان کردی ؟
    هنوز Cd یش را نیاورده فردا خودم می رم می گیرم خبرش را می دم مطمئن باش تو پست بعدی که می دم جواب همین کار هست

9. این کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یادتونه بهتون گفتم قبلا می شد با کامپیوترم پیامک بفرستم اما الآن نمیشه
    یادم اومد که اون موقع سی دی N73 یکی از دوستان را روی گوشیم نصب کرده بودم
    خیلی از N82 بهتر بود
    الآن هم می خوام این کار را بکنم
    نتیجه را می گم
    نود و نه درصد براي N82 جواب نميده. من يه ورژن 6 داشتم جواب نداد آخرين ورژن 6 رو از نوكيا گرفتم مثل توپ كار ميكنه.
    ضمنا دوستان كلا PC SUITE سري Nseries با معمولي متفاوت هستش و امكان فرستادن پيامك !!!! رو نداره .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نود و نه درصد براي N82 جواب نميده. من يه ورژن 6 داشتم جواب نداد آخرين ورژن 6 رو از نوكيا گرفتم مثل توپ كار ميكنه.
    ضمنا دوستان كلا PC SUITE سري Nseries با معمولي متفاوت هستش و امكان فرستادن پيامك !!!! رو نداره .
    نمی دونم به شما چه طور ثابت کنم
    من با گوشیم پیامک می فرستادم و کنتاکت درست می کردمو.....خیلی کار های دیگه
    البته زمانی که به کامپیوتر متصل بود ها
    امیدوارم این روش جواب بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینین ، شما اگر اول Nseries رو نصب کنید بعد هر پی سی سوییت معمولی رو هم نصب کنید جواب میده ، مهم درایور گوشی هست که Nseries موقع نصب براتون میریزه و بقیه کاراش هم موقع وصل کردن کابل تو 5 دقیقه حل میشه ، من الان با پی سی سوییت ان 70 دارم کار میکنم ، هیچ مشکلی هم ندارم فقط اس ام اس نمی تونم بفرستم ، مدلای بالاتر الان فهمیدم که اتوماتیک یه برنامه نصب میکنن که دوباره اس ام اس راه میافته مال من ندراه دنبال پی سی سوییت 73 هستم ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینین ، شما اگر اول Nseries رو نصب کنید بعد هر پی سی سوییت معمولی رو هم نصب کنید جواب میده ، مهم درایور گوشی هست که Nseries موقع نصب براتون میریزه و بقیه کاراش هم موقع وصل کردن کابل تو 5 دقیقه حل میشه ، من الان با پی سی سوییت ان 70 دارم کار میکنم ، هیچ مشکلی هم ندارم فقط اس ام اس نمی تونم بفرستم ، مدلای بالاتر الان فهمیدم که اتوماتیک یه برنامه نصب میکنن که دوباره اس ام اس راه میافته مال من ندراه دنبال پی سی سوییت 73 هستم ...
    من همينكارو كردم ولي نميتونست كانتكتها رو بگيره يا به اصطلاح Synchronize كنه و مينوشت ساپورت نميشه

نمی دونم به شما چه طور ثابت کنم
    من با گوشیم پیامک می فرستادم و کنتاکت درست می کردمو.....خیلی کار های دیگه
    البته زمانی که به کامپیوتر متصل بود ها
    امیدوارم این روش جواب بده
    چيرو ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •