سلام. دوستان من ویندوز ویستا ریست کردم و وقتی اومد بالا این پیغام رو داد (interactive logon process initialization has failed
please consult the event log for more details.) و دیگه هرچی دکمه OK رو می زنیم وارد ویندوز نمی شه . مشکل از کجا است و راحل؟
سلام. دوستان من ویندوز ویستا ریست کردم و وقتی اومد بالا این پیغام رو داد (interactive logon process initialization has failed
please consult the event log for more details.) و دیگه هرچی دکمه OK رو می زنیم وارد ویندوز نمی شه . مشکل از کجا است و راحل؟
با safe mode سیستمو بیار بالا بعد برو از system restore استفاده کن ببین درست میشه
با زم همون پیغام رو میده ؟.............................
با dvd ویستا boot کن بعد از انتخاب زبان پایین برو تو قسمت repair windows از اونجا system restore کن
ممکنه مشخصات سیستمتو بنویسی. ؟
با سلام دوستان. من می خواستم بدونم اگه بخواهیم یه نرمافرار خود ویندوز ویستا رو دوباره نصب کنیم باید چیکار کنیم ؟ من با ie مشکل دارم.... اجرا نمیشه و هنگ میکنه.. کجا باید دوباره نصبش کنم ؟
اگه خود نرم افزار ie 7 رو جدا داری دوباره نصبش کن
و گرنه با dvd ویستا ریپریر کن
سلام. دوست عزیز نمی شه. چون پیغام می ده که شما قبلا از system restore بکاپ نگرفتید .؟ راحل دیگه ؟
اجازه نصب ie7 نمیده.............. این رپیر که میگید چیکار می کنه ؟ برنامه های دیگه رو پاک نمیکنه که !!!!! ؟
ویندوزت رو update میکنی؟
میگم مشکلی بود خواستم بیام بگم خودش حل شد! با Windows Update
![]()
Last edited by amirtoty; 25-07-2008 at 12:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)