تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 356 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مادربورد amd ساپورت تا قیمت 80 تومان چی پیشنهاد می کنید؟
    albatron kx550 چطوره(74 تومان)؟
    مثل اینکه کسی به سوالای ما توجهی نمیکنه؟
    نکنه چون مدتیه که نیستم فراموشم کردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

9

مادربورد ASUS M2A-VM حدود 65 بهترين مادربورد با گرافيك آنبورد هست البته اگه مدل بالاترش رو بگيري كه توپتره
    'گرافیکش چی هست call of duty 4 رو ساپورت میکنه؟

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

'گرافیکش چی هست call of duty 4 رو ساپورت میکنه؟
    ATI Radeon X1250
    COD4 رو با جزييات متوسط ميتوني بازي كني
    اينتل هم اگه بخواي اين هست
    biostar GF7100P-M7S
    حدود 60 تومن كه قدرتش تقريبا در همون سطحه
    Last edited by MicroSystem; 21-07-2008 at 23:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من چند ساعت طول کشید تا یکم از صفحات این تاپیک و بخونم که بتونم یک مادر برد انتخاب کنم آخرش هم نتونستم چون نه
    قیمتی داشتن و نه در باره شون بحث شده ،

لطفآ کمک کنید چون چند روزه دارم تو بازار می گردم و هر کس یک چیز رو معرفی می کنه که اکثر اصلا اطلاعاتی در موردش ندارن !

حالا من دنبال یک مادر برد که قابلیت اورکلاک هم داشته باشه تا قیمت 150 و یک سی پی یو تو همین رنج قیمت هستم در کل
    300 تومان بیشتر نمی خوام برای این دو هزینه کنم حالا چی می تونم بخرم ؟

اگر Asus باشه بهتره چون تو اصفهان راحت تر گیر میاد البته Giga هم راحت گیر میاد ولی چون چند سالی از گیگا و سی پی یو AMD
    استفاده کردم زیاد نمی خواهم دوباره برم طرفشون ...
    Last edited by Danial_Cartio; 21-07-2008 at 23:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام
    با کمال ناامیدی این پست رو میزنم امیدی به جواب ندارم خودم زیاد مطلب میخونم تا مزاحم شما نباشم اما خوب خیلی چیزها هست که شما اساتید بهتر میدونید و من خیلی کمتر
    حالا سوالم اینه این مادربرد EliteGroup X48T-A که در زیر عکس و مشخصاتش رو قرار دادم شما هم یک نظری بدید راجع به این برد ممنون میشم

X48T-A, ECS first Black-Extreme product 2008, features Intel X48 and ICH9R chipsets, by supporting FSB1600 and DDR3 1600/1333, providing great performance. X48T-A accentuates high quality CPU power design with ferrite core chokes,and solid capacitors, improve its durablity significantly. Moreover, X48T-A provides ultimate graphics performance with PCI-E Gen2.0 x16 interface, upgrades your visual experience. X48T-A is the best chioce for gaming usage.
    این برد مورد نظر منه قیمتش هم حدود 220هزار تومان هست

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در كل مادربورد خوبيه... حالا از اين مادربورد قراره چه استفاده اي بشه؟ (با توجه به Ddr3 بودنش...!)

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    با کمال ناامیدی این پست رو میزنم امیدی به جواب ندارم خودم زیاد مطلب میخونم تا مزاحم شما نباشم اما خوب خیلی چیزها هست که شما اساتید بهتر میدونید و من خیلی کمتر
    حالا سوالم اینه این مادربرد EliteGroup X48T-A که در زیر عکس و مشخصاتش رو قرار دادم شما هم یک نظری بدید راجع به این برد ممنون میشم

X48T-A, ECS first Black-Extreme product 2008, features Intel X48 and ICH9R chipsets, by supporting FSB1600 and DDR3 1600/1333, providing great performance. X48T-A accentuates high quality CPU power design with ferrite core chokes,and solid capacitors, improve its durablity significantly. Moreover, X48T-A provides ultimate graphics performance with PCI-E Gen2.0 x16 interface, upgrades your visual experience. X48T-A is the best chioce for gaming usage.
    این برد مورد نظر منه قیمتش هم حدود 220هزار تومان هست
    اولش که این پست رو خوندم گفتم چه سواله سختی باید باشه...خوب نظر بقه رو میخوای؟ اگه نظر کلی که در مورد این مادر برد میشه گفت که بهترین فاکتورش قیمتشه.
    Last edited by becareful; 22-07-2008 at 00:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

در كل مادربورد خوبيه... حالا از اين مادربورد قراره چه استفاده اي بشه؟ (با توجه به Ddr3 بودنش...!)
    خوب برای استفاده خودم میخوام بخرم هر کاری میکنم گفتم شاید خرید مادربردی با ساپرت DDR3 بهتر باشه تا DDR2 ..... اورکلاک هم دارم بازی گرافیک رندرینگ و بیشتر البته نرم افزارهای تست کار میکنم
    پردازنده هم Core 2 Quad 6600 هست اگر خدا بخواهد استفاده همیناست دیگه فقط قصد ارتقاء سیستم دارم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب برای استفاده خودم میخوام بخرم هر کاری میکنم گفتم شاید خرید مادربردی با ساپرت DDR3 بهتر باشه تا DDR2 ..... اورکلاک هم دارم بازی گرافیک رندرینگ و بیشتر البته نرم افزارهای تست کار میکنم
    پردازنده هم Core 2 Quad 6600 هست اگر خدا بخواهد استفاده همیناست دیگه فقط قصد ارتقاء سیستم دارم
    DDR3 بخش اعظم بودجه رو مي گيره و فقط وقتي به درد مي خوره كه محدوديت بودجه نباشه... ( يعني Price/Performance خوبي نداره!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من چند ساعت طول کشید تا یکم از صفحات این تاپیک و بخونم که بتونم یک مادر برد انتخاب کنم آخرش هم نتونستم چون نه
    قیمتی داشتن و نه در باره شون بحث شده ،

لطفآ کمک کنید چون چند روزه دارم تو بازار می گردم و هر کس یک چیز رو معرفی می کنه که اکثر اصلا اطلاعاتی در موردش ندارن !

حالا من دنبال یک مادر برد که قابلیت اورکلاک هم داشته باشه تا قیمت 150 و یک سی پی یو تو همین رنج قیمت هستم در کل
    300 تومان بیشتر نمی خوام برای این دو هزینه کنم حالا چی می تونم بخرم ؟

اگر Asus باشه بهتره چون تو اصفهان راحت تر گیر میاد البته Giga هم راحت گیر میاد ولی چون چند سالی از گیگا و سی پی یو AMD
    استفاده کردم زیاد نمی خواهم دوباره برم طرفشون ...
    پیشنها من باز هم مین giga byte و سیپی یو amd
    این مدل مین خوبیه: ga-ma770-ds3 اگه از نمایندگی بگیری از 140 بیشتر نیست البته تا چهار ماه پیش 180 تومن قیمتش بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •