تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 645 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از اساتید کسی می تونه منو راهنمایی کنه . حالا اگه به چندتا از سوالام هم جواب بده راضی هستم به خدا

یکی ما رو دریابد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام

چند روز پیش روی Setup و Boot لپ تابم پسورد گذاشتم . الان میخواستم حذفش کنم فقط پسورد Boot حذف شد. منم همینطور با Setup ور رفتم تا اینکه کلا قسمت Security و Boot توی Setup غیر فعال شده و هیچ کاری نمیتونم بکنم .

خواهش میکنم کمکم کنید
    باید ببری تعمیرگاه برات بازش کنند و اگر چیپ سکوریتی ( نوع لپ تاپت رو نگفتی) نداشته باشه حل میشه با درآوردن باتری setup مثل PC

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی ودوستان

بنده متاسفانه تا الان نه پارتیشن بندی کردم ونه ویندوزی را در لپ تاپ نصب نکردم اما تا دلت بخواد با pc اینکارو انجام دادم

من برای بک اپ گرفتن ویندوز در pc از نرم افزار norton ghost استفاده می کردم که خیلی عالی بود و ویندوز 4 دقیقه ای بالا می اومد.از پارتیشن که سیستم عامل روش نصب بود بک اپ می گرفتم وبعد استفاده می کردم

اما سوال من

ما تو لپ تاپ دو تا پارتیشن داریم که یکیش به نام RECOVERY هست .
    ویکیشم پارتیشن c ما هست که ویندوز ما روش نصبه . که ما می تونیم پارتیشن های بیشتری را طبق اصول ایجاد کنیم

خوب یک سری دی وی دی ریکاوری در نوت بوک هست ویک ویندوز ویستا

1.خوب ایا با اینا میشه به تنهایی ویندوز رو نصب کرد ؟

2.ما از کدوم پارتیشن باید بک اپ بگیریم .ایا فقط پارتیشنی که سیتم عامل داره ؟ یا اینکه باید از پارتیشنRECOVERY هم بک اپ بگیریم

3. هدف از بک اپ ایا افزایش سرعت در نصب ویندوز و برنامه های کاربردی هست یا اینکه نه هدف چیزه دیگری هست؟؟

4. ایا برای بک اپ من می تونم از نرم افزار norton ghost استفاده کنم ؟ یا اینکه از نرم افزار خاصی باید استفاده کرد؟

5. فایل های که در dvd هست ایا همان فایلهای پارتیشن ریکاوری هست؟

6.ایا مراحل نصب ویندوز مثل pc هست و براحتی بعد نصب ویندوز بالا می اید؟

7. اهمیت ومحتوای فایلهای پارتیشن ریکاوری در چیه؟ایا همون درایورهای فطعات هست مثلا وب کم .اگه پاک بشن چه مشکلی به وجود می اید وراه حلش چیه؟؟

8.لطفااگه امکانش هست کلیه کارهای نرم افزاری مقدماتی که باید بعد از خرید وبرای استفاده انجام داد رو خلاصه وار بیان کنید .

البته می دونم سوالات بنده از عنوان این تاپیک خارج شده ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم .

شرمندم به خدا .امیدوارم بنده را ببخشید که انقدر سوال های اماتوری پرسیدم .خوب تازه کاریم دیگه.

با تشکر فراوان و ارزوی موفقیت

1- بله

2- بک آپ بگرفتم یک چیز انتخابی هست ... چه از کل هارد ، چه از کل پارتیشن و چه از فایل ها ! بستگی به علاقه و حوصله خودتون داره

3- بیشتر هدف سرعت و حفط دائمی یک سری اطلاعات پایه هست ... هزینه ای نداره ولی بجای 5 ساعت ریکاوری vaio میتونه کمک زیادی بکنه و در 4 دقیقه این کارو انجام بده !

4- هم این خوبه هم Acronis True Image

5- بله تا حدودی فقط کمی فشرده تر

6- سوالت خیلی تکراری بود ... شرمده قرار شده جواب سوالات تکراری رو ندم

7- مثل اینگه کامپیوترت اصالت شو از دست بده چون کاکرد صحیح اش به همون وابسته است

8- از تاپیک های مهم توی انجمن و بحث های هزار بار تکراری مهم تر ؟ اگر جستجو کنید به 200 درصد جواب سوالاتتون می رسید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام خدمت اساتید

من اولین کاری که بعد از تست نوت بوک انجام دادم ریکاوری بود

بعد رفتم سراغ پارتیشن بندی و انتقال اطلاعاتم به نوت بوک و ...

می خواستم بدونم که هنگام استفاده از ریکاوری تنظیمات هم به حالت اولیه برمیگرده یا نه ریکاوری فقط وظیفه نصب ویندوز و درایورها رو انجام میده؟

یعنی اینکه اگه از ریکاوری استفاده کنم پارتیشن بندی و اطلاعات و فایل ها که دستکاری نمیشه؟

سوال دوم اینکه روی نوت بوکم یه برچسب عربی هم کنار برچسب های ویندوز و اینتل و جی فورس است اون مربوط به چیه؟
    نوت بوک اچ پی 6880
    خوشبختانه اچ پی ها ریکاوری فوق العاده ای دارند که میتونه در کمتر از ده دقیقه تمام برنامه ها و ویندوز رو فقط با فرمت کردن پارتیشن C که سیستم عامل روشه انجام بده پس اطلاعات پارتیشن های دیگه حفظ میشه

سوال دوم : چون سفارش عرب ها هست !!!

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با تشکر از همکاریتان

میشه لطف کنید یک بار دیگه (اگه تکراریه خواهش می کنم یکباره دیگه )بفرمایید که :

من حالا اومدم فقط درایو cرو که شامل سیستم عامل بنده هست کامل بک اپ گرفتم .البته من 3 تا پارتیشن دیگه هم دارم D E F

فرص می کنیم که پارتیشن F من همون پارتیشن ریکاوری هست

اگه یک زمانی فقط ویندوز من مورد پیدا کنه . ایا من با استفاده از بک اپک پارتیشن c انجام دادم می تونم سیستم رو دوباره راه اندازی کنم؟ایا پارتیشن بندی هم بهم می خوره؟؟ ویامشکلی که برای پارتیشن های دیگه مخصوصا پارتیشن ریکاوری به وحود نمی اید ؟

و حالا اگه خدای نکرده مشکلی به وجود بیاد که کل سیتم رو تحت شعاع قرار بده . اونوقت علاوه بر بک اپ پارتیشن c نیاز به نصب درایورها از صریق dvd مربوطه هست اگر اشتباه نکنم .ابا درسته ؟؟؟

خوب حلا من بیام این درایورها رو نصب کنم .اونوقت این فایلهل مستقیما وارد پارتیشن مربوطه میشه ؟؟؟ چرا مگه مثل pc نمیشه تو همون درایو c اونارو نصب کرد ؟؟چرا پارتیشن جداگانه؟؟

ودر اخر اگر بنده علاوه بر بکاپ درایو c ,از پارتیشن ریکاوری هم بکاپ می گرفتم یعنی مثلا درایو F . اونوقت به ترتیب باید از کدوم بک اپ استفاده می کردم؟؟؟؟؟

وایا در این صورت مشکل حل می شود؟؟؟؟

اما یک نکته ایا بک اپ ها رو در خود سیستم نگه داریم یا روی dvd . ؟؟؟

اگر برای شروع کار که پارتیشن بندی شکل نگرفته من دو درایو بیشتر ندارم اونوقت بایدبرای بک اپ سیستم عامل یه جورایی از یک درایو با حجم بالا 250 گیگ بک اپ بگیرم پس بهتر نیست اول از پارتیشن ریکاوری بک اپ بگیرم وبعد از اون پارتیشن بندی کنم وبعد از درایو C که شامل سیستم عامل هست بک اپ بگیرم . اگه اشتباست لطفا راهنمایی کنید

می دونم که براتون سخته که مطالب رو چندین بار توضیح می دین .اما این یک دفعه رو هم منت بزارید اموزش بدین . الا انقد تاپیکها رو بالا پایین کردم گیج شدم

باتشکر

داره خودمونی میشه keynet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14

سلـــام

من يه لبتاب Hp خريدم که ريکاوري اون توي درايو D هست.
    سوال من اينجاست اگه نام درايو رو از D به X تغيير بدم و مخفي کنم براي ريکاوري مشکلي پيش نمياد . منظورم اينه که بازم ريکاوري اجرا مي شه يا نه فقط بايد توي درايو D باشه.

خيلي ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.
    من یه نوت بوک VAIO FZ290N5 دارم. 6ماهه پیش از ویندوزش back up گرفتم و XP نصب کردم.. هاردشم پارتیشن بندی کردم...
    حالا میخوام XP رو پاک کنم و ویستا رو دوباره نصب کنم ولی شنیدم موقع نصب ویستا, Reset Factory میشه و مثل روز اول یک پارتیشن دارم و تمام دیتایی که روی سایر پارتیشن ها دارم پاک میشه... چه کار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با تشکر از همکاریتان

میشه لطف کنید یک بار دیگه (اگه تکراریه خواهش می کنم یکباره دیگه )بفرمایید که :

من حالا اومدم فقط درایو cرو که شامل سیستم عامل بنده هست کامل بک اپ گرفتم .البته من 3 تا پارتیشن دیگه هم دارم D E F

فرص می کنیم که پارتیشن F من همون پارتیشن ریکاوری هست

اگه یک زمانی فقط ویندوز من مورد پیدا کنه . ایا من با استفاده از بک اپک پارتیشن c انجام دادم می تونم سیستم رو دوباره راه اندازی کنم؟ایا پارتیشن بندی هم بهم می خوره؟؟ ویامشکلی که برای پارتیشن های دیگه مخصوصا پارتیشن ریکاوری به وحود نمی اید ؟

و حالا اگه خدای نکرده مشکلی به وجود بیاد که کل سیتم رو تحت شعاع قرار بده . اونوقت علاوه بر بک اپ پارتیشن c نیاز به نصب درایورها از صریق dvd مربوطه هست اگر اشتباه نکنم .ابا درسته ؟؟؟

خوب حلا من بیام این درایورها رو نصب کنم .اونوقت این فایلهل مستقیما وارد پارتیشن مربوطه میشه ؟؟؟ چرا مگه مثل pc نمیشه تو همون درایو c اونارو نصب کرد ؟؟چرا پارتیشن جداگانه؟؟

ودر اخر اگر بنده علاوه بر بکاپ درایو c ,از پارتیشن ریکاوری هم بکاپ می گرفتم یعنی مثلا درایو F . اونوقت به ترتیب باید از کدوم بک اپ استفاده می کردم؟؟؟؟؟

وایا در این صورت مشکل حل می شود؟؟؟؟

اما یک نکته ایا بک اپ ها رو در خود سیستم نگه داریم یا روی dvd . ؟؟؟

اگر برای شروع کار که پارتیشن بندی شکل نگرفته من دو درایو بیشتر ندارم اونوقت بایدبرای بک اپ سیستم عامل یه جورایی از یک درایو با حجم بالا 250 گیگ بک اپ بگیرم پس بهتر نیست اول از پارتیشن ریکاوری بک اپ بگیرم وبعد از اون پارتیشن بندی کنم وبعد از درایو C که شامل سیستم عامل هست بک اپ بگیرم . اگه اشتباست لطفا راهنمایی کنید

می دونم که براتون سخته که مطالب رو چندین بار توضیح می دین .اما این یک دفعه رو هم منت بزارید اموزش بدین . الا انقد تاپیکها رو بالا پایین کردم گیج شدم

باتشکر

والا شما هم جای من بودی باید هر روز 30 تا 80 خط تکراری تایپ میکردی کلا از این کمک کردن زده میشدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض مشکل Dvd Rw Hp فقط با فیلم Dvd...

سلام...
    من این سوال رو تو انجمن سخت افزار هم مطرح کردم فعلا جوابی نگرفتم...
    این مشکل برای خود منم عجیبه...
    نمیدونم یا خیلی سطحیه یا خیلی پیچیدست!!!
    من خیلی عادی با Dvd Rw کار میکنم یعنی همه کار میکنم و رایت هم باهاش میکنم یعنی به نظر نمیرسه خراب باشه...اول فکر کردم از لنزش هست ولی اگه از لنز بود که این کار ها رو هم نمیکرد!!!
    خوب مشکل من اینه که هر فیلم Dvd میزارم تو دستگاه صدا داره ولی تصویر نداره...(همه چی سیاهه)
    یا وقتی تو منو تنظیمات میرم مشخصه ولی خوب سیاهه!!!
    اول فکر کردم با نصب ویندوز درست میشه ولی این کار هم کردم فایده نداشت دیگه نمیدونم چیکار کنم!!!
    ممنون میشم راهنماییم کنین!!!
    پاورقی : نمیدونم زدن تاپیک تو اینجا درسته یا تو بخش فیلم Dvd...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض Region

آقا داشتم ور میرفتم زدم region درایو dvd rw رو عوض کردم
    نوت بوکم هم HP 6720s هستش region باید رو چند باشه؟
    میدونین که تغییر region محدوده...
    ممنون میشم اگه جواب بدین...
    اگر هم خواستین آدرس تغییرش رو میدم برین نگاه کنین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •