تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: يه در خواست كوچولو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 يه در خواست كوچولو...

سلام دوستان من مي خواستم يه آنتي اسپاي بسيار قوي رو معرفي كنيد كه تمامي ويروس ها و برنامه هاي مخرب اينترنتي رو براحتي نابود كنه و حتي در اينترنت هم كه در حال گشت و گذار هستيم يه چيزي مثل فايروال داشته باشه و از ورود انواع اسپاي ها جلوگيري كنه، براحتي آپديت بشه و كاملا معروف و مشهور باشه راحت هم فعال بشه در ضمن اين تا يادم نرفته بگم اصلا سرعت سيستم رو كم نكنه...

در كل چيز بسيار عالي باشه...

متشكرم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

10 سلام دوست عزيز

دوست من اگر خواسته ي من از ديدگاه شما و يا ديدگاه كساني كه اين تايپيك رو مي خونن خيلي هم كوچولو نيست مي خوام كه منو ببخشين و خيلي ممنونم كه راهنمائي ام كرديد اما من نسخه نهائي برنامه قدرتمند Ad-Aware Pro رو دارم كه متاسفانه اصلا كرك نميشه و وقتي هم كه كرك ميشه يه پيغام دروغكي نشون ميده كه ميگه برو نسخه جديد اومده مي خواي آپديت كني يا نه و در صورت تائيد اين پيغام برنامه به حالت Free بازگشته و تمامي قابليت هاي اون از بين ميره.

من برنامه هاي زيادي رو ميشناسم ولي هيچ كدوم از اونها متاسفانه تمام قابليت هايي كه گفتم رو ندارن و يا حداقل خيلي سرعت سيستم رو ميارن پائين.

حالا مي خواستم بدونم بين اين همه آنتي اسپاي قويترين اونها كدوم يكي هست كه بعد از Ad-Aware Pro در جايگاه دوم قرار داره.

خيلي ممنون...
    Last edited by tarfand4u; 20-07-2008 at 10:53.

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

عملكرد Spware Doctorهم خوبه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

البته spy sweeper خیلی خیلی قوی هست ولی فکر نکنم بتونی آخرین نسخه رو با کرک گیر بیاری ولی اونم یه بدی داره مثل همه آنتی اسپای ورای دیگه که سرعت رو کاهش می ده البته نسبت به اسپای ور دکتر خیلی بهتره
    در کل منم پیشنهاد می کنم از اینترنت سکیوریتی کسپر اسکی استفاده کنی در ضمن ad aware کرک داره و من از سی دی JB استفاده می کنم
    Last edited by reza41; 20-07-2008 at 12:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •