سلام دوستان
کسی میدونه که قیمت 2گیگ رم crucial ballistix tracer 800 mhz چنده؟
سلام دوستان
کسی میدونه که قیمت 2گیگ رم crucial ballistix tracer 800 mhz چنده؟
kasi nist javab bede?
دوستان سلام
میخواستم برم برای خرید هارد اما گفتم شاید با نبود بعضی از هارد ها توی بازار مواجه بشم
اگر لطف کنید الویت بندی این هاردهای موجود در بازار رو از لحاظ کیفیت بهم بگین ممنون میشم
بین هاردهای Seagate Barracuda.11 -Seagate Barracuda.10 - Samsung F1 Raid Class - و وسترن
متاسفانه مدل های وسترن رو نمیدونم
به نظر اساتید کدامش بهتره؟
بچه ها جواب این سوالو که ندادین
حداقل بگید رمهCorsair چطوری متوجه بشم که ریمارک نیست لطفن زود جواب ببدید چون می خوام هر چه زودتر یه رم تهیه کنماینطور که پیداست دوستان متوجه این پست نشدن چون جوابی بهش ندادن برای همین دوباره مطرح می کنم تا اساتید نظر بدنسلام
سیستم منmotherboard asus M2V , cpu Athlon x2 3800 am2 , ram Corsair 512 533 Vaule Select
بعضی وقتا تو وضعیتهای سخت , سیستم یه مقدار کند میشه (در حد چند صدم ثانیه که نصبت به مواقعه دیگه یه مقدار غیر عادیه)تو این لحظه ها نهایت CPU Usage رو 50 درصده برای همین به این نتیجه رسیدم که باید مشکل از Ram باشه و تصمیم گرفتم تا یه Corsair Xms2 800 2x1G DHX تهیه کنم تا شاید مشکلم حل بشه نظر شما چیه ؟
و اگر مدل بهتری نسبت به مدلی که مطرح کردم می شناسن (تو رنجه 70 تومان) معرفی و راهنمایی کنن
من می خوام رم سیستمم ( الان Geil 1GB dual chanell bus 800 ) ارتقا بدم چی پیشنهاد می کنین؟
Main: Asus M2N Sli Delux
چه رمی بخرم ؟باس 800 و دوال چنل می خوام 2 گیگ یا 4 گیگ. خواهشا مدل و قیمتش رو لطف کنین.
به نظر من شما F1 رو بگیر که حالا انتخاب خیلی خوبیه (بین همشون) توی بازارم فک و فراوون باید باشه.
من یه هارد اکسترنال 500 گیگ میخوام حدود قیمت 120 تومان
western my book buffer 8mg هست همین قیمت
maxtor buffer 16mg هم همین قیمته مکستور بهتر نیست؟
وسترن 500 گیگ بافر 16 این قیمتی نداره؟اصلا اینا بهترین گزینه ها هستند؟
1) هارد 320 بافر 16 مگ شركت Maxtor يا seagate (مثل اينكه maxtor هم تو seagate ادغام شده) چند است ؟
(گارانتي چي باشه معتبر تر است ؟)
*** هارد maxtor يا seagate رو بگيرم يا samsung يا هيتاچي يا .... ؟
-_-_-_
2) ram 1 GB DDR2 Kingstone چند قيمت است ؟ چه گارانتي يي معتبر است ؟
3) چرا بعضي از رم هاي Kingstone چيپ هايش هم kingstone است و بعضي ديگر نه ؟
چيپ اش kingstone باشد بهتر است ، يا چيپ متفرقه با برچسب kingstone باشد ؟
سلام بالاخره بعد از ماه هارد وسترن با گارانتی سازگار 500 گیگ خریدم و خیلی ازش راضیم تایلندی هم هست
از همه دوستانی که من را برای خرید این هارد راهنمایی کردن تشکر میکنم
من میخواستم بدونم فرق 250 گیگ اکسترنال پرتابل یا پرتیبل با 320 گیگ معمولی اکسترنال چی هست که قیمتاشون اینقدر فرق داره؟ چون 250 گیگ 8 مگ بافر داره و 320 گیگ 16 مگ. و همون طور که میدونید 250 پرتابل از 320 گرونتره.
Last edited by Professor Massoud; 21-07-2008 at 14:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)