تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 456 از 585 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله.کامل ساپورت میکنه.

بجای 9600 میتونی ATI 4850 بگیری.قیمت : 260 تومن.این کارت قدرت بسیار بالایی نسبت به 9600GT دارد.قیمت 9600GT حدود : 240 تومن.
    نه Inno3d 9600 GT چند روز پيش 190 بود بگردي 185 هم ميتوني پيدا كني.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان. لطفا یه کارت گرافیک خوب 300 تومنی بهم معرفی کنید . اگه میشه دلایل خودتونو برای انتخابش ذکر کنید. من گرافیک بالا رو بیشتر برای اجرای بازی نیاز دارم. موفق باشید.
    Last edited by Professor Massoud; 18-07-2008 at 17:00. دليل: جا انداختن نکته مهم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا با عرض معذرت نتونستم پیغام تکراریمو پاک کنم.
    Last edited by Professor Massoud; 18-07-2008 at 17:11.

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

آقا خیلی ببخشید . یادم رفت بگم که چون بیشتر برای اجرای بازیها می خوام فکر کنم بهتره جی فورس باشه.
    سلام دوست من
    اگر بتونید 60 تومان دیگه بزارید روش می تونید یه کارت گرافیک توپ بخرید به نام 4870 که اخر کارت گرافیک
    است که نسبت به قیمتش ارزشش رو دارد حدود 360 تومان هست سرماه میاید( منظورم میاید ایران)

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوست من
    اگر بتونید 60 تومان دیگه بزارید روش می تونید یه کارت گرافیک توپ بخرید به نام 4870 که اخر کارت گرافیک
    است که نسبت به قیمتش ارزشش رو دارد حدود 360 تومان هست سرماه میاید( منظورم میاید ایران)
    از راهنماییتون ممنونم . ببخشید این جی فورس هست یا ای تی ؟ چون گفتم من جی فورس برای اجرای بازی احتیاج دارم.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

از راهنماییتون ممنونم . ببخشید این جی فورس هست یا ای تی ؟ چون گفتم من جی فورس برای اجرای بازی احتیاج دارم.
    Geforce برند Nvidia برای کارت های بازیش هستش. کارتی که بهتون معرفی کردن ATI RADEON هستش که در حال حاصر قوی ترین کارت رده ی قیمتیش (300 دلار) به حساب میاد. شما اگه تعصب غیرمنطقی داری روی Nvidia که هیچی بحث کردن نداره ولی اگه واقعیتو بخوای این کارت توی خیلی از بازی ها کارت های Nvidia رو شکست میده. اطلاعات بیشتر در تاپیک مربوطه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

بله ، ولی خیلی از قابلیت های گرافیکی مثل AERO فعال نمیشه !
    مهدی جان، در حال حاضر من با aero در ویستا با 5200 مشکلی ندارم و اون افکت های Transparent پنجره ها و Fading ها و اون ویژگی Switch Windows همه برای من کار میکنه. این چیزها همه تجربی بود .
    میدونم که GUI های مایکروسافت با هسته ی اصلی سیستم عامل یکپارچست برای همینم فکر می کنم اینها فقط یک بخش از Aero میشه. می خواستم نظرتو در این رابطه بدونم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته ATI HD 4850 با قيمت 260 تومن الان از Nvidia Geforce 9800GTX با قيمت 380 تومن يه سرو گردن بالاتره تعصبي عمل كردن تو اين موارد يعني افتادن توي چاه.
    اگر هم بتوني 100 تومن بزاري روي 260 ميتوني ATI HD 4870 بخري با رم DDR5 كه غولي واسه خودش هر چند كه 4850 هم غوله ولي اين غول تر.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مهدی جان، در حال حاضر من با aero در ویستا با 5200 مشکلی ندارم و اون افکت های Transparent پنجره ها و Fading ها و اون ویژگی Switch Windows همه برای من کار میکنه. این چیزها همه تجربی بود .
    میدونم که GUI های مایکروسافت با هسته ی اصلی سیستم عامل یکپارچست برای همینم فکر می کنم اینها فقط یک بخش از Aero میشه. می خواستم نظرتو در این رابطه بدونم.
    البته كارت شما DirectX 9 و شيدر 2 ساپورت هست و فكر ميكنم همين هم واسر آيرو كافي باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

Geforce برند Nvidia برای کارت های بازیش هستش. کارتی که بهتون معرفی کردن ATI RADEON هستش که در حال حاصر قوی ترین کارت رده ی قیمتیش (300 دلار) به حساب میاد. شما اگه تعصب غیرمنطقی داری روی Nvidia که هیچی بحث کردن نداره ولی اگه واقعیتو بخوای این کارت توی خیلی از بازی ها کارت های Nvidia رو شکست میده. اطلاعات بیشتر در تاپیک مربوطه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا از شما هم متشکرم . باید بگم که هیچ تعصبی روی کارت های ان وی دیا (جی فورس) ندارم و چون یه مطلبی خونده بودم که اون بیشتر برای بازی ساخته میشه به خاطر همین گفتم جی فورس می خوام . حالا که شما می گید این مدل بهتره حرف شما رو به عنوان کارشناس قبول میکنم . راستی قیمتش تو ایران همونطور که دوستمون گفت 360 تومنه ؟
    یه سوال دیگه هم داشتم که شاید کمی بی ربط باشه . آیا روی مادربرد P5Q-Eساپورت میشه؟
    Last edited by Professor Massoud; 18-07-2008 at 17:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •