تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 1081 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من جدیدا یه مشکلی با این kaspersky پیدا کردم . از وقتی که این نسخه ی 8 رو نصب کردم موقعی که داره اسکن می کنه داخل ه اسکن بعضی از فایل ها گیر میکنه . مثلا می بینی داره 30 دقیقه فقط یک فایل رو اسکن می کنه .
    انتی ویروس من تمام اپدیت ها رو داره و license هم داره . من کلا چون زیاد کامپیوترم ویروسی میشه موقع اسکن security level رو روی high قرار میدم . حالا با تو جه به این توضیحات بگید مشکل کجاست ؟
    یه سوال دیگه این هم داشتم : می خواستم ببینم داخل ورژن 8 امکان این که درجه ی firewall رو کم و زیاد کنیم وجود داره یا نه ؟ اگر ممنکنه بگید کجا میشه این کارو انجام داد

داره خودمونی میشه ict1720's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من یک کلاینت ناول در ویندوز XP دارم. قبلا برای دسترسی به منابع ناول و نرم افزار ها مشکلی نداشتم ولی در kasp 2007 به بعضی از برنامه ها اجازه اجرا نمی داد و لان توی ورژن 2008 بکل دسترسی به ناول امکان نداره. می تونید راهنمایی کنید که چگونه این مشکل را حل کنم.

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فایروال کسپر چرا اینجوری شده موقع وصل شدن یه برنامه به نت اصلا پیغام نمیده که به کدوم سایت یا Ip داره وصل میشه فقط مینویسه law نمیدونم چی چی اخه پاکش کردم لغت دقیقش یادم نیست

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فایروال کسپر چرا اینجوری شده موقع وصل شدن یه برنامه به نت اصلا پیغام نمیده که به کدوم سایت یا Ip داره وصل میشه فقط مینویسه law نمیدونم چی چی اخه پاکش کردم لغت دقیقش یادم نیست
    با سلام
    من تو PDF تنظیمات این مطلب رو توضیح دادم
    در این پست هم تقریبا به مطلب مشابهی در مورد رجیستری اشاره کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این ورژن دسترسی برنامه ها بر اساس دسته ای است که هر برنامه تو اون دسته قرار می گیره
    اگر به بخش APPLICATION FILTERING بروید بخش نت ورک مربوط به دسترسی برنامه به اینترنت است
    حالا وقتی برنامه ای در دسته بندی مطمئن باشه در دسترسی به اینترنت محدودیت نداره
    شما می تونید دسته بندی هر برنامه ای که دوست دارید عوض کنید و حتی نوع دسترسی هر دسته رو هم تغییر بدهید

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من جدیدا یه مشکلی با این kaspersky پیدا کردم . از وقتی که این نسخه ی 8 رو نصب کردم موقعی که داره اسکن می کنه داخل ه اسکن بعضی از فایل ها گیر میکنه . مثلا می بینی داره 30 دقیقه فقط یک فایل رو اسکن می کنه .
    انتی ویروس من تمام اپدیت ها رو داره و license هم داره . من کلا چون زیاد کامپیوترم ویروسی میشه موقع اسکن security level رو روی high قرار میدم . حالا با تو جه به این توضیحات بگید مشکل کجاست ؟
    یه سوال دیگه این هم داشتم : می خواستم ببینم داخل ورژن 8 امکان این که درجه ی firewall رو کم و زیاد کنیم وجود داره یا نه ؟ اگر ممنکنه بگید کجا میشه این کارو انجام داد
    با سلام
    یه بار با تنظیمات دیفالت بذارید به طور کامل وقتی با کامپیوتر کاری ندارید تمام کامپیوتر رو فول اسکن کنه
    تو این مدت با کامپیوتر کاری نکنید و برنامه های اضافی رو هم ببندید

عملکرد فایروال هم در نسخه 8 با 7 فرق داره و جزئی از SYSTEM SECURITY است و بر اساس طبقه بندی application filtering کار می کنه و بر اساس محدودیت هایی که شما در اونجا برای هر برنامه و هر دسته ای ایجاد کنید درجه کاریش فرق می کنه و مثل ورژن 7 پیچ کم و زیاد نداره

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز موقع اتصال به نت روی ایکون کسپر کلیک راست کن و گزینه Network Monitor رو انتخاب کن تو این قسمت تمام IP ها و برنامه هایی که موقع تصال فعال هستن نمایش داده میشن

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان,من اگه آنتی ویروس کسپر اسکی 8+ فایروال نصب کنم بهتره یا اینترنت سکیوریتی.در ضمن اینترنت سکیوریتی چه امکاناتی داره و از نظر شناسایی و اسکن ویروسها با آنتی ویروس فرقی می کنه؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان,من اگه آنتی ویروس کسپر اسکی 8+ فایروال نصب کنم بهتره یا اینترنت سکیوریتی.در ضمن اینترنت سکیوریتی چه امکاناتی داره و از نظر شناسایی و اسکن ویروسها با آنتی ویروس فرقی می کنه؟
    اينترنت سكيوريتي كاسپر داراي فايروال قدرتمندي است و نيازي به نصب فايروال در كنار آن نيست و از نظر امكانات نسبت به آنتي ويروس كاسپر داراي فايروال و آنتي اسپم و... نيز ميباشه ولي از نظر شناسايي و اسكن ويروسها هيچ تفاوتي نسبت به آنتي ويروس نداره.توصيه من استفاده از اينترنت سكيوريتي كاسپر ميباشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من با یک مشکل ناجور برخورد کردم. وقتی نرم افزار کاسپرسکی را نصب می کنم دیگه نرم افزار maple اجرا نمی شه و خطای cant create the java virtual machine را صادر می کنه. کسی می تونه در این مورد کمک کنه؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    کی جدید سراغ ندارید دوستان؟ 13 روزه دیگه تمومه!!!
    Kis 6.0.2.614
    دوست عزيز درخواست و دانلود كليد محصولات كاسپر در تاپيك اختصاصي آن صورت ميگيرد.هرگونه درخواست و گذاشتن كليد در اين تاپيك ممنوع بوده و فقط مباحث مرتبط با محصولات كاسپر در اين تاپيك صورت ميگيرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •