تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 97 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من دنبال یک راهی برای غیر فعال کردن Unavalable هستم.حالا نمیدونم باید چی کار کنم.micah richards و fabregas این حالت را دارند.حتی یک پلیر دیگه هم وارد بازی کردم ولی باز هم زد unavailable.!!!چی کار کنم؟خدا را شکر یونان را به جام جهانی بردم و با یک گروه بسیار اسان افتادم.به امید صعود به مرحله ی یک هشتم.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

من دنبال یک راهی برای غیر فعال کردن Unavalable هستم.حالا نمیدونم باید چی کار کنم.micah richards و fabregas این حالت را دارند.حتی یک پلیر دیگه هم وارد بازی کردم ولی باز هم زد unavailable.!!!چی کار کنم؟خدا را شکر یونان را به جام جهانی بردم و با یک گروه بسیار اسان افتادم.به امید صعود به مرحله ی یک هشتم.
    ببین به باشگاهی که میگیری توجه کن چون بعضی باشگاه های باهم لج هستند و بازیکن به هم نمی دن.(مثل استقلال پیروزی خودمون)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

نمی دونم این چه کاریه آخه،بازی رو ذرست انجام بدین تقلب تو این بازی!!!!!!! من با بازیکن هایی که بالاترین سنش 23 ساله با آرسنال قهرمان لیگ برتر شدم اکثریت هم از جوانان اومدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

نمی دونم این چه کاریه آخه،بازی رو ذرست انجام بدین تقلب تو این بازی!!!!!!! من با بازیکن هایی که بالاترین سنش 23 ساله با آرسنال قهرمان لیگ برتر شدم اکثریت هم از جوانان اومدن
    به خدا سخته با بازیکنهای جوون و ناشناس کار کرد.دروازه بانهای سطح پایین که عین آب خوردن گل می خورن.من الآن کان رو گذاشتم سر دروازه مگه گل می خوره این لعنتی.فکر کنم آخر فصل بهترین بازیکن لیگ بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

10

به خدا سخته با بازیکنهای جوون و ناشناس کار کرد.دروازه بانهای سطح پایین که عین آب خوردن گل می خورن.من الآن کان رو گذاشتم سر دروازه مگه گل می خوره این لعنتی.فکر کنم آخر فصل بهترین بازیکن لیگ بشه.
    اگه از ناحیه دروازه بان مشکل داری می تونی از یه سیستم دفاعی استفاده کنی من کل تیم رو به 3 دسته تو تمرینات تقسیم کردم دفاع و هافبک و حمله برای دفاع اکثریت حرکات سنگین و بدن سازی قرار دادم و برای بقیه هم بسته به شرایط تمرین گذاشتم الان بعد 5 فصل که یه بار سوم یه بار هم چهارم شدم الان 3 فصل بدون باخت اول میشم کسی از دفاع رد نمیشه لازم نیست همیشه قهرمان بشین مهم اینکه تیمتون عالی باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

ُسلام.من از کجا بفهمم که بازیکنانم در بازی 5 بازی قبل چه طوری بازی کرده اند؟خیلی مفیده برای داشتن دوتیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

در قسمت Matt می تونی این اطلاعات و آمار بسیار دیگه ای از بازیکنات رو ببینی.برای ورود به این بخش موس را به سمت چپ صفحه بازی ببر تا یک منو ظاهر بشه.حالا از پایین اون منو Matt رو انتخاب کن.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

در قسمت Matt می تونی این اطلاعات و آمار بسیار دیگه ای از بازیکنات رو ببینی.برای ورود به این بخش موس را به سمت چپ صفحه بازی ببر تا یک منو ظاهر بشه.حالا از پایین اون منو Matt رو انتخاب کن.
    matt فایده نداره.چون بازی ها یی که روی 3dmatch آنجام دادی را فقط نمایش میگزاره.من میخواهم ببینم کدوم بازیکنانم در پنج بازی گذشته بهتر بازی کردند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

باید اون بازیکن رو بذاری تو لیست فروش....اون هم با قیمت خیلی پایین.هر باشگاه دیگه ای هم که خواست با اون قیمت پایین بخرتش،نفروشش...چون خودت مسئول خرید و فروش هستی

آقا من تازه فهمیدم که مدیریت ، خیلی بیشتر از مربیگری حال میده.

یه مربی خوب استخدام کردم و خودم فقط پشت میز میشینم

فقط به کارهای اقتصادی و ورزشگاه و کمپ و غیره میرسم.

دیگه از شر تمرین دادن و هر بازی باختن راحت شدم

پاتو رو من تا حالا نتونستم بخرم !!!
    چیز زیادی رو از دست ندادی....

من به شما چهار بازیکن رو پیشنهاد میکنم که هر کی بازی کرده میگه عالی هستن.قیمتشون هم خیلی بالا نیست.

1-bale(مدافع چپ)
    2-van der vaart(هافبک میانی،بهترین بازی سازی که من دیدم)
    3-benthner(یه مهاجم خیلی جوون و آینده دار که مال آرسنال هستش.اولش شاید مهارتش خیلی بالا نباشه ولی من تو هر تیمی ازش استفاده کردم،خیلی زود پیشرفت کرده)
    4-miah richards (یه دفاع راست عالی که دیگه نیازی به تعریف نداره)

البته بازیکن های دیگه ای مثل diego-van persi-pirlo و غیره هم بودن که قیمت هاشون خیلی بود...گفتم شاید بودجه ی دوستان نرسه.

البته anelka هم بازیکن خیلی خوبیه....ولی بازیش بگیر نگیر داره.....تو هر تیم یه عملکرد داره.شاید تو ده تا تیم ازش استفاده کردم ولی یا خیلی خوب بود و یا خیلی بد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

14

دوستان من یه پیشنهاد داشتم.

یه نظر سنجی بذاریم و ببینیم که بهترین تیم و بهترین بازیکن ها از نظر بقیه چی بوده.

من هر چی گشتم همچین چیزی رو پیدا نکردم.

اول خودم شروع میکنم: بهترین بازیکن:cristiano ronaldo-roony-messi

بهترین تیم: یوونتوس و چلسی ...........البته پرسپولیس که جای خودش .

بدترین خاطره: یه بار تو قسمت مذاکره برای خرید بازیکن بودم که دستم تکون خورد و قیمت طرف رو 100 میلیون دلار گذاشتم(اون موقع نفهمیدم..وقتی لیست گرونترین نقل و انتقال ها اومد فهمیدم)...در حالیکه 10 میلیون بیشتر نمی ارزید.آقا تا یه هفته حالم گرفته بود.حاصل 3 سال صرفه جویی ( از نون شبم زدم) رو با دست خودم به باد دادم....اون بازیکن هم اونقدر بد بازی کرد که با یه قیمت خیلی خیلی ارزون فروختمش تا دیگه چشمم بهش نیفته...

من تو کپنهاگن یا لامانگا اسپانیا (همون جایی که تیم ملی اردو داره) یا انگلیس که الان اسمش یادم نیست
    یعنی نمیشه جای دیگه زد؟؟؟

شاید باید کمپ یا یه همچین چیزی بسازیم و بعد میتونیم اونجا تمرین کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •