به احتمال %90 جدا از کنسول باید این کنترلر رو گرفت...!![]()
به احتمال %90 جدا از کنسول باید این کنترلر رو گرفت...!![]()
البته Play-Box اصلا مارک جالبی نیست و اکثر دوستهای من که از این شرکت بازی میگیرن راضی نبودن...!
بهتره از بازیهای شرکت نکست جن استفاده کنی...(اگه نگران خراب شدن کنسولتی)
میشه بیشتر راهنماییم کنید؟؟ دوستان شما از چه چیزی نا راضی بودن؟؟
دوستان عزیز بالاخره من دیروز دستگاهمو خریدم XBOX 360 Premium Go Pro تاریخ ساختش 2008/02/20 است و می خواستم ببینم برد کنسولم فالکونه یا نه و عقبش هم نوشته 203W در ضمن به تاپیک جدید تشخیص برد هم رفتم ولی راستش بیشتر حرفا رو متوجه نشدم شما راهنماییم کنین .
ممنون
در ضمن ببخشین دوستان توی قوطیش شارژر باطری های دسته نبود و بهش زنگ زدم گفت باید از بیرون بخرین راست میگه ؟
خوب بايد 175w ميگرفتي كه مطمئن باشي البته با اين تاريخ ساخت احتمال خيلي زياد فالكونه
حالا ببين روي برچسبش چيا نوشته تيمش چيه ؟
در کل Play-Box مارک معتبری نیست...!
یکی از دوستام به خاطر استفاده زیاد از DVDهای این شرکت لنز کنسولش مشکل پیدا کرد. (چون DVDهای Play-Box بعضی هاشون کثیفن و به لنز دستگاه آسیب میزنن)
بهترین راه برای خلاص شدن از Play-Box اینه که شما از طریق اینترنت با خرید پستی از شرکتهای معروف مثل همین Next-Gen یا پرتو بازی بگیری... (پرتو دیسکهای جدیدش Full Stealth Patch هست و نکست جن هم Aeon) ولی فعلا گیمرها پرتو رو به نکست جن ترجیح میدن.
سایت پرتو گیم: (اگه یه وقت خواستی چیزی ازش بخری)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شارژر باتري هاي دسته يا همون PLAY AND CHARGE KIT
قطعه اي كه فقط همراه دستگاه HALO EDITION هست
و براي بقيه مدل هاي 360 اون رو بايد جدا بخري
كه حدودا 25 تومان قيمتشه
موفق باشي
دوست عزیز حرف شما صحیح...ولی فکر نمیکنم مشکل اصلی از کثیف بودن این دیسکها باشه ..خوب اگه کثیفی بود که با یه دستمال میشد تمیز کرد ...جسارتا فکر نمیکنم که دلیل شما منطقی باشه ...تازه مگه لنز با دیسک ارتباط مستقیم دارن؟؟(یعنی بهم برخورد میکنن که کثیفی دسک به لنز منتقل بشه)؟؟؟
واقعا چی باعث شده که دیسکهای Aeon ودیسکهایی که شما معرفی کردید نسبت به دیسکهای مثلا play-box برتری داشته باشن؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)