ما هم ميدونيم چي كار كنيم از اين به بعد هركي چيزي خواست توي پست خصوصي بگه تا براش بزاريم البته اين نظر منه شما چي ميگيد ؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
ما هم ميدونيم چي كار كنيم از اين به بعد هركي چيزي خواست توي پست خصوصي بگه تا براش بزاريم البته اين نظر منه شما چي ميگيد ؟
تو هنوز بلد نيستي چه جوري دروغ بگي اخه كي مياد با اين عكس هايي كه گذاشتي (دستت رو شد) بياد ازت بخره من كه باورم نميشه!!!!!
کسی که به دروغ داره میگه "این عکس ها از روی جلد هست و ..." تو هیچ کاری بلد تیستی بکنی چرا؟ چون اون لیموزین رو خودم هم دالود کردم و خود J,V.T اون رو ساخت هامر اچ 1 رو هم که داره میگی از تو نیست از GTAGUY هست و اگه بلدی و واقعاً این رو ساختی این یکی رو ترجمه کن:
Model.Available(23@)
else_jump @BBALL_5240
080A: get_object 0@ spoot 1 store_to $TEMPVAR_FLOAT_1 $TEMPVAR_FLOAT_2 $TEMPVAR_FLOAT_3
080A: get_object 0@ spoot 2 store_to 2@ 3@ 4@
080A: get_object 0@ spoot 3 store_to 5@ 6@ 7@
و در ضمن این به چی بستگی داره ؟ یعنی در کجا از این کد استفاده میشه؟ سوالم خیلی خیلی آسونه البته اگه واقهاً تو پچ ساز باشی...
در دفعات بعد می خواهیم بازتاب روی دریا را درست کنیم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اینم همون بنزه که حامد در موردش میگفت....ویرایش شده خودم؛ورژن 1.2که البته اگه به سقفش نگاه کنین ؛ می فهمین عکس واسه ورژن 1.1 هست.
![]()
ورودی بازی من. البته 3 ، 4 سال کار داره.
اینم عکس داخل بازی. ولی هنوز سالهای سال کار داره.
![]()
بچه ها خسته نباشید ...من پراید صندوق دار از کجا میتونم پیدا کنم
![]()
![]()
بچه ها کسی میتونه این پراید 141 اسپرت رو درست کنه
![]()
دانوش جان ميشه يكمي به من (كه يكمي دوهزاريم كجه) بفهموني كه اين به چه درد ميخوره و چجوري نصبش كنم.
اقاي دانوش شما اين Enb شما روي گرافيك 6200 هم عمل ميكنه اگه عمل ميكنه لطفا طريقه استفادشو برام بزاريد
ممنون
دانوش خان اين عكسو نگاه كن :
انگار دستش قطع شده
حالا اسكيته چقدر سرعت ميره ميتوني از اون نوع اسكيت (منظورم مثل كفشه) درست كني
__________-
حالا يه موتور جت براي اسكيتت بزار سرعتش بيشتر بشه خيلي حال ميده