عزیزان با توجه به قیمت و ....
شما الیت رو توصیه می کنین یا Primium 2008 Go Pro رو ؟
چون من به هارد و کابل HDMI احتیاجی ندارم و فقط بیهوده فکر می کنم که الیت باید بهتر باشه آیا اینطوره ؟
عزیزان با توجه به قیمت و ....
شما الیت رو توصیه می کنین یا Primium 2008 Go Pro رو ؟
چون من به هارد و کابل HDMI احتیاجی ندارم و فقط بیهوده فکر می کنم که الیت باید بهتر باشه آیا اینطوره ؟
سلام.
دو تا سوال خیلی مهم دارم اگه کمکم کنید ممنون میشم.
آیا مشکل سه چراغ قرمز در ورژن pro هم وجود داره؟ اگر من همین ماه یکی بگیرم ممکنه این مشکل رو داشته باشه؟
xbox 720 کی میاد؟ وقتی اون بیاد، باز هم بازی های جدید برای 360 نسخه ای میدن؟
نه عزیزم...!
X360-Elite فقط از نظر هارد با بقیه فرق میکنه و یه کابل HDMI هم داره فقط همین... هر سه مدل کنسول X360 مایکروسافت از نظر سخت افزاری، گرافیک مشابه هستن ولی تو داشتن امکانات اضافی با همدیگه فرق میکنن. شما اگه نیازی به Xbox-Live نداری سراغ Elite هم نرو! چون خودت ضرر میکنی، مگه اینکه به رنگ کنسولت اهمیت بدی.
تا الان که مشکل سه چراغه شدن تو PRO دیده نشده ولی ممکنه بازم این اتفاق بیفته که احتمالش خیلی کمه (البته نباید از شرکت مایکروسافت انتظار زیادی داشت)...
در مورد Xbox-720 هم هیچ چیزی مشخص نیست و اگه کسی به شما اطلاعاتی داده بدون که بیخوده حتی اگه منبع هم داشته باشه! مثله اینه که بیایم از الان راجع به PS4 حرف بزنیم که هیچ خبری ازش نداریم... زیاد تو خبر راجع به کنسولهای جدید عجله نکن، فعلا بچسب به همین PRO...!
ببخشین شما که از Pro حرف می زنین چیه ؟
همونیه که رو Premium های جدید می نویسه و اگه اونه پس Go Big چه فرقی با Go Pro داره و کدومشون ورژن تازه ای هستند ؟
خواهشا پس از پاسخ دادن به سوال بالایی من کارشناسان محترم یکمی هم در مورد مقایسه گرافیکی Ps3 و Xbox 360 صحبت کنند . خیلی ممنون![]()
PRO ورژن جدید Premium هست. (همون Go-Pro خودمون)...!
من که تا حالا Go-Big ندیدم و چیزیم ازش نمیدونم. (شما کجا همچین اسمی دیدی؟)
قیمت PRO به دلار (349.99$)
منظوره شما که اصلا معلوم نیست چیه...!؟
ولی اگه اطلاعات راجع X360 میخواین تو صفحه 1 همین تاپیک توضیحات کامل رو آقای Ali-Bahal داده و برای PS3 هم به تاپیک مخصوص خودش برین. اینجا فقط جای بحث در مورد X360 هست نه چیز دیگه... (چون ممکنه دوباره کل کل راه بیفته)
جریان این Pro چیه؟!!!
ویژگی هاش چیه?؟
سلام خدمت دوستان بازی خور خودم.از دوستان میخوام کمی نظرشون رو درباره عمودی یا افقی گذاشتن کنسولشون بدونم و ایا از نظر کولینگ با هم فرق میکنن؟وسوال دیگرم هم راجع به بازی توپ splinter cell 5هست که ایا برای x ما هم میاد؟؟تاریخ انتشار رو کسی میدونه(تاریخ شمسی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)