تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 229 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

وضعیت شبانه صبا چطور شده چون میخوام امروز اکانت بگیرم 0411420 هم مرکز مخابراتی من است
    سلام

دوست عزیز ، به نظر من از صبا بگیر ، درسته نوسان داره ولی از بقیه خیلی خیلی بهتره . من چند تا از دوستام از

شرکت های دیگه سرویس می گیرن ، هیچ کدوم به صبا نت نمیرسه با همین نوساناش از اون شرکت ها بهتره

شبانش هم فعلا خوبه ، البته اونم نوسان داره ، تازه اگر نوسان هم داشته باشه سرعت 15 تا 20 هستش که این 15

تا 20 حداکثر سرعت شرکت های دیگه هستش

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فعلا كه صبانت اين روزا خيلي داره اذيت ميكنه . تا ببينيم بعدش چي ميشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کمک

با سلام
    دوست عزيز من از مودم adsl dlink dsl-200 استفاده مي کنم
    شرکتي که من ازش اکانت دارم صبانت هست اين شرکت از 3 الي 7 صبح اکانت رايگان دارد ولي هر ساعت يکبار و بعضي وقتا بدون حساب کتاب ديسکانکت مي کنه(اين مسئله را خود شرکت به عهده گرفته و ميگه همينيکه هست يک ساعت به يک ساعت ديسکانکتي داريم) و ديگه وصل نميشه بايد براي وصل شدن کابل usb رو در بارم و دوباره فرو کنم يا از ديوايس منيجر ويندوز غير فعال و فعال کنم تا دوباره وصل بشه به نظر من اطلاعات مودم در شبکه isp باقي مي مونه آيا در تنضيمات ويندوز يا اين مودم جايي و جود دارد که پس از ديسکانکت اطلاعات خود به خود رسيت بشه و پس از ديسکانکت شدن دانلودر دوباره به اينترنت وصل بشه يا بايد من يک ساعت به يک ساعت بيدار بشم و کانکتش کنم
    متشکرم

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    نیازی نیست شما دوباره بیدار شی .
    تنظیمات کانکشین رو طوری بذار که هروقت دیسکانکت شد هر 1 ثانیه یکبار ری دیال کنه .
    این مشکلی که شما گفتی من اصلا ندارم این دسکانکت شدن و دوباره وصل شدن 1 ثانیه هم طول نمیکشه همینکه قطع شد باز سریع وصل میشه.
    دلیل کارشونم خیلی چیزاست .
    اما اگه شما فایلی رو با دانلود منیجر دانلود کنید و رزیوم داشته باشه هیچی پیش نمیاد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کمک

[quote=bahmannn;2629000]با سلام
    دوست عزيز من از مودم adsl dlink dsl-200 استفاده مي کنم
    شرکتي که من ازش اکانت دارم صبانت هست اين شرکت از 3 الي 7 صبح اکانت رايگان دارد ولي هر ساعت يکبار و بعضي وقتا بدون حساب کتاب ديسکانکت مي کنه(اين مسئله را خود شرکت به عهده گرفته و ميگه همينيکه هست يک ساعت به يک ساعت ديسکانکتي داريم) و ديگه وصل نميشه بايد براي وصل شدن کابل usb رو در بارم و دوباره فرو کنم يا از ديوايس منيجر ويندوز غير فعال و فعال کنم تا دوباره وصل بشه به نظر من اطلاعات مودم در شبکه isp باقي مي مونه آيا در تنضيمات ويندوز يا اين مودم جايي و جود دارد که پس از ديسکانکت اطلاعات خود به خود رسيت بشه و پس از ديسکانکت شدن دانلودر دوباره به اينترنت وصل بشه يا بايد من يک ساعت به يک ساعت بيدار بشم و کانکتش کنم
    متشکرم[/quote]

[quote=piishii;2629121]سلام.
    نیازی نیست شما دوباره بیدار شی .
    تنظیمات کانکشین رو طوری بذار که هروقت دیسکانکت شد هر 1 ثانیه یکبار ری دیال کنه .
    این مشکلی که شما گفتی من اصلا ندارم این دسکانکت شدن و دوباره وصل شدن 1 ثانیه هم طول نمیکشه همینکه قطع شد باز سریع وصل میشه.
    دلیل کارشونم خیلی چیزاست .
    اما اگه شما فایلی رو با دانلود منیجر دانلود کنید و رزیوم داشته باشه هیچی پیش نمیاد .[/quote]

دوست عزيز من از IDM استفاده مي کنم ساعت 3:10 خودش به اينترنت وصل ميشه دانلود رو شروع ميکنه و بعد از ديسکانکت تا صبح دوباره سعي ميکنه کانکشن رو وصل کنه قبلا" همنون طوري که شما گفتي وصل مي کرد ولي ديگه خيلي وقت برنامه که هيچي خود من هم نمي تونم وصلش کنم بايد مودم غير فعال و بعد فعال بشه تا دوباره به اينترنت وصل بشه
    لطفا" کمک کنيد
    Last edited by bahmannn; 09-07-2008 at 10:17.

داره خودمونی میشه dorna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تویه این چند ماه در مورد سرعت دانلود چه شبانه چه روزانه یک نکته ای متوجه شدم اینکه :
    اوایل و اواخر ماه سرعت دانلود خوبه ولی امان از اواسط مثل سرعتش مثل لاکپشت می شه این نکته رو از چند نفر دیگه هم شنیده بودم اما مثل اینکه خودم هم تجربش کردم
    اوایل وو اواخر ماه شبانه همش 55 - 60 هست
    اواسط شارژ 22 - 25 بیشتر نمی شه

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بالاخره رفتم Adsl گرفتم
    صبا یک ماهه 128 با 2 گیگ 16800 تومن ماهنه
    ولی عجب چیزی این Adsl یک دقیقه گوگل ارث رو باز کردم 10 مگ از اکانتمو خورد ...
    بابا سرعتتتتتتتت!!!
    مودم هم دیلینک 200 گرفتم یکی از آشناها داشت 6 ماهی استفاده کرده میگه 25 من هم میگم 20 خالا تست کنم ببینم چی میشه.

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

بچه ها یه کار میکنید ؟
    برید توی سایت speedtest.net سرعتتون رو یه تست بکنید ببینید چقدر میزنه حداقل یک نفر این کار رو بکنه . نمیدونم سرویس من یکم عجیبه یا همش همین طوره .
    من با سرویس 64 گاهی وقت ها تا 160 -170 هم دانلود دارم و لحظه ای هم نیست . به صورت لحظه ای یک بار تا 950 تا هم رفت !!!!!!!!!!!
    معمولیش هم بین 55 -65 هست ... ولی گاهی تا زیر 20 تا هم میاد ...

این هم مدرک :

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این میانگین سرعت داونلود شبانه دیشب است
    195MB from 3:00-6:45 14.81KB/S
    155MB from 6:45-7:45 44.00KB/S
    350MB from 3:00-7:45 20.95KB/S
    حالا هم که سرعت از دایال آپ هم پایین تره به زور یک پیج باز میکنه
    من یک سوالی از دوستان دارم آیا داونلود شبانه وضعیتش همیشه اینجوری است
    چرا این روزانه سرعتش این جوری است؟
    اگه این طور باشه من که امروز روز 2 ام است که از صبا گرفتم از حالا پشیمونم
    من که از همین حالا منتظرم اکانتم تموم شه برم از شاتل بگیرم چون داونلود شبانه اش از ساعت 1 الی 7 است و با سرعت ثابت 14
    یعنی هر شب حدود 300 مگ بدون قطعی در هر ساعت که با این حساب داونلود شبانه شاتل بهتر از صبا میشه به نظر من چون صبا از ساعت 3 الی 7 مجانی است و قطعی هم داره . اگر از 600 مگ در هر شب یعنی 36 کیلو در ثانیه کمتر باشه اصلا نمی صرفه در ضمن جمعه ها شاتل مجانی است که دیگه با این اوصاف صبا رو می خوره
    پس اگه سرعت شبانه صبا از 36 کمتر باشه و روزها هم نوسان داشته باشه مثل حالا که سرعت از دایال آپ هم پایین تره من از ماه بعد میرم شاتل میگرم
    البته همه دوستام به من گفتن شاتل بگیر اما من به خاطر سخنان دوستان در P30World رفتم صبا گرفتم حالا هم 1 روز نشده پشیمونم که چرا شاتل نگرفتم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این میانگین سرعت داونلود شبانه دیشب است
    195MB from 3:00-6:45 14.81KB/S
    155MB from 6:45-7:45 44.00KB/S
    350MB from 3:00-7:45 20.95KB/S
    حالا هم که سرعت از دایال آپ هم پایین تره به زور یک پیج باز میکنه
    من یک سوالی از دوستان دارم آیا داونلود شبانه وضعیتش همیشه اینجوری است
    چرا این روزانه سرعتش این جوری است؟
    اگه این طور باشه من که امروز روز 2 ام است که از صبا گرفتم از حالا پشیمونم
    من که از همین حالا منتظرم اکانتم تموم شه برم از شاتل بگیرم چون داونلود شبانه اش از ساعت 1 الی 7 است و با سرعت ثابت 14
    یعنی هر شب حدود 300 مگ بدون قطعی در هر ساعت که با این حساب داونلود شبانه شاتل بهتر از صبا میشه به نظر من چون صبا از ساعت 3 الی 7 مجانی است و قطعی هم داره . اگر از 600 مگ در هر شب یعنی 36 کیلو در ثانیه کمتر باشه اصلا نمی صرفه در ضمن جمعه ها شاتل مجانی است که دیگه با این اوصاف صبا رو می خوره
    پس اگه سرعت شبانه صبا از 36 کمتر باشه و روزها هم نوسان داشته باشه مثل حالا که سرعت از دایال آپ هم پایین تره من از ماه بعد میرم شاتل میگرم
    البته همه دوستام به من گفتن شاتل بگیر اما من به خاطر سخنان دوستان در P30World رفتم صبا گرفتم حالا هم 1 روز نشده پشیمونم که چرا شاتل نگرفتم...
    بابا, ما که گفتیم این صبانت حساب و کتاب نداره. زبونمون مو در آورد. باز سرعت شبانه رو آوردن پایین، روزانه هم گند شده دوباره. اینا روانی اند به خدا. با اعصاب مردم بازی میکنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •