آموزش برنامه نویسی vb2008 فارسی وجود داره ؟
آموزش برنامه نویسی vb2008 فارسی وجود داره ؟
بعید میدونم به این زودیا اومده باشه اگرم باشه بدون شک اصلا چیز بدرد بخوری نخواهد بود چون من که جستجو کردم کلی از انتشارات های معروف دنیا هم به تازگی کتاب های مربوط به ورژن های جدید زبانوهای تحت .net یا خوده vs2008 رو برون دادن خیلیاشون هم هنوز منتشر نکردن مثلا Wrox که خیلی از کتابهاشم اینجا ترجمه میشه تازه مثلا vb2008 یا C# 3.0 رو داده .
از راهنمایی تون ممنونم.بعید میدونم به این زودیا اومده باشه اگرم باشه بدون شک اصلا چیز بدرد بخوری نخواهد بود چون من که جستجو کردم کلی از انتشارات های معروف دنیا هم به تازگی کتاب های مربوط به ورژن های جدید زبانوهای تحت .net یا خوده vs2008 رو برون دادن خیلیاشون هم هنوز منتشر نکردن مثلا Wrox که خیلی از کتابهاشم اینجا ترجمه میشه تازه مثلا vb2008 یا C# 3.0 رو داده .
البته ایران برای اینجور کارا خیلی دیر میجنبه ... فکر کنم وقتی نسخه ی بعدی VB بیاد تازه بتونیم کتاب ترجمه شده ی این نسخه رو پیدا کنیم. من خارجیش رو که دانلود کردم واقعا به دردم خورد.
کلا فارسی و ترجمه شده که ببخشید همه بدرد نخوره من خودمم هیچ وقت طرف منابع فارسی نمیرم هرچند بدون شک خوندنشون خیلی راحت تره و زمان کمتری هم میگیره ولی واقعا خوده اصل کتاب یه چیز دیگست شما هم اگر زبانت خوبه (زبان خیلی خفن هم نمیخواد در حد دبیرستان یکمی بهتر) همین انگلیسی ها رو بخون کتابهای Wrox رو بهت پیشنها میدن Beginning visual basic 2008 و Professional همین کتاب البته من 2008 رو نخوندم ولی 2005 ش رو خوندم واقعا عالی بوده مخصوصا Professional .
منم با حرف شما کاملا موافقم ... آموزش های تصویری زبان اصلی که واقعا خیلی خوبه ولی ایرانی ها ....کلا فارسی و ترجمه شده که ببخشید همه بدرد نخوره من خودمم هیچ وقت طرف منابع فارسی نمیرم هرچند بدون شک خوندنشون خیلی راحت تره و زمان کمتری هم میگیره ولی واقعا خوده اصل کتاب یه چیز دیگست شما هم اگر زبانت خوبه (زبان خیلی خفن هم نمیخواد در حد دبیرستان یکمی بهتر) همین انگلیسی ها رو بخون کتابهای Wrox رو بهت پیشنها میدن Beginning visual basic 2008 و Professional همین کتاب البته من 2008 رو نخوندم ولی 2005 ش رو خوندم واقعا عالی بوده مخصوصا Professional .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)