من این بازی رو دوسال پیش بدون راهنمایی و چیت (فقط برای تفنگ) تموم کردم کامل کامل 100درصد
اونطوری که یادم میاد باید 100 تا بستنی بفروشی فکر کنم یه ماموریت هم به عنوان آخرین ماموریت بهت بده
اون تماسها هم چرت و پرتن همیمجوری برای تشکر و اینجور چیزا!
من این بازی رو دوسال پیش بدون راهنمایی و چیت (فقط برای تفنگ) تموم کردم کامل کامل 100درصد
اونطوری که یادم میاد باید 100 تا بستنی بفروشی فکر کنم یه ماموریت هم به عنوان آخرین ماموریت بهت بده
اون تماسها هم چرت و پرتن همیمجوری برای تشکر و اینجور چیزا!
مرحله ی آخرش باید یه دمو نشون بده حتما مرحله ی آخرو نرفتی
باید تمام مراحل فرعی رو بری تا مرحله ی آخرو برات باز کنه مشکل رادیوت هم فکر کنم از تنظیمات بازی باشه حتما صداشو قطع کرده بودی
نه بابا. این تلفن تشکر نبود.
به نظرم گفت مرسدس یه کاری می خواد بکنه با یه نفر دیگه انگار می خواد دوست بشه.
پدرش به من گفت من پدر اون یه نفرو سالها پیش کشتم. اونم می خواد حتما انتقام بگیره.
فکر کنم ازم خواست جلوی مرسدس و بگیرم.
اما نمیدونم مرسدس کجاست.
دیگه نمونده بود. من توی شهر دیگه اصلا کاری نداشتم. همه جا رفتم اما جایی پیدا نکردم.
توی رادیو هم اصلا مشکل داشت. درستش میکردم اما نمی اومد.
من دیگه بیخیالش شدم. دوستم میگفت بازیت مشکل داره. حالا منم صبر میکنم برای GTA IV
بازم ممنون
این تلفن یادمه منم یکم سر در گم شدم ولی بازی رو صد در صد کردم و خبری از مرسدس نبود
منم بی صبرانه منتظر gta iv هستم![]()
من در جی تی ای 5 تو این مرحله موندم
من باید یه خونه رو که یه دختره و قاچاقچیا توش هستند آتش بزنم تا قاچاقچی ها فرار کنند و من بتونم با خاموش کردن آتش و باز کردن راه دختر رو نجات بدم.
من دختر رو نجات می دم. ولی وقتی می برم خونشون ، نمیره خونشون. دختره می ره وسط خیابون و کشته میشه.
این مرحله رو من چیکار کنم؟
قربون مرامت وروجکس
اگه منظورت GTA Sa هست اینجا جاشه:من در جی تی ای 5 تو این مرحله موندم
من باید یه خونه رو که یه دختره و قاچاقچیا توش هستند آتش بزنم تا قاچاقچی ها فرار کنند و من بتونم با خاموش کردن آتش و باز کردن راه دختر رو نجات بدم.
من دختر رو نجات می دم. ولی وقتی می برم خونشون ، نمیره خونشون. دختره می ره وسط خیابون و کشته میشه.
این مرحله رو من چیکار کنم؟
قربون مرامت وروجکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا خدا
سلام دوستان. می دونم این بازی (Vice city) قدیمی شده دیگه ولی کار هوسه دیگه!!!
لطفا توضیح بدید که چطوری میتونم رمز هایی رو که زدم غیر فعال کنم؟؟؟
2.لطفا یه رمزی بدید که زمان رو در موقع ماموریت های زمان دار ( مثل مرحله بمب گذاری) نگه داره
3. اون مرحله ای که باید با هلی کوپتر بمب بزاریم توی ساختمون هیچ راهی برای تقلب نداره؟ خییییلی سخته!
1. رمزت رو دوباره بزن. فکر کنم جواب بده!یا خدا
سلام دوستان. می دونم این بازی (Vice city) قدیمی شده دیگه ولی کار هوسه دیگه!!!
لطفا توضیح بدید که چطوری میتونم رمز هایی رو که زدم غیر فعال کنم؟؟؟
2.لطفا یه رمزی بدید که زمان رو در موقع ماموریت های زمان دار ( مثل مرحله بمب گذاری) نگه داره
3. اون مرحله ای که باید با هلی کوپتر بمب بزاریم توی ساختمون هیچ راهی برای تقلب نداره؟ خییییلی سخته!
2. من که همچین رمزی تا حالا ندیدم.
3.منم خیلی توش جون کندم تا برمش! اول طبقه بالایی ها رو بذار. در ضمن اینکه کسایی رو که سر راهتن رو بزن بهشون تا بمیرن.
شما هنوزم Vice City بازی میکنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)